Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните симптоми в края на бременността?
Как се почистват сгъваемите кошари?
Какви са нормалните стойности на обиколката на главата на бебето в края на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните симптоми в края на бременността?
В края на бременността се появяват различни симптоми, като болки в таза и ниско долу, които са напълно нормални. Те са свързани с подготовката на тялото за раждане, разширяването на таза и натиска от бебето. Организмът се подготвя, а бебето проверява колко натиск може да упражни с главата си. Важно е да останете спокойни и в добро настроение.
-
Как се почистват сгъваемите кошари?
-
Какви са нормалните стойности на обиколката на главата на бебето в края на бременността?
-
Какво означава съкращението BPD?
-
Какво означава ТВД в контекста на ултразвуков преглед?

Желая ти много щастие и скоро да се радваш на леко раждане и най-прекрасния подарък!
, нито ми тече нещо
Но тук разисквахме веднъж този въпрос и по-вещите в кърменето казаха, че това изобщо нямало значение, тъй че - споко!
Примерно бодитата на бг фирми далеч не са толкова скъпи, а също са 100% памук и с доста добро качество като шев и щампа; говоря за цени от порядъка на 3-4 лв. за боди. Гащеризончето за изписването, което аз си взех струваше май около 14 лв. от Хиполенд и е изработено от екопамук
пък на приятна цена 

Хекси стискам ти палци всичко да се нареди възможно най скоро и да се гушкате с Алекс вкъщи, само не се притеснявай излишно и отивай при него спокойна и с усмивка, ние сме с теб и те подкрепяме с всичките си сили.
Обаче накрая си намерих и за 38
В общи линии май нищо не ми стана ясно