~ Лунна диета за къси полета и секси дупета! # 7 ~

• 15 474
  • 405
  •   1
Отговори
# 120
А кога трябва да е следващото лунуване? След една седмица ли?
еееееееее,много бързаш - ние още тва не сме завършили  bouquet
иначе днес съм добре т.е. не съм гладна smile3534,дотук съм на 2 кафета и водичка ама нещо изоставам с пустата му вода.........
Миранди, мен ако питаш продължавай си с лунуването smile3505,прави се че снощи нищо не е станало newsm51

# 121
Ама аз сериозно питам, че се задават празници и тогава ми е най трудно да устоявам на изкушенията.

# 122

tedy2, правя си фреш от лимон с мед  #Crazy #Crazy #Crazy Ти само на течности ли караш или хапваш и някой и друг плод?

tety 04.09. / вторник / от 05.32 ч.

# 123
Аз изкарах глада, но от 2 часа до сега вече изядох 4 ябълки, че съвсем ми се зави свят. Въпреки това тази седмица пиша лунната за успешно проведена  bowuu.

# 124

tedy2, правя си фреш от лимон с мед  #Crazy #Crazy #Crazy Ти само на течности ли караш или хапваш и някой и друг плод?

само течности Mr. Green
обикновенно на третия ден си позволявам плод или чаша айрян ,но го правя с Култура 0,1% - но това е ако си мноооооооооого гладна  bouquet

# 125
  • София
Здравейте днес,

Вчера не можах да пиша, че ми дойдоха майстори в къщи от днес за днес и ми беше зор да подготвя фронта. А и нямаше кой да помогне, така в последния момент, и сама с бебе си е зор. Но поне свършиха работа, а положителния ефект - не се сетих, че не ям докато сложих бебето да спи. А тогава бях уморена и аз заспах. Та лесно удържах глада вчера. Днес от 14 съм на леки храни. Не удържах на изкушението и се качих на кантара, до тук -1, но не очаквам да сваля още до утре.

Успех на всички, които продължават.

# 126
Привет "лунатички" Hug,
че удържах фронта удържах, но в 13.30 1/2 пъпеш омаах, после и една супер шопска си спретнах. И сега почти килце нектарини отразих. Та се чудя дали не си наваксах гладуването newsm78? А и не можах и аз да спят кат свят, все във форума бях и мисли наум  споделях, та така цяла нощ...
Утре ще се тегля във фитнеса, но май няма да има добри новини, поне при мен.
Поздрави на всички успели момичета newsm10, а и на неуспелите разбира се!  smile3525

# 127
Привет на всички лунички !   bouquet

Удържах на същинското лунуване и днес до 16.30ч. (даже) бях само на кафе, вода и едно натурално сокче. Към 16.30ч. пийнах половин бульонче и малко подремнах. После хапнах две прасковки. Нали вече може newsm78? Като за първо лунуване съм доволна от себе си  Hands Clap Hands Clap Hands Clap. Мисля за вечеря да пийна другата половинка от бульончето (от разтворимите-"Маги").
Обаче първо ме чака препятствие- да нахраня домочадието   helpuu. Няма да ви казвам какво съм им спретнала, но е от любимите ми неща, така че...голямо изкушение ще е за мен. Ама няма да се предам- толкова изкрах, че сега ли  doh

Ехооо... как са останалите лунни момичета? Издържахте ли? Къде сте?
Аз утре ще се "похваля" за килцата (дали ще се хваля, или ще се оплаквам newsm78).

Хубава вечер на всички    babydust7

# 128
Много съм ядосана и разочарована от себе си.До 14.00 часа издържах на гладуването, като съм пила кафе и две чаши айрян. Притеглих се и съм - 1 кг.Дотук добре,ама хапнах 2 праскови и по-късно 4 печени чушки CryСега не знам newsm78

# 129
Ох, аз май пак нещо не съм разбрала newsm78.
Докога трябваше да се кара само на течности? Ще ме "светне" ли някой? Аз мислех, че днес до към 14.30ч. А после може на леки храни, като плодове например. Или самодоволното ми самопотупване по раменцето, че съм удържала 2 дни на течности, е било напразно  #Crazy?

# 130
Ох, аз май пак нещо не съм разбрала newsm78.
Докога трябваше да се кара само на течности? Ще ме "светне" ли някой? Аз мислех, че днес до към 14.30ч. А после може на леки храни, като плодове например. Или самодоволното ми самопотупване по раменцето, че съм удържала 2 дни на течности, е било напразно  #Crazy?
Правилно си разбрала до 13:50 на течности, после ако издържаш може на леки храни - например плодове, салатки.
Аз иначе акъл давам, но не издържах и сега и пакет Чизи със сусам изядох. #Cussing out Но поне деня на пълнолуние го изкарах стриктно.

# 131
дотук съм на 3 кафета,водичка .....преди час пийнах и едно айрянче и смятам да приключа деня с това пък утре да видим кво ще каже кантара Mr. Green

# 132
Е, значи не съм сгрешила.Ураа!!! Laughing Laughing

# 133
Издържах! Само на кафе и вода (до към 14 часа). После поетапно погълнах няколко круши и сега си лягам (миналата нощ спах 2  Shocked часа). Резултати-утре  Peace

# 134

Аз приключих с лунната преди малко. Много ми е лошо... тази гнойна ангина е ужасна Sad Но с нетърпение чакам следващата луна

Общи условия

Активация на акаунт