"Дневникът 24" - от бъЧонка на солеТка

• 14 491
  • 373
  •   1
Отговори
# 330
Миранди , честито миличка   bouquet Вече всичко ще се нареди, бъди по спокойна и всичко ще се оправи Hug

# 331
Zdawejte mili4ki smile3525

Kak ste dnes? Izwinqwam se,4e pi6a na latinica, no kompa ne6to se skapa i nqma BG Cry
Na kg sym we4e twyrdo 50 i strannoto e, 4e ni6to oswen mlqko ne mi se qde - prqsno, kiselo, nqma zna4enie mlqko da e #Crazy

Mirandi 4estito za izpita wse taka s lekota da prewzema6 trudnostite, a za plod4etata sym sigurna, 4e 6te uspee6 - guru si wse pak  Wink

KLONKA da ti imam stimula na tebe, ewala macka, dobre, 4e ti udiswa myjleto na akyla, a za lenti4kata spored men ne si si nawila dostaty4no na inata, sigurna sym, 4e moje6 da me nastigne6  Hug

marisha priqtno izkarwane na ekskurziqta i pisle snimki smile3509 da ne kave6, 4e ne sme predupredili  Wink

klemi 4estit now nik   bouquet

RIDIK zdrawej i nalqgaj u4ebnicite  smile3529

Roseto sega ukroten dzwer li si ili prosto naqden  Laughing Wink

Skorpi radwam se za teb Hug 6tom topi6 maznini skoro 6te za4ezne6 naprawo  Laughing Wink

galateia strahotna li e "strahotnata dieta"  Rolling Eyes  Wink uspqwa6 li da q spazwa6  Hug

ral4e:-) smile3501 4e si ustoqla na poni4kite  Hug

Angelina
s teb sme, nqma da se dawa6 na edna riba q  Grinning Wink

Tedy uspeh s RH i dano skoro razkara6 1-q kg  Peace

ReGe widq li, 4e kantara trygna nadolu - toj si znae rabotat, ama i nqma kak ina4e s tezi 3dni do tuk si powe4e ot striktna  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Celuwki na wsi4ki  love001 i o6te wednyv se izwinqwam za latinicata  Embarassed

# 332
  • София
Привет милички! Само какво гадно време е навън....  Sad Аз днес съм почивка и ще мога по- често да ви навестявам тук! Вече трети ден съм на моя си диета. Общо взето ям кисело мляко, плодове, зеленчуци и месо! Пия "Липо Редукт+" и Зелен чай! Надявам се да има ефект и скоро да си влезна в старите мерки- на първо време в миналогодишните, а после и да си върна формата отпреди да се сгодя!  Praynig

Ангелина, името ми е Ася, не Анастасия! И не сме адашки с бебката ти! За съжаление!  bouquet

Миранди , честито! Много се радвам, че си взела изпита! Макар че въобще не се съмнявах в теб и в успеха ти!  Hug

С моето мило се оправихме (уж!), макар вече да се държа по-резервирано с него! Но той много ме нарани...
  bouquet

# 333
Ето ме и мен. Нещо ми прималя и ядох смокини. Да не си помислите,че са били пресни! Не! От сладко. От раз се справих с половината буркан. Сега ми е добре, даже не ми е тежко.
Абирена, кофти че започвате така семейния живот. Вярвам, че с времето ще си нагодите характерите и няма да има такива истории.
Галя, ти смяташ ли да смъкваш още? Или вече ще задържаш?
КЛОНКА, ако ми обещаят и на мен нова кола, веднага спирам да ям!!! Ама няма, карам си старата и си ходя с някое килце отгоре.
Скорпи, дори и да не си на диета, важното е да сваляш!

# 334
За Новата Тема в Петък до днес имам това:

Пускам я, за да я огледате и да няма грешки, а и да мога да я поправям сега, а не след като пусна темата  Peace

# 335
  • София
Мирандичке, честита ти диплома... втора:) smile3525 smile3508  love001 smile3529
и аз догодина се надявам да имам 2 бакалавъра, че и 1 магистър... стискайте ми палци.

За угояването... в неделя го сътворих - изядох де що видях, а каквото не виждах веднага си го сготвих... не смея да се кача на кантарчерто, че може да се повреди, коркото, все пак и то е със слаби нерви... но днес съм "диетична"Simple Smile Салатка и месце... за мен това си е жив глад, ама карай... ако устискам по-дълго време знам, че ше има резултат. Нали, нали? А, нали? Embarassed

Поздрави на всички от мен Hug

# 336
  • София
Да, Абигайл- ще има резултат- продължавай напред смело Hug  bouquet

# 337
Привет, дневничета!
Мирандичка, браво на теб! От тук насетне само успехи и положителни емоции!!!  Hug
Тедъ, беше питала колко съм висока - 162. 55 кг ми е много - изглеждам добре на 50, супер когато съм 45... Но и сега започнах да се харесвам (не е като преди месец).
Абигейл, естествено, че ще има ефект! Стискам палци да ти е лесно да го спазваж режимчето  Peace
Не познавам Ася, но новината е прекрасна! Пожелавам и спокойна бременност и леко раждане! И много усмивки  Flutter
Абирена, надявам се с мъжО ти да изгладите отношенията, да му простиш и да продължите напред!   bouquet

Иначе аз съм в свински период. Вчера бяхме на гости и ометох тонове китайско + бири... А като се прибрахме минх на сандвичи и кебапчета... Странното е, че кантарът е багосклонен  newsm78 Качила съм половин кило, но то според мен е от задържане на течности. иначе си изглеждам като вчера  Laughing
Утре ще се измеря и ще дам актуални мерки.  Peace

# 338
  • У дома... някъде
Здравейте  wavey.Миранди,честито за изпита и доходна работа с това образование ти пожелавам!   bouquet Пратих ти мерките на лични и като гледам отпредишните мерки съм свалила 7см от ханша,5см от талията Hug
Абигайл,дори такова да си хапваш често,не само че ще ти е по-лесно,ами се и отслабва LaughingИ аз бих правила такъв режим,само че искам скоро да приключвам с тези излишни килограми и да съм си слабичка Crazy и затова заложих на по-силна диета yes
Клонка,знам че ще успееш и много скоро ще избиеш рибата с новата кола  car003,хем слаба goodscale,хем мацка 4470,ти доволна и мъжа също smile3521

# 339
Къде сте всички? На тренировка или на маса? LaughingАз нямам сили да вечерям, боцнах си малко салатка. Сега си отворих една Загорка, защото и аз съм хора. Следобед обикалях по магазини с децата, там гоних малкия порядъчно. После вкъщи играхме и се търкаляхме, голямата ме ядосва и така ме омаломощи, че вече едва гледам. А ме чака и гладене...
Мъни, на една височина сме с теб. Чак не мога да повярвам че на 55 кг не си добре, но ти си знаеш. Аз имам едър кокал и ако падна на/под 55 познай как ще изглеждам. Искам 58 и да се стегна.
Валерия81, 7 см от ханша е просто супер. Аз там не помня вече от колко месеца нямам промяна.
Абигейл, карай на тоя "глад", ама после ще си доволна и ще се хвалиш тук с нови мерки!
Между другото, след целия бяс следобед, усетих пак приятното чувство на празнота и ллекота в стомаха!

# 340
свин!  Embarassed
кой беше казал, че е изял света?! не е вярно имаше останало порядъчно много но аз вече окончателно опустоших всичко.
толкова ми е тежко и съвестно,но е късно вече  hahaha  261uu
Втори ден ме боли глава и не мога да разбера от какво. една такава не много силна тъпа болка ме гложди  Sad
Ох не знам и аз кой диетичен път да хвана и от голямо чудене си угаждам  Crossing Arms
Айде утре ще му мисля лека нощ и не правете като мен  smile3524

# 341
свин!  Embarassed
Ох не знам и аз кой диетичен път да хвана и от голямо чудене си угаждам  Crossing Arms

Cry Hug Confused

Аз също се наядох порядъчно И ДНЕС  #2gunfire

Започнах през деня на 1 круша, но вечерята бе опустошителна... И аз се чудя какво да правя, нямам оправия...  #Cussing out

Съчувствам ти и съм съпричасна с теб, много кофти да се наядем и после да се самосъжаляваме за стореното ноооооо късно...
 Confused

# 342
Ох и аз свинствам със страшна сила   Confused Не знам дали е от времето или от нещо друго, но непрекъсато тъпча нещо... Cry

# 343
Включвам се отново в темата с нови мерки и теглилки Wink За сега обаче само теглилката: 64,5 (твърдо), по-късно ще се измеря и ще дам сантиметърчетата!!! Лошото е, че напоследък кг ми падат от притеснения и нерви...  Tired Хубавото е, че не притесненията не са за здраве, а за работа...  ooooh!

# 344
Добро утро красавици  Flowers Bouquet

Голям студ навън cold ужасТ направо и като си помисля, че цял ден няма да излизаме и Дени ще вършее из къщи ми се плаче  Cry

Пихте ли кафенце? Аз сега пия моето и хайде и на вас по едно, а:
http://l.yimg.com/www.flickr.com/images/spaceball.gif

Вчера след като казах, че освен мляко друго не искам и познайте - дойдоха ми гости и аз като една добра домакиня трябваше от всичко да опитам  Animal Pig, но като гледам просто съм като всички тук - явно е от времето  Rolling Eyes Laughing Исках да ви споделя, че при мен става нещо много неприятно - страшно много ми се отпуска кожата особено на гърдите/ако мога все още така да наричам кожите, които висят Cry/ Мажа се с крем за стягане на Chicco - Mamma Donna, обаче засега ефект нулев, а опаковката е половина. Приемам съвети всякакви Плиииийййз Sad

Тедъ не мисля да задържам още искам да видя 48 на кантара и ако може тях да задържа, но да си кажа честно и това което до сега съм постигнала за мен е много. Никога не съм била 50кг да си призная. Браво за хубавата разходка аз на ден по две такива правя  Laughing

Steli_Meli не се тормози, всичко ще се оправи - здраве да е, нали така  Hug

Мъни ти си просто една от нас - свинсващите, но дано е временно явление  Praynig

MissCaprice измисли ли си диетичния път  Laughing  Hug Желая ти успех каквото и да решиш да правиш  Peace

Миранди стига се тормози с тези плодове - измисли нещо друго, и аз не зная какво, но напоследък май това не ти се удава много, нали newsm78 Heart Eyes

valeria81 страхотни резулатати  Hug - това за колко време го постигна newsm78

КЛОНКА, galateia, Skorpi, Abirena, Anabella, Abigeil, ral4e:-) kak върви при вас - следвате ли нашия пример свински  Joy

А Миранди щях да те питам - опитах се да отворя табличката в първите ни теми да си видя мерките от там, обаче нищо не се появява - даже пукната таблица не се вижда - знаеш ли защо така  newsm78

Хайде мацки днес много ще досаждам  wavey

Последна редакция: чт, 06 сеп 2007, 10:27 от galiq_82

Общи условия

Активация на акаунт