СеПтЕмВрИйЧе ходи за ръчичка, смело духва първата свещичка

• 14 307
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
4естит първи рожден ден  на Спаси, Габи, Мити и Деян. Бъдете много здрави оби4ани и оби4а6ти      bouquet
Ивелин4е
, да ти е жив и здрав съпруга, страхотна изненада си му подготвила

# 226
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СПАСИ, ГАБИ, ДЕЯН И МИТИ!

НЕКА СА ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ОБИЧАНИ! ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
 Ивелина, да ти е жив и здрав съпруга! С каква носталгия си припомних моя 30-ти рожден ден Sad
 Аз съм за идеята с диска, но ако мнозинството е за албум, няма проблем и за това Simple Smile
 Малко снимки от нашето 4-месечно отсъствие - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116874&photo=24
 Последните няколко снимки са от чудесен хотел в Благоевград с условия за деца - басейн, детска площадка, поддържана градина...

Лека и спокойна нощ на всички!

# 227
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ, СПАСИ, ДЕЯН И МИТИ!
Ивелина, 4еститпразник и на теб и съпруга ти!

# 228
Честит рожден ден на бебе Дунди!

# 229
Мацки много благодаря за поздравленията.Да са ни живи и здрави наборите - Деян, Габи и Мити! Специални поздрави и запринцесата на Ви /макар и със закъснение  Embarassed/ Бъдете много здрави иусмихнати, скъпи септемврийски бонбончета. Специална благодарност на Фибичка /поплаках си даже  Embarassed/

Разказче за нас - утре.
Засега само една почерпка

# 230
Честит рожден ден на DVV и на Бебе Дунди!

Пожелавам ви здраве и късмет, винаги да се чувствате красиви, обичани и щастливи!

Честит рожден с малко закъснение и на съпруга на Ивелинчето! Мисля, че е щастливец с такава жена и детенце , наистина винаги разказваш за него с много любов! Пожелавам му нова , интересна и доходна работа!
Ирини, чакаме разказа за тържествата с нетърпение!
Марианка, знаехме си , че нямаш нет, ама защо така набързо, напоследък рядко се разписваш с подробности, пък преди разказваше всеки ден! Как са дечицата?
Мила84, кога ще е почивката-изненада?
Да ви кажа- относно снимките за партито-аз съм за и двата варианта- и за албумче, и само за диск, казвайте и вие. Но кой ще се заеме с правенето на албума, на мен ще ми дойде в повече ...
За партито: Снощи ходих до Барбарони да говоря за трети път, че нещо не ми беше ясно... Този път момичето на бара беше друго и говори по телефона директно с шефа ... ще ни направят следната отстъпка: Ще плащаме като за 2 часа, но ще седим 3, първите 10 деца ги хващат по 5 лв, следващите , около 20- по 3 лв, без да плащаме отделно наем за цялото помещение от 30 лв, тъй като и без това ще заемем цялото! Но, ясно е че сумата , която се събира за децата, ще бъде поравно за всички, а не за едно 5лв, а за друго-3! Иначе в първоначалния си вариант трябваше да плащаме по 7.50 на дете, като това включва какичката която седи вътре, наем, украса, рисунка на лицето. Мисля да платя и за допълнителна аниматорка, тъй като едно момиче няма да е достатъчно да следи децата , които отиват/изпълзяват навътре! И надявам се, че ще останат парички да поръчам и нещо за хапване! А торта ще има задължително!
Ако се сетя нещо друго, че сега направо заспивам, пак ще пиша!

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 01:25 от tzvety roussimova

# 231
Честит Рожден ден, мила виртуална приятелко, DVV!
Нека живота е песен, любовта е приказка, а ти - главната героиня!

bebe_dundi, Честит Рожден Ден, миличка!
Бъди обичана, сърцето ти да прелива от щастие и сбъдване на мечтите ти!

# 232
Честит рожден ден и от мен на DVV!

хайде на кафенцето:

Марианка , всичко наред ли е при теб? Hug

# 233
ХАЙДЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА DVV И BEBE _ DUNDI!

Да сте винаги усмихнати и много щастливи , пожелавам ви океан от любов и само положителни емоции !Много да ви радват малките слънца и да ви слушат мъжете  Hug

# 234
Много ви благодаря Hug  bouquet Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И  НА BEBE _ DUNDI! Hug  bouquet Hug

# 235
  • Sofia
Честито на пропуснатите от нас с Марти малки рожденици   bouquet  Растете здрави и щастливи дечица за радост на родителите си  Hug

Ние се върнахме в неделя, но чак сега се включвам, че ме тръшна летния вирус и съм малко отпаднала още.

Честит рожден ден на ДВВ, много щастие, здраве и късмет ти желая   bouquet

Та на морето беше много хубаво, бяхме в Лозенец, хареса ми защото е малко и спокойно селце. Плажовете също са хубави, бяхме на по- малкия Тарфа бийч, страхотно място. Децата се държаха типично за възрастта си  Laughing Тоест - леко ни подлудиха. И то защото баткото постоянно дебне Марти да не би да му пипне някоя играчка ...Иначе беше добре, Мартин си обикаляше плажа лазейки и особено много се радваше на водата. И новото е, че на морето проходи  Hug

Сега ще ви оставям, че се приготвям за работа  Peace

# 236
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на DVV и BEBE _ DUNDI!

Бъдете безумно обичани, обичайте и се усмихвахте! Hug

# 237

Честит рожден ден на DVV и Bebe_Dundi

Бъдете щастливи!

# 238
Благодаря Hug
Ако знайте какъв дъжд се сипе тук и как гърми:ooooh: чак Булсата ми не може да намери сигнал ooooh!
Добре че интернета го изместихме към бтк щото ако бях още към старите пак нямаше да имам ooooh!
Диването заспа ,а пък аз пия негърска пот щото нямаше кой да се сети да купи кафе Laughing
Щяхме и на варненска срещичка да ходим ама май ще се отложи Joy

Doni na Moni хвърляй по едно око  тук и се присъединявай към срещите Hug То те са почти всеки ден де Mr. Green

# 239
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА DVV и bebe-Dundi!!! Желая ви много щастие и любов!

Пускам малко снимки от моренцето и кръщенето на Ники - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149837&photo=6

Засега - толкова, че имам мнооооого за четене.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт