~ Лунна диета за къси полета и секси дупета! # 7 ~

• 15 480
  • 405
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, днес съм на плодове. Кой е с мен?

# 151

Тук съм, и аз съм с теб на плодове. Мисля пак да я изкарам тази лунна, защото има ефект и задържах от последната резултата.
А в каква фаза е луната? newsm78
Успех на всички    bouquet

# 152

Тук съм, и аз съм с теб на плодове. Мисля пак да я изкарам тази лунна, защото има ефект и задържах от последната резултата.
А в каква фаза е луната? newsm78
Успех на всички    bouquet

Срам ме е да се обадааааа  Embarassed но ще се пробвам от днес и аз...  Crazy

# 153
Пишете ме и мен-значи днес на плодове, във вторник глад, а в сряда на плодове? Миналата седмица се падаше по-добре, а тази от 5,32-значи цял ден глад. Ама нищо трябва да устискам  Praynig.

# 154
оох,аз нямам право на плодове Mr. Green Mr. Green Mr. Green
за мен само глаааааааад............3 дни Peace

# 155
ОХ, не че се предавам, но току-що ме поканиха  утре на РД. И сега кво - всичко отиде на кино. Но утре ще карам до 20ч. на водица.

# 156
  • София
От утре съм с вас. Успех на почващите днес.

# 157
Провал! Изядох цели три парчета кекс. Дано утре устискам на течности. Много ми е гузно, обаче кекса беше божествен.

# 158
И аз се включвам при лунуващите,днес съм на моркови,утре глад,а други ден плодове.

# 159
изядох една праскова за да съм сигурна че утре ще успея да пия само водичка Mr. Green
Успех на всички newsm10

# 160
Включвам се и аз - днес на плодове, утре-ще видим (или на течности, или пак на плодове, но по-ограничено). За сряда не знам - плодове или плодове + лека храна...

# 161
и аз се записвам- утре мисля да съм на мляко и айрянчета....а
и tedy2 този път сериозно без прегрешения- ако тръгнеш да си хапваш нещо забранено си помисли после колко ще ти е криво и гадно, че си нарушила диетата... newsm10 newsm10

# 162
Miss D  приемам предизвикателството smile3534
ти с мен ли си newsm53

# 163
От утре и аз ще пробвам да изкарам лунната,поне единия ден пък другия на плод,така че бройте и мен от миналата лунна бях -2,5 а сега съм +800-900гр така че ще ги сваля!
Напред смелоооо!  bouquet

# 164
Бройте ме и мен от вторник (трябваше да съм от днес, ама нещо се поулях на обяда  Embarassed) Успех, момичета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт