Германската Нова Медицина на д-р Хамер

• 130 997
  • 884
  •   1
Отговори
# 675
Кое не е така?За конкретния си въпрос питам.

Примерно за рака на гърдата не мога да си обясня как приема на антибебе няма да има ни6то об6то със заболяването?Доколкото знам модата по тези хап4ета то4но е увели4ила заболеваемостта от този рак.

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 11:29 от Omega

# 676
Аз някак си не мога да се пречупя и да приема, че специално ракът е "плод" единствено на дадени конфликти, т.е. да не се отчитат външни фактори на средата - какво ядем, какво пием, къде и как живеем и т.н. Алкохоликът не умира ли най-често от цироза Thinking А  заклетите пушачи - дробовете им оцеляват ли? Чревоугодниците не си ли докарват стомашни и всякакви други проблеми? Все си мисля, че е много много важно всичко това - да се грижим правилно за организмите си, да се грижим и за ума си - и тогава ще сме здрави.
Поне това можем да направим за себе си и това зависи от нас.

И все пак, съмнението си остава - има пиячи, които доживяват до дълбока старост, има пушачи които също живеят много и не умират от рак на белия дроб.

Конкретно за рак на гърдата - сигурна съм, че с тези рол-он неща които ползваме ежедневно, в които масово се съдържа алуминиев незнамкаквоси - си вредим. Имаше изследвания, в които се сочеше че точно тази съставка е канцерогенна. Както в продуктите на Ейвън - много от съставките им са забранени, конкретно 2 вида парабени са изолирани в клетки на рак на гърдата...

# 677
В гре6на посока вьрвите моми4ета Омега и Стеф,
Има желяzно правило zа да полу4и6 рак.Вижте кое е то.Прието е не само от Хамер и ГНМ ,а и официално,макар и да не се говори zа него открито.
Не четете ниЩо zа ГНМ,иzкаzвате се неподготвени... Wink
Ина4е приемам мнението ви като ва6е и го респектирам. Peace

Цитат
Алкохоликът не умира ли най-често от цироза  А  заклетите пушачи - дробовете им оцеляват ли? Чревоугодниците не си ли докарват стомашни и всякакви други проблеми? Все си мисля, че е много много важно всичко това - да се грижим правилно за организмите си, да се грижим и за ума си - и тогава ще сме здрави.

Цироzа имат и хора,които никога не са пили.Пу6ачите не zаболяват от рак zаради цигарите,но имат други проблеми с дробовете.
Чревоугодниците сьЩо нямат zаради храната рак.А други проблеми.

Специално рака на гьрдата има много информация и начини човек да си го докаже.

Цялата пропаганда,че рака се причинява от раzни отрови,околна среда,пу6ене и тн са жалки опити да zаблудят и отклонят публиката от истинските при4ини.ПОтребителя сам трябва да си е виновен zа сьдбата...сам е пу6ил,сам е ял вредно,сам си е отровил околната среда...няма друг който да му е виновен.Това е целта.ПОтребителя да е виновен,Медицината и Фармата да са неговото спасение.
Представяте ли си да се приzнае масово кои са при4ините zа рака и как се лекуват?Дали Ще спе4ели  системата пове4е от 100 долара годи6но?

Онкологията е политика.Бих раzделил думата на две. ОНКО и ЛОЖа.По4ти Всички в онкологията членуват в ложи.

# 678
Christian, имам едно питане, дето отдавна се чудех за коя тема е, и тази дискусия добре ми идва...

Покрай текста, който писах за ваксините, ми попадна постинг за едно бебенце, което на две месеца се разболява от левкемия (официална диагноза). Стори ми се толкова мъничко... Потърсих постингите на майка му.
Историята, която сглобих, е следната:

- 45 дена след раждането е добро и кротко бебенце, майката го кърми и всичко е ОК;
- 50 дена след раждането му правят реваксинация срещу хепатит Б;
-   3 дена след ваксината бебето става ужасно ревливо и неспокойно;
-   9 дена след ваксината по коремчето му избиват червени петна и майката тръгва да го води по доктори;
- 13 дена след ваксината петната се местят и обхващат и други части на тялото. Започват да дохранват бебето с изкуствено мляко, съмняват се, че кърмата на майката е намаляла покрай стреса и нещата тръгват към отбиване на бебето;
- 15 дена след ваксината майката заминава за 3 дни, за да се отърси от стреса, оставя бебето на бабите;
- 19 дена след ваксината (или 4 дена след раздялата с майката, точно след като вече се е върнала) му се подуват лимфните възли и на другия ден е диагностицирано с левкемия от много рядък вид.

Умира 8 месеца след диагнозата, като междувременно е подложено на не-знам колко химиотерапии  Cry

Интересно ми е, понеже това е вторият случай, споменат тук във форума след хепатит Б ваксина, при който се получават такива кръвоизливи (а все пак сме само 80000 потребители...), дали има такива данни за ваксината...

И изобщо какво се е случило с това бебенце, от една страна ваксината, от друга страна е видна връзката с раздялата с майката...

# 679
Крис, знам желязното правило на рака - май то ме крепи да не се върна наязад към заблудите Simple Smile
Предполагам аз лично още робувам малко или много, в различни аспекти, на традиционната медицина и схващанията й.
Трябва ми повечко време да се науча да мисля на вълна ГНМ и да си избия от главата всичко, което досега ми е било втълпявано.

Значи, Крис, излиза че вредни съставки в козметиката няма, рол он с алуминий не вреди и т.н.?

Мария, много тъжен случай Confused
Интересно ми е да знам и аз повече за ваксините, макар че в онази твоя тема доста ги разнищихте Heart Eyes

# 680
Stef, не знам за коя моя тема говориш, има една закована тема за ваксините в Здравния (Ваксини. Полза или Вреда...). Там има ужасно много информация, когато имаш време, влизаш и четеш на воля. Аз просто бях направила едно малко обобщение на български език на причините, поради които ваксините трябва да се избягват.

# 681
За Хепатитната ваксина  се крият най стра6ните странични ефекти.Левкемията не е предиzвикана пряко от ваксината.
Нервно/моторно/психично раzстройство е напьлно в картината на ефектите й.
Червени петна..хм..вьzможно е да е имало и менингит/неоткрит/нераzпоzнат като следствие от ваксината.Мога само да спекулирам.
Има много смьртни случаи от таzи ваксина.

Много тьжна история.Хората не се учат zа сьжаление и продьлжават сляпо да вярват в "чудесата" на медицината.

Стеф,
Няма проблеми.Пьтя е дьльг,и аz сьм го минал.Само сьжалявам,че не го преминах по бьрzо,а може6е,ако не бях предубеден.Това много пре4и.
Вредни сьставки има раzбира се,но не до такава степен,че да предиzвикват рак.Постоянното им натрупване може да доведе до психо/нервни zаболявания и тн.

# 682
Много тьжна история.Хората не се учат zа сьжаление и продьлжават сляпо да вярват в "чудесата" на медицината.

Да. И на мен ми беше ужасно мъчно, докато четях как напук на химиотерапиите бебчето продължава да е добре, да се смее, да се храни, да се развива, докато накрая решават да му влеят някакво ново супер силно лекарство, което "можело да понесе, а можело и да не понесе" Cry  А всичко звучи точно като по ГНМ - майката се връща и се появяват симптомите на разрешаване на конфликта...

За хепатит Б ваксината просто настръхвам като чета. Навремето си мислех (и докторите ми бяха казали), че е една от най-леките ваксини..................

А за пътя... наистина е жалко, че толкова време отнема... Направо сме програмирани да вярваме в някои неща и изобщо не се замисляме, или все около тях ни се върти мисленето...

# 683
Крис, отново благодаря.
Мария, объркала съм се за темата - не беше за ваксините, а за "заразните" болести Embarassed

# 684
Цялата пропаганда,че рака се причинява от раzни отрови,околна среда,пу6ене и тн са жалки опити да zаблудят и отклонят публиката от истинските при4ини.ПОтребителя сам трябва да си е виновен zа сьдбата...сам е пу6ил,сам е ял вредно,сам си е отровил околната среда...няма друг който да му е виновен.Това е целта.ПОтребителя да е виновен,Медицината и Фармата да са неговото спасение.

Ами ако вземе6 за истинските при4ини,които Xамер изброява пак 4овек сам трябва да си е виновен.Не е някой друг.

Освен това,ако се приеме вредата от алкохола и цигарите и се вну6и вина на определен 4овек,той може да се откаже от тях,с което съ6то биха се загубили немалко пари от индустрията,която ги бълва.

Аз мисля,4е ти прекалено много залита6 на вълна НГМ и си склонен да отри4а6 вси4ко известно досега.Струва ми се доста крайно.

# 685
Опитвам се да си представя как бих постъпила ако някое от децата ми си разреши някой конфликт и се разболее от нещо страшно. Дали би ми стискало да чакам да завърши периода на излекуване само. За мен сигурно бих допуснала.
Жалкото е че вече сме така затънали в класическата медицина, че вместо нея да подлагаме на съмнение и се доверяваме в най- важните моменти. Къде бъркаме newsm78.

# 686
Според мен на всеки му е ясно, че цигарите и алкохолът са вредни изначално, не е нужна някаква медицина за да се докаже Crazy

Ами ако вземе6 за истинските при4ини,които Xамер изброява пак 4овек сам трябва да си е виновен.Не е някой друг.
То човек винаги сам си е виновен за всичко, но когато е конфликт е едно (най-малкото в него често са въвлечени и други лица), а докато при избор на даден продукт/начин на живот/действие ти сам си решаваш дали да го избереш - както в случая с рол-он продуктите - всяка жена си избира дали да ползва такива или да ползва други, сухи стикове например, в които няма алуминий (не му помня името). После се самообвинява, ако случайно се разболее, че сама си е виновна, сама си го е причинила и т.н. Поне аз така го разбирам де...

Мисля, че ако се следва ГНМ, то трябва да е стриктно и изцяло, защото всяко залитане към традиционната медицина внася съмнения в и бездруго нестабилните нови убеждения (с времето те се засилват, но в началото са колебливи). Както в моя случай - още ми е трудно, затова гледам да мисля за болестите и нещата само от гледна точка на ГНМ, иначе ако ги интерпретирам по досегашния начин, ще се объркам и ще се върна в началото...

С мнението на Елица съм абсолютно съгласна, преди време и аз зададох този въпрос - пивечето тук ми отговориха, че без колебание биха се доверили на ГНМ. да не дава Господ все пак, никой да не се разболява от страшни болести...

# 687
  • София

Не знам дали правилно съм разбрала идеята на ГНМ, но да речем заболяване като рак, може и да отшуми само, ако няма конфликт-шок от съобщаване на самата диагноза рак. Или не е това?

# 688
Опитвам се да гледам на разболяванията на децата ми като на естествени преходи в ежедневието им, не ги лекувам почти с нищо, но дали и това е правилно. (Естествено не говоря за нищо по- сериозно от ангина.) Аз невинаги разпознавам законите на НГМ. Ако имам възможност да се консултирам с специалист НГМ може да се окаже че тези леки заболявания са по- сериозни неща. Накрая пак отивам да пусна класическите изследвания (кръв и урина). Как в случая да следваш ГНМ, дори да я приемаш. Мисля че липсата на лекар на когото да се довериш може да е опасна.

# 689
Не знам дали правилно съм разбрала идеята на ГНМ, но да речем заболяване като рак, може и да отшуми само, ако няма конфликт-шок от съобщаване на самата диагноза рак. Или не е това?

Ако се поддаде6 на шока си си воновен сам-аз така разбирам не6тата.Т.е. не може да се вини друг,4е ти е казал истината и ти е предизвикал проблеми с това.

Общи условия

Активация на акаунт