Отговори
# 90
Момичета, има и продължение....Вместо персонала на "голямата фирма" да се заеме и тихо и кротко да пратят служител, който да оправи гафа на колегата си, те ми дали мобилния на въпросния техник и той ми се обажда с думите...нещо сте се оплаквала от мен....и въпроса...Ама хладилника размразен ли беше вчера, защото ако не е бил...затова не работел след "поправката". Ами питам го аз, господине, вие като взехте 30 лв. вчера за нищо, поне видяхте ли дали е размразен и защо не го размразихте, а и защо сте се обадили на съпруга ми и сте съобщили, че хладилника РАБОТИ, след този въпрос той ми затвори телефона. Ето така стоят нещата. А за Пан сервиз да знаете че обслужва почти 80% от стоките закупени от Техномаркетите, така че внимавайте. Аз наистина вече няма да си купя никаква стока, на която те извършват сервиз.

# 91
Сигурно ще ви досадя, но ако не беше толкова трагично, щеше да е достойно за комедия! Майстора от Пан сервиз вчера цъфна в девет и половина, безмълвно работи три часа, разглоби и заварява разни неща, след което си отиде и в резултат на това, познайте...хладилникът работи до 6 вечерта и отново затопля, а не изстудява, като разликата от преди да дойде беше, че тогава поне фризера ми работеше, а сега е топъл целия хладилник! Явно толкова си могат, или съм попаднала на некадърника на века!!! Кажете ми сега, черни са ми пред очите, да ги викам ли, да ги пращам на КЗП ли... писна ми от тях, седя в жегите с мухлясала храна за найсти път, може би наистина разчитат, че най-сетне ще си купя нов /този е купен ппреди три години за 1000 лв/ и ще ги оставя на мира.

# 92
PRAKTIS ЗА МОНТИРАНЕ НА ЛАМИНАТ!!! #2gunfire
Не се лъжете да си купувате от тях, ние се чудехме дали да не си вземем от Практикер на промоция ламинат или техния, който е по-скъп, но с включена доставка и монтаж. Решихме, че по-скъпото е по-добре и все пак по-добре специалист да го направи, но не би... Първо за доставка трябваше да чакаме 10 дни, закарахме го сами. После дойде едно момченце Иво се казва, който си лафеше и разказваше как сме се прекарали със скъпия паркет и че всичкия е еднакъв навсякъде. Направи го като море, с такива луфтове, а ние взехме и по-дебела подложка уж пак за добро. Държа да отбележа, че подът е равен-муха да падне ще се разкрачи, плочкаджиите казаха, че никога не са виждали толкова равен под, а ако не му харесваше поне да беше казал и саморазливна замаска щяхме да сложим. Както и да е сложи го...На следващия ден ходихме в магазина за рекламация и те ни успокоиха, че ще го подменят за тяхна сметка. Но дойде пак въпросният Иво с един служител от магазина, който ни го продаде и каза, че ние сме си виновни, подът бил крив-ами ако беше крив - да беше казал в началото крив ви е подът не става!!! Друг е въпросът, че НИКОГА повече ЛАМИНАТ!!! Държа са отбележа, че съпругът ми сам го маха и пак го слага, без някога да е слагал ламинат и го сложи 10 пъти по-добре от Иво.
Но от Практис съм крайно разочарована.

# 93
Фирма за врати Zetok - http://www.zetok.com/.
Поръчахме 3 врати, при поръчката ни увериха, че дефектите по мострата  в магазина им са от бързия монтаж, и заради разнасянето по изложения. Доставиха вратите навреме - доста оскъдно опаковани - съответно доста надраскани. Като ги сложиха ми ги китваха и боядисваха тук-там, да не се вижда одраното! Все едно си купувам стари врати. Имала съм била късмет, че съм взела от този модел точно - американски панел, щото можел да се боядисва, а другите им - с фолиото не можели. Бяха ми объркали остъклението на вратите, едната я върнах - за поръчка на нова. След два часа се разбра, че не може да ми я поръчат, понеже от вчера заводът спрял да прави такива врати изобщо! За два дни монтаж - трима майстори минаха през къщи, и един ръководител някакъв, дето все обясняваше, че правели всичко да е доволен клиента. Едното майсторче напусна  на втория ден. Лудница. Сега има да чакаме да си монтират первазите около вратите,
щото трябваше да стане след монтажа и на паркета.

# 94
ЕТ"КРАСИМИР ДАЛЕКОВ"(МЕБЕЛИ ОТ ОРЕШАК) Магазинът му се намира на ул."Пиротска"№60.МОШЕННИК от класа.Събира капаро и в последствие нищо не монтира, крие се, лъже и не спира, докато накрая прежалите парите!Бягайте далече от него!!!!

# 95
  • София
Реших и аз да споделя Simple Smile Миналата година правихме основен ремонт, с доста фирми имахме работа, но само с една си късахме нервите. Това е фирма за мебели, от тях си поръчахме врати - с естесвен фурнир - най-доброто, което предлагаха. Платихме половината сума като капаро, след 1 месец трябваше да са готови. След като мина месец започнаха да се крият, ходихме до работилницата им почти всеки ден. След седмица се обадиха, че вратите са готови. Когато ги донесоха - нямаше две еднакви на цвят и само на една бяха уцелили размерите. Решихме да си искаме капарото обратно - налетяха на бой. В крайна сметка сложихме вратите, от комисията за защита на потребителите нищо не успяха да направят. Това е фирма " КСИЛ ГРУП" ООД - мол Светослав Рангелов - 0898532330, работилницата им се намира на Симеоновско шосе. Ами това е Simple Smile Имайте го предвид ако решите да си поръчвате от тях врати Simple Smile

# 96
Странно, ние сме доволни от Ворошилов. Вярно поръчахме само един голям прозорец Саламандър, но и качеството е перфектно и на датата, на която трябваше го сложиха. Даже ние ги разигравахме с датата на монтажа, защото нашия майстор два пъти определяше ден, в който ще е изградил стената, но не можеше да я спази. За бани - плочки и всякаква санитария горещо ви препоръчвам магазина на Булгрес на Опълченска срещу Била. То е едно малко магазинче и почти нищо не можете да видите в наличност, но можете да си харесате в другите им магазини. Всичко стана в срок, само 1-2 дни чакахме едните плочки да заредят от Италия. Мацката се казва Ася и е невероятна. Помогна ми и с идеи и с проект, направи ни голяма отстъпка за сравнително малка сума. А отношението й най-много ме впечатли. И следващия път бих се обърнала към нея.
Може би съм сбъркала темата, но още не сме свършили ремонта. Ще има и лоши отзиви, убедена съм, след 1-2 месеца.

# 97
здравейте
аз да се оплача от АЙКО - няма такива идиоти като тях, просто ми скъсаха всички нерви, но слава богу приключихме. Та мисълта ми е ако може не си пазарувайте от тях ако сте си поставили някакви срокове за изпълнение или ако сте като нас без пукната мебел. Те дават едномесечен срок на изпълнение на поръчката , а всъщност доставят нещата след поне два месеца
иначе от ролпласт съм доволна, дойдоха взеха поръчката и за една седмица ни бяха готови прозорците в цел;ия апартамент
ами това е

# 98
  • Някъде в Европа...
Много има да пиша, но само едно ще кажа - плота ми е срязан на две и съединен с лайсна, защото на майстора така му било по-лесно да го транспортира, а и изрично не съм му казала, че искам цял плот, представете си #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ако някой иска да му разказвам подробно, да каже ......

Не използвайте услугите им, гледат само как да приберат парите..... #Cussing out

# 99
  • Berlin
ох, извинете. тази тема ще ми е доста полезна при бъдещо ремонтиране. Peace
но има ли друга подобна тема за това? защото постингите на 6o6ul40, които уж сочат към такава, са точно линк към началото на темата. Crazy

# 100
Мебели "Станков"
Преди една година ни направиха на маймуни с мъжа ми. Поръчахме холна гарнитура с най-качествената им дамаска. Направихме грешката и да им я платим почти изцяло (оставаше да додем някакви 200-300лв., което за холна гарнитура от 3000лв. не е толкова много). Поръчката се бави 2 пъти повече от предвиденото време. След 3 месеца! нервите ми се скапаха и започнах да звъня всеки ден в цеха. В крайна сметка ни обещаха да ни я доставят. Ден преди това отидохме в магазина да си доплатим за гарнитурата и да уговорим доставка и качване. Беше ни обещано, че всичко ще е наред, ще я доставят навреме и ще платим на момчетата на място след като ни я качат.
Е, няма такъв филм - дойдоха 1 час по-рано, 1 момче с микробусче. Каза ми да си я свалям и качвам сама. Вече не предлагали такива услуги (явно за 24 часа нещата много бързо се променят при тях). Добре, че мъжа ми успя да извика негови хора да дойдат бързо на място и да свалят гарнитурата и да ни я качат.

В началото бяхме много доволни от изпълнението, но 2 месеца след като си ползвахме гарнитурата дамаската стана на топчета, а уж била най-качествената и затова най-скъпата възможна!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 101
  • Бургас
Мебели "Станков"
.......................................................
О, и мен ме оставиха сама да си качвам гарнитурата за трапезария, а аз бях в 9-тия месец бремена /не че ако не бях щях сама да мога да си я кача Laughing/. Стовариха я пред входа и с брат ми с общи усилия я вкарахме вътре поне да не я вали дъжда, но не можехме да я качим, така че цял ден на смени я пазихме.  ooooh! #2gunfire #2gunfire

# 102
Мебели "Станков"
.......................................................
О, и мен ме оставиха сама да си качвам гарнитурата за трапезария, а аз бях в 9-тия месец бремена /не че ако не бях щях сама да мога да си я кача Laughing/. Стовариха я пред входа и с брат ми с общи усилия я вкарахме вътре поне да не я вали дъжда, но не можехме да я качим, така че цял ден на смени я пазихме.  ooooh! #2gunfire #2gunfire

И аз бях бременна в 5 месец и на ръце с едногодишно дете!  #Cussing out Повече кракът ми няма да стъпи в техен магазин!

# 103
Не си поръчвайте кухня в Мебелна къща Ралица.
По-големи некадърници не знам дали има. Ужасни дизайнери, които нищо не проектират, а само рисуват на компютър каквото им кажеш и още по ужасни монтажници.
Кухните им са хубави в шоу рума в Сити центъра, но действителността е коренно различна.

# 104
Бях на почивка и затова не съм Ви отговорила- sorry! Става въпрос за софийската фирма "Chist dom".Професионалното почистване е следното:с кофа вода и ефтин препарат за 1-2лв. се намокрят вашите матраци,килими и мебели, следват леки движения с четка на ръка и исмукване с прахосмукачка.Изплакване няма.Следоватвлно евтините препарати остават да съхнат в пропитите тъкани и при изсъхването им резултата е плачебен.След като всичко у вас е мокро,не ви остава нищо друго освен да отсъствате от дома си за 5-6 часа, и връщайки се обратно забелязвате поразиите.Но фирмата вече си е отишла от вашия дом,взела е паричките (почти двойно от уговорките по телефона) и при обаждане за рекламация  се скрива.За съжаление попаднах в капана на поредната измама в държавата ни и бих искала да предпазя поне част от вас.

Общи условия

Активация на акаунт