~ Лунна диета за къси полета и секси дупета! # 7 ~

• 15 479
  • 405
  •   1
Отговори
# 135
здравейте от още една удържала фронта Peace
Далал бързо оздравяване Hug
Днес съм само на вода, едно фрапе и половин яйце, много ми се завъртя свят по едно време, направо ми прималя Confused
понеже цял ден щъкам с малката и сега едвам гледам
утре сега пак ли е на вода?

# 136
неееееее,утре може да похапнем Peace

# 137
аааа супер, ще спя спокойно Mr. Green

# 138
Здравейте, лунички! Аз съм -1,200 кг. Искаше ми се да е повече, но и това е нещо. Смятам да се храня разделно до следващата луна, за да задържа постигнатото. Приятно похапване днес, заслужихме си го!

# 139
tety  smile3501 smile3501  smile3501
да се отчета и аз - макар,че ме е срам Embarassed.....не съм помръднала и грам smile3515........кантара сигурно се е побъркал newsm78
Като цяло от лунуването съм  - 1,7кг....абе горе-долу бива Mr. Green

# 140
  • София
Браво за минусите на всечки, макар и някой да не са се похвалили още.
За мое учудване от вчера свалих още половин килограм, което преви обще 1.5 кг за цялото лунуване.

# 141
  • София
За трите дни съм - 1,8 кг. Супер!

# 142
За три дни свалих 3 кг  Peace Лошото е, че преди това бях качила 3....
Сега съм 56  Embarassed

# 143
Е, аз няма чак толкова да се хваля... Уж бях стриктна в лунуването, пък няма и килограм да съм свалила -800гр. съм.
 Е, сутринта видях заветното 7 на кантарЮ, но... днес към 15ч. изядох 2 праскови, морков, а към 16.30 и малко ориз и предполагам, че утре ще има  smile3514 smile3511 smile3514 като се кача на кантара.

# 144
 Sad  този месец не успях да направя нито една от диетите! А толкова много ми се искаше, но бях при мама, а там няма "не искам да ям" или " ще правя диета за един ден!" Така се стараеше, милата, да ми готви вкуснотийки, че сърце не ми даде да й отказвам! Но вече съм вкъщи и няма кой да ме спре  Naughty! Следващия път съм твърдо с вас!
 Hug постигналите минуси! Много, много се радвам за всички!

# 145

Днес не е никаква лунна, но аз си изкарах на течности. Пих вода, чай и фреш от лимон с мед... 4 лимона изпих днес  Laughing Laughing #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 146
абе и аз по тоя повод /че не е лунна/ се наплюсках като Animal Pig и днес "ближа " люти рани Mr. Green

# 147
Кога е следващата Лунна - сряда ли се падаше, някой да даде малко инфо за деня и часа плийс  Praynig

# 148
Кога е следващата Лунна - сряда ли се падаше, някой да даде малко инфо за деня и часа плийс  Praynig

04.09. / вторник / от 05.32 ч.

# 149

04.09. / вторник / от 05.32 ч.

Благодаря ти   bouquet Еххх вторник сутрин значи, няма да мога да я спазвам най-вероятно... от сега ми е ясно  #Crazy нооо има време  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт