Германската Нова Медицина на д-р Хамер

• 131 064
  • 884
  •   1
Отговори
# 465
Всъ6тност отне ми близо 2 месеца да разбера при4ината,поради която малкия отказва6е да ходи на градината.Той разбира вси4ко,но обясненията му за6то не иска да ходи  бяха съвсем разли4ни,което ме наведе в гре6на посока в на4алото.
Обяснението на лелките пък е,4е той бил прекалено интелигентен за възрастта си и ни манипулирал,с което до известна степен мога да се съглася.Но главната при4ина за мен е то4но в тях,по-скоро в едната от тях,към която о6те от на4алото не питаех добри 4увства и се оказва,4е е имало за6то.
Сега се 4удя ако след време пак тръгне на друга градина дали отново няма да изпитва съ6тите 4увства на изоставенст?

# 466
Вероятно да, особено ако нещо му напомня на старата градина. И вероятно след време ще ги преодолее.

Ако продължа с нашия опит, 4-5 месеца след въпросната седмица ги записах в частна градина - синът ми плачеше много сутрин, малката не чак толкова, но на нея госпожата и беше наистина вълшебна, направо излъчваше любов. Но и двамата доста често боледуваха. Изкараха няколко месеца, направиха по-сериозни проблеми и ги спрях и от там. След още половин година почивка и разговори ги записах в трета градина. Общо взето им харесва. Похленчиха само първите дни, колкото да не е без хич. И почти не боледуват (засега). Ники така и не призна дали във втората детска градина се е чувствал изоставен, единствено след време разказа, че една лелка го е тормозила доста, но факт е че доста боледуваше. На мен продължава да си ми е малко свито, като си помисля колко време му отнема да сподели някакъв проблем, но се надявам в момента да няма сериозни проблеми...

# 467
При нас сериозни здравословни проблеми няма.Даже сега си мисля,4е не е вдигал Т от пове4е от година(при това бе6е за броени 4асове).Което едва ли озна4ава,4е не разре6ава конфликти.Об6то взето имам 4увството,4е не му пука особено,или поне не е задълго.Единственото,което се засилва е хиперактивността.Вероятно това е на4ин да разтоварва-4рез постоянно движение.Всъ6тност ве4е не знам.Из4етох хиляда версии за това и продължавам да съм пред питанки.

# 468
  • у дома
Омега, щом не му пука - значи се доближава до идеала - лесно преодолява конфликти и няма симптоми, какво повече може да искаш ..

Да се включа и аз ..

Моята щерка много се впечатлява когато някой плаче.  newsm78 Ходила е на ясла, но когато тази есен тръгна на градина стоеше като хипнотизирана първите дни сред ревящите деца, които не искаха да се отделят от майките си .. и тя ревна  ooooh! Много време плачеше така.
Казва ми че плаче за мама.  Sad И при нас лелките изтръгват децата от майките.
Това което направих, доколкото това е възможно в БГ е следното като всичко върви паралелно.
Първото и най-важно нещо да се създадат добри отношения с персонала. Ако детето ще ходи там няма смисъл от караници, ако са много чепати хора - направо бих го преместила другаде.
После си измислихме ритуали - пишкаме заедно в градината, (дреме ми че не пускали майки в тоалетните им  Rolling Eyes) мием ръцете пак двете, отиваме да погледнем какво има за закуска пак двете, подреждаме гардеробчето пак двете. Така много по-лесно влиза, след като сме правили нещо там заедно.
Досега се напишквахме в леглото в началото - познат момент. Боледувала е 1-2 пъти, остана ни кашлица обаче, която влачи откак е тръгнала на градина. Отначало я "лекувахме" традиционно със сиропчета, после с хомеопатия, щях да вземам и гърлен секрет, но чета тук и се отказах засега. Сигурно ще открият нещо, ще се изплаша, ще изплаша и детето и нещата ще се влошат само заради пустия страх..  Още си седи - вече не я лекувам, затихнала е почти- мисля че е свързан с градината конфликтът. Дано й помагам по-лесно да го преодолее.  newsm78

# 469
Не сьЩествува инфектиране от човек на човек.
Без да търся конфронтация искам да попитам това важи ли за СПИН-а? И що за болест е той? В каква посока е конфликта?
...конфликт с любовника(цата)?

хммммм...
В статията от в. "Лечител" намерих кратко обяснение за СПИН-а.
По отношение на СПИН д-р Хамер наблюдава, че никой никога не е умирал от него, без преди това да са му казали, че е ХИВ-позитивен, и без да вярва в това. Заключението е, че точно както и при рака, отрицателното възприятие, свързано със СПИН, става причина за опустошителния му ефект.

Сейфхевън, има един много интересен филм за спина. Той отговаря на въпросите ти, или поне предлага десидентското виждане за тях:
The other side of AIDS

# 470
...лесно преодолява конфликти ....

Много лесно ги преодолява-когато не6то не му отърва ми казва,4е няма у6и,или 4е са запу6ени.Или пък 4е аз трябва да си запу6а устата...И така 4овека си е невредим.
Но с градината тежко го изживя.

Първото и най-важно нещо да се създадат добри отношения с персонала. Ако детето ще ходи там няма смисъл от караници, ако са много чепати хора - направо бих го преместила другаде.

Ина4е аз си нару6их отно6енията с персонала на градината именно,за6тото не бях съгласна с методите им.Те пък не бяха съгласни някой друг да им дава акъл,след като тяхната система функционирала....
Не 4епати,ами направо 4ИП-ати хора са...

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 10:08 от Omega

# 471
Сейфхевън, има един много интересен филм за спина. Той отговаря на въпросите ти, или поне предлага десидентското виждане за тях:
The other side of AIDS
Andrea$, изтеглих го това филмче, ама субтитри няма. Ти имаш ли нейде? В сайта пише :Субтитри Български, обаче може би аз не мога да се справя с това да ги изнамеря.. Embarassed

# 472
The other side of AIDS
Andrea$, изтеглих го това филмче, ама субтитри няма. Ти имаш ли нейде? В сайта пише :Субтитри Български, обаче може би аз не мога да се справя с това да ги изнамеря.. Embarassed
Aз също го изтеглих...имаше субтитри...Ако не ги намериш, дай ми майл да ти ги пратя...

# 473
The other side of AIDS

Има на страницата на торента субтитри. Точно на втория ред на таблицата в дясно от иконката за българските субтитри има активен линк към тях "ArenaBG". Клик и сейв Simple Smile. Малко им е неинтуитивен интерфейса по тоя въпрос наистина.

# 474
След поста на Albena9, реших по-внимателно да разгледам сайта, открих ги и даже ги свалих newsm08, но не исках да пиша, за да не разводнявам темата.
Благодаря ви!  bouquet

# 475
Гледахте ли по нова телевизия за възрастният човек, който сам е преборил доказан карценом на пикучния мехур за осем дена? Според него човекът бил много финна и сложна система, и единствено със силна вяра, че ще се пребори с болестта е успял. Той споменава ролята на завишените левкоцити, че те са войниците на организма и те разградили тумора.

Аз по едно време преди да ми поставят диагноза имах завишен брой гранулоцити, които са един вид левкоцити. Незнам, но според мен има някаква връзка.

# 476
И в тази връзка, с тоз човек дето сам се излекувал искам да кажа, че едно време щяха да ме оперират от апандесит, вече ми бяха насрочили час и дата за операция, но тогава бях малка и много ме хвана страх, а и даваха "Робинята Изаура" и казах на наште, че не ми се ходи в таз болница, утре да идем и то вече на другата сутрин не ме болеше нищо  Joy и ми се размина. А след няколко дена ми дойде за първи път и излиза, че болката не е била от апандесита, а от яйчниците и менструацията  Wink

И баба ми и тя, повръщала зелено и като отишла на лекар и казали, че жлъчката и била за операция, обаче нашта се стреснала и уплашила и цяла седмица пила зелев сок и някви други бъркочи и й минало  Mr. Green

А когато ходих за другата операция след като ми казаха "рак" и им повярвах и гледах да направя всичко каквото кажат за да съм здрава. Явно съм повярвала, че наистина съм болна и положението е много зле и ето до къде стигнах тогава ...

# 477
Вижте типичен пример на zапочната програма,при която ниЩо не помага и никой ниЩо не zнае от медицинските лица...
Темата е от zдравословният сьс zаглавие "стрептококус пневмониае"

Синът ми е на 2 г. и 4 месеца. До тръгването му на ясла не беше пил антибиотик и не беше боледувал сериозно. Тръгна септември на ясла и се почнаха проблемите-ходи 3-4 дни и започват да текат едни зелени гнойни сополи, появява се и зелен конюктивид, почна да хърка, появиха му се сенки под очите и се почна едно безкрайно ходене по лекари. Още в началото личната му взе секрет от носа, но не беше на гладно и сутрин и резултатът беше отрицателен. Ходил е на 3-ма специалист УНГ- всички казват, че детето е с огромна 3-та сливица, следствие на  алергичен ринит и вече 2-и месец го тъпча с антихистамин и кортикостероид, естествено без успех.  Никой от тях не е взимал гърлен и носен секрет. За съжаление щом почнат сополите точно за две седмици детето ми е с 40 градуса и без антибиотик не се оправя, щом се оправи и тръгне на детска за 3 дни пак е със сополи.  Добре, че отидох на друг педиатър и тя взе секрет от гърло и нос и сега третирам детето с  антибиотик, към който бактерията е чувствителна, слагам и антибиотични капки в носа. Ходих и на алерголог- д-р Бъчварова, според нея детето не проявява симптоми на алергия и става въпрос за бактериален проблем на този етап. Каза да дойдем, когато детето стане на 3 години, за да му се направи тест и да се види със сигурност дали проблемът със 3-тата сливица е свързан с алергия.

Горкото детенце..проблема му е в градината някьде....

# 478
За съжаление щом почнат сополите точно за две седмици детето ми е с 40 градуса и без антибиотик не се оправя, щом се оправи и тръгне на детска за 3 дни пак е със сополи
Т.е. сополите и високата Т са разрешаван ена конфликта..детето е вкъщи.., после отива на ясла и пак се сблъсква с конфликта..

Christian , срещал ли си сенките под очите при малките деца като някакъв симптом?

# 479
Вижте типичен пример на zапочната програма,при която ниЩо не помага и никой ниЩо не zнае от медицинските лица...
Темата е от zдравословният сьс zаглавие "стрептококус пневмониае"

.......

Много тъжно...само мога да съм щастлива, че не ми се е налагало да давам детето си на ясла.
Аз изхвърлих всички сиропи за кашлица, които бях натрупала в течение на времето. В момента давам на моя син мед с масло(забъркано 1:1). Хем вкусно, хем полезно, хем има резултат(казвам го, защото го яде вече 9 дена). В интерес на истината почнахме миналата събота, след като той отново почна да кашля, в следващите дни нещата се задълбочиха като в сряда вече много грозно кашляше, а аз бях на ръба дали да не тичам до аптеката за антиалергичния сироп, който много му помага в такива случаи, но издържах. В четвъртък нещата стояха по коренно различен начин за моя изненада. Детето кашляше, но много по-малко. Гледах да не му давам и много млечни храни, въпреки, че той си ги търси (много обича кис. мляко).
 В резултат тази ще ни е втора седмица в градината. Сутринта беше спокоен, вече не плаче когато се разделяме, а снощи каза на баба си да го вземе последен  Shocked Laughing(обикновено иска да го вземе първи). Научил е 5 коледни песни и две стихотворения и ги пее и казва с бесен ентусиазъм. А ние разбира се сме  Hug Grinning много щастливи. Всяка вечер като легнем му чета приказка,а после ми разказва за градината....
 За пореден път се убедих,че търпението е важно качество, а на мен понякога така ми липсва....
 Peace Бъдете здрави и оптимистични!!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт