~ Лунна диета за къси полета и секси дупета! # 7 ~

• 15 468
  • 405
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Добро утро, лунатички! Как сте? Аз до тук пазя фронта, само сега изпих едно кафе с мляко. Този път пълнолунието много ми повлия-не можах да спя, въртях се цяла нощ, а сега съм бодра като кукуряк Crazy. Още не съм се теглила, за да отчета резултат, малко по-късно след сутрешния тоалет. Wink
Ще пиша дали имам минуси, но дори да няма днес смятам след обед и утре да съм на разтоварващ режим-плодове, чай, сокове.

# 106
Добро утро на лунуващите (лудуващите Wink).
Лелее, някой май не е спал много. Аз вчера вечерта хапнах диня, че щях да припадна. Сега съм на кафе.

# 107
Добро утро, луничкииииии!!!   smile3525

Цяла нощ съм спала и се събудих свежа като кукуряк. Ама как да не спя като такива вкусотии сънувах- то не бяха кифлички, то не бяха бутерки, то не бяха банички. Като сме опнали едни трапези...чудо. Хапнах малко и се събудих заситена. Добре че в къщи няма такива вкусотийки, че щях да помисля, че съм ставала насън да ям. Явно гладуването вече ми действа 24 часа  newsm62
Тази сутрин започнах с кафенце и се чудя може ли да изкарам днес на някакво бульонче с малко лимонов сок  newsm78. Вчера бях на айран, ама вечерта ми излезнаха едни киселини... Sick.
И да питам още нещо- днес до 13.40ч. сме на течности, а след това до утре по обед пак на течности ли продължаваме или може да хапваме и плодове?

Далалче, теорията е на мъжо- аз леко му опонирам, особено като стане въпрос да "лекува" по този начин детето. Ама се получава бе  newsm78. Ей, тия мъже - многУ челУ, многУ знай Mr. Green.

Хайде, мацки, до скоро!
Хубав волеви и успешен ден от мен. А утре-мнооооого минусчета   bouquet

# 108
  • София
Добро утро на всички!

Как сте днес девойки?
Аз устисках вчера. Ще съм стриктна и днес до към 14.30. След това мисля да си позволя някой плод. До тук от 1 ден плодуване и 1 ден лунуване съм -1,2 кг. Свалям по 600 гр на ден. Понеже са последни напъни и нямам много за сваляне, та върви трудно. Малко се дразня, но.......това е положението. Искаше ми се да става по-бързо. Хайде да не се оплаквам! Все пак свалям, нали?! Hug

Поздрави и успешен лунен ден на всички! Hug

# 109
  • Варна
Хммм, сега се теглих, не съм мръднала Thinking,по-късно пак ще пробвам

# 110
и аз каква я свърших -
понеделник - цял ден плодове, а вечерта провал на волята - зелева супа
вчера - цял ден фрешове и плодчета, а вечерта - диня със  Embarassed сирене
Резултат днес: -300-400гр Rolling Eyes Миналата седмица 3 дни плодуване и лунуване - 2кг!!!
Блондинка в книжарницата, чудесни резултати  Hug
миранди, с толкова кафета верно станахме лунатички. Я не си го слагай на сърце прегрешението. Нали ти самата винаги казваш, че ако много ни се яде, по-добре да хапнем и на следващия ден да продължим. Така че - пълен напред!
Дуденце, най-доброто захранване е със зеленчукова супа /без застройки и т.н/ или със зелева салатка - най-добре измита токсините.

# 111
dobro utro momi4eta newsm51 newsm51
kakto 4eta po4ti na vsi4ki e minalo lunuvaneto uspeshno Heart Eyes
i na men,da ne povqrva 4ovek Shocked
to az ot 3 dni na dieta i tezi 20kg mai ne shta sa mnogo lesni no.. #2gunfire #2gunfire
dobre 4e snoshti nqmashe mqsto v lubimiqt ni restorant 4e shteshe da se izkusha da izqm edna salatka Mr. Green
tazi sutrin oshte ne sam se merila dano ima minusi 1 kg
celuvki na vsi4ki lek i uspeshno dietuvasht den Hug

# 112
Добро утро и от мен smile3525 кога спахте бе момичета.......
да се отчета за днес-след вчерашното стриктно лунуване днес съм -100гр. Mr. Green,но не съм ходила до smile3550 та може би за тва е така newsm78....абе общо взето гледам сама да се успокоявам........пак е добре - за два дни-1,7кг.........аз продължавам до утре ,а вие.....

# 113
Добро утро! Аз все още удържам фронта! За сега съм -1,0 кг  newsm44 Ама така ми се пие мляко с нес, че чак ми се вие. Продължавам до обяд, после сигурно ще хапна плодове.

# 114
tedy2 i az mislq da te pridrujavam v pohoda za smaknatite kg Grinning
shte izdarjime samo kafe i voda  bouquet
no se 4udq sled toba s kakva dieta da prodalja

# 115
zlatana   newsm51
ами след това ще се захраниш постепенно,примерно плодчета ,млекце 0,1%........ей такива работи
Няма ли начин да пишеш на кирилица  newsm78

# 116

Аз съм болна с гнойна ангина. Пия вече антибиотик Sad Иначе лунуването е успешно за сега и съм доволна. Като изключим лекарствата дето пия и лимоните с мед, за които ви писах съм много стриктна Simple Smile

dudence, майка ми ми каза, че това с неяденето е така и се мотивира даже защо така Simple Smile

tedy2, аз също ще се опитам да се пробвам и до утре да продължа. Надявам се да не ми стане лошо, че тази болест ме скапва. Ще се опитам, но не обещавам Simple Smile

# 117
 Далал , пийни си едно фрешче ,миличко - ще се почувстваш доста по-добре,а и няма да нарушиш лунната newsm51

# 118
Браво за успехите ви момичета, аз май днес ще правя лунната знам ли  Mr. Green както и да е, браво на вас   bouquet

# 119
А кога трябва да е следващото лунуване? След една седмица ли?

Общи условия

Активация на акаунт