СеПтЕмВрИйЧе ходи за ръчичка, смело духва първата свещичка

• 14 137
  • 288
  •   1
Отговори

СЕПТЕМВРИ 2006

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАГЛАВИЯ ЗА НОВИ ТЕМИ
  Септемврийката с любов голяма, дарява и мъжа и малчугана - марианка
  Месецът на любовта настана, септемврийчето целува сладко мама - марианка
  Няма нищо по-голямо от септемврийското съкровище на мама - марианка

НАШИТЕ НЕПОВТОРИМИ БЕБЕТА

са вече много, много на брой и рожденните им дни са ето ТУК, но ние винаги се радваме и на всички нови попълнения!

ВЕЧЕ ПРАЗНУВАМЕ ПЪРВИТЕ РОЖДЕНИ ДНИ!!!!!!

Flowers Four Leaf CloverПЪРВОТО НИ СЕПТЕМВРИЙСКО ЗЪБЧЕ Е НА НИКИ НА МАМА DVV 
Flowers Four Leaf CloverПЪРВОТО НИ ПРОХОДИЛО СЕПТЕМВРИЙЧЕ Е ДАРИЯ НА  МАМА teedy 

[/color]
сайт www.snimka.bg потребител - septemvri парола - 2006

организиране на първия рожден ден на съкровищата ни:

подходящи подаръци
идеи за тематични партита

полезни сайтове

ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хигиена-дрехи-пособия
ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хранене
ОТГЛЕЖДАНЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-болести и неразположения

8ТЕ РЕВЛВИ ПЕРИОДА=КРАЧКИ НАПРЕД
Плачът въобще не е полезен. Ето какво става в детския организъм...
Новият Имунизационен календар

ХОДЕЩИ КРАЧЕТА Инфо за обувките І
Инфо за обувките ІІ-възраст, подметка,форт и ток на обувката І
Инфо за обувките ІІІ- за размера на обувката

А СЕГА ЗА ХРАНАТА

План за хранене на новороденото, бебето и малкото дете до 36-месечна възраст
Примерна таблица за захранване
РАЗНООБРАЗНИ СХЕМИ ЗА ЗАХРАНВАНЕ
инфо за храните и захранването
ТАБЛИЦА НА АЛЕРГИЗИРАЩИТЕ ХРАНИ
ТАБЛИЦА НА ЗАХРАНВАНЕТО ЗА АЛЕРГИЧНИ /И НЕ САМО/ ДЕЦА
ПЪРВИ ХРАНИ
ЗАПИЧАЩИ И РАЗХЛАБВАЩИ ХРАНИ

НИТРАТИТЕ

внимание!внимание!Интернационалният рожден ден на нашите септемврийчета:
Датата е 29 септември / събота/  от 16-18 часа в детски парти клуб Барбарони 3!
            http://www.barbaroni.com/page2.htm

# 1
Честит Рожден Ден, Вики!
Мило дете, обичай и бъди обичано! Радвай се на живота и греби с пълни шепи от него! Бъди здрава!

За щастливата мама bazel специално:

Момичета, благодаря на всички ви за успокоителните думи относно Мими. Hug  Може би наистина сте прави. Понеже много ме боли за нея и много, много я обичам и съм доста чувствителна за всичко свързано с нея.
irinii, благодаря за новата и прекрасно оформена тема.  bouquet Ето, че има нещо ползотворно в изминалия ден. Grinning Не се кахъри, утре ще ти върви! Hug
И аз преди малко оформях новата Стамболийска тема. Правили сме едно и също нещо. Wink
Doni na Moni, без да искам. Laughing Прости, случайно беше. Hug

Последна редакция: пн, 27 авг 2007, 23:27 от mari_anka

# 2
Ауууу , да се разпиша и аз един път първа   Hug

Марианка изпревари ме  Crossing Arms !

Честит Рожден Ден на Вики !
Да радваш много мама и тати!

bazel - още една щастлива мама днес празнува 1-вия РД на своето слънчице , специално за теб

Последна редакция: пн, 27 авг 2007, 23:32 от Doni na Moni

# 3
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ!
Много здраве и щастливи детски игри!

Ирини, заглавието е много идейно и образно.. Hug
След лошите дни обикновено идват по-ползотворни.... Rolling Eyes
Доника, много му отива папионка на твоя щурчо...!!!
ДВВ, ама Мишо и Ники много хубави и здрави играчки имат...Да ви дойдем на гости, че на нашите вече им видяхме сметката.... Joy
Йоана, дано да им мине бързо на бебоците, че е ужасно да са болни... ooooh!
Щастливка, домъчня ни за теб...Не пишеш...Липсва ми чувството ти за хумор!

За яденето, аз му давам на Стенли сухари, обикновено натрошени в яденето, пробвала съм и с корички хляб /харесва му/, но засега смятам да не прекалявам!
Днес си хапнахме за 1-ви път солети.....Такава радост беше, все едно че съм му подарила най-хубавата играчка! За моя радост не се задави нито веднъж!
Но най-големия смях беше днес с 3 котки препичащи се на слънце....Стенли като ги видя и взе на крещи - мамама-муа, искаше да ги хване, но те се изпариха бързо, бързо, а той беше готов да заплаче милия...  hahaha Joy
Тази вечер излизахме с приятели, беше много весело и никак не ни се тръгваше, но ....майка ми утре е на работа и трябваше да я сменим!
Коментираше се щурата идея да празнуваме НГ в Турция....с децата... #Crazy newsm78, но на мен ми се вижда сложно...!!!

Лека вечер!

# 4
И аз да се запиша в хубавата ни темичка  Heart Eyes Сега ми се спи много, но утре ще гледам да се включа по-адекватно в темите  Wink
Лека вечер и целувки   bouquet  bouquet

# 5
4естит рожден ден Вики   bouquet
Марианка 4естито христиан4е и ходе6ти кра4ета снимки няма ли
За хляба Крис яде от на6ия но му давам само когато ние ядем и тои иска а яденето не е подходя6то за него Много оби4а бисквитки.
Йоана напълно те разбирам и ние сме така много е кофти да ги гледа6 как немогат да ди6ат докато спят а и аз съм скапана дано бързо да ни оставя този вирус
Зъглавието е много на място  smile3501

# 6
Добро утро мами!Слагам кафето.На днешният ден преди една година влязох в болницата и след 5 дни се появиха  моите сладури,винаги ще си спомням тези дни на очакване и вълнение. Mr. GreenДецата са по-добре,но ще ги водя днес да ги преслушат.За хляба,аз не давам такъв,освен сухарите,които ядът с попарата.Хайде станаха,отивам,че някой кашля Sad

# 7
  • Munich
Вики, честит рожден ден! Мило сладурче, радвай много мама и тате и расти здравичка и обичана! Базел, честита ви рожденичка и весел празник! Много хубави емоции по време на прекрасното приключение майчинство!
Ирини, много идейно и сладко заглавие, благодаря за темата за n-ти път Simple Smile Виктор тръгва на ясла между 15и септ. и 15и октомври. В четвъртък на родителската среща ще стане ясно. Работа няма да започвам още. 2 седмици преди началото на майчинството ми изтече работният договор (изкарах голям късмет, защото така получавах майчинство), беше ограничен на две години. Но тъй като работих и следвах едновременно, сега ще се погрижа за дипломирането си, имам да пиша дипломна 6 месеца и после 4 държавни  Sick Завърших 2000г. и в България в СУ и вече ми се повдига като видя университет, но така съм си го направила. И след това чак ще започвам пак работа. След година може би. Оздравя ли на Спаси сладката устничка?
Ивелинче, как си? Нали и аз като теб нямам помощници, та когато съм най-изморена, често се сещам за теб.
Стели, и Вико така се радваше на солетите Simple Smile Голямо шоу е било с котките Simple Smile
Двв, много хубави снимки и две много сладки малки момченца на тях Simple Smile
Доника, уникална снимка  Mr. Green Голям сладур и много му е порастнала косата. Сега можеш да ни пускаш всеки ден Хриси с по една дреха допълнително, докато видим целия тоалет Simple Smile
Все се каня да пусна снимка от полета към България, беше преди 3 месеца и все забравям да я покажа. И на отиване, и на връщане, беше чудесно. Ето го и най-важният гост на полета

И една от раздела първи стъпки

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 10:42 от дилИпилИ

# 8
  • София
Ехооооооо и привет Simple Smile
Дилипили, тъкмо ще ви е по-интерсно какъв ще е тоалета Joy Аз лично не очаквах, че ще търпи папионката, но ме изненада Simple SmileАма и Виктор е голям сладур Simple Smile
ДВВ, завиждам ви за детските площадки-у нашио квартал такова животно нема  #Cussing out
Марианка, забравих да ти честитя за християнчето и ходещите крачета Simple Smile
Начесах крастата и се гмурвам да се трудя...

# 9
дилИпилИ   супер снимки Peace

Доника тази площадка е в морската Peace С Ники всеки ден сме там разстоянието ни е 10мин. Много хубаво е направена настина Peace

Моето дипломиране се отлага ooooh! или декември или юни  newsm78 Ох веднъж да се махна оттам,крака ми няма да стъпи повече там  #Cussing out

# 10
  • София
Привет!
Благодаря от сърце за пожеланията  Grinning
Направих ново албумче за 1ви рожден ден и качих няколко снимки.
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=167238
Оказа се , че не сме направили почти никакви хубави снимки, защото снимахме предимно с камерата. Затова пак ще я облека с роклята да се снима за спомен с мама и тати.  Embarassed

Празникът премина отлично, но Вики се умори в края на 2та часа и гледаше премрежено. Толкова деца и емоции, духане на свещи и разни непознати какички в клуба, май доста и се понасъбра. Като се прибрахме и отворихме подаръците, падна голямата игра. Всички играчки и харесаха и започна да ги пробва едно след друго и днес продължава...
Желая на всички лек ден и на болните мъници да оздравяват, че празници ги чакат.

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 12:35 от bazel

# 11
Базел, добре завърнала се и честит ГОЛЯМ ПРАЗНИК НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА! като кликна на линка ми излиза начана страница на Снимка.бг  Thinking
Дилипили,ДВВ, направо ви съчувствам за комуникацията с университетите ви... Не знам колко пари трябва да ми предложат, за да запиша още нещо за учене...  Whistling
Йоана77, радвам се, че сладурите имат подобрение. Ако е вирус наистина учудващо бързо се справят!  Peace

При нас - нищо ново. Аз съм на работа. Спаси и помен няма от вчерашния удар. Има ново любимо занимание /освен слизане и качване по легла и дивани, отваряне и "преподреждане" ва чекмеджета/ - изправя се на една кола на Кам /сатава нещо като уокър/ и минава между краката ми като през тунел...  Laughing и така по много пъти - чувствам се като Айфеловата кула.

# 12
Здравейте, момичета! Как сте днес?

И днес честит празник на всички Мимета!!!

Честит 1-ви рожден ден на Вики, море от здраве, небе пълно с мечти и сърце пълно с любов за малката сладурана!!!

Айде, сега е време да добавите в списъка още едно християнско чедо. Днес сутринта ме кръстиха. По-късно ще пусна снимки.

yoana77, и ние сме болни май. Дано бързо, бързо да оздравеят дечицата. С температура сме,  веднъж повръщане и веднъж разстройство, чакам го да се наспи, да го водя при доки, да видим какво ще каже.

дилИпилИ, много сте сладки двамката  Hug

Поздравления за прекрасната темичка!

# 13
Мамо Базел, Честита 1 годинка на Вики!!!
Ирини - супер темичка!!!
Дилипили - изглеждате чудесно!
Марианка - честито християне и ходещи крачета!!!

Ние се готвим събота и неделя за моренце, пък дано всичко е наред!

# 14
Привет и от нас със Сашко в новата темичка! Благодарности на Ирини за красивото оформление!

Честит първи рожден ден на Вики на Базел (вчера) и Наталия на мама Присила (днес)! Да са жизнерадостни, здрави и щастливи малките красавици!

Присила, обади се - разкажи как сте!!

Марианка, честито ви проходило христианче! Нека порой от хубави неща залее вашето семейство!!!

Мамичка Яничка, честито ти кръщене!

Всички снимки, които успях да разгледам са чудесни! Много ме радват нашите сладки септемврийчета!

Бързо да оздравяват болничките мъничета!

Ние сме в трескава подготовка за посрещането на Тати в четвъртък! После се надявам вятърът да ни отвее на бяла кобила....

Общи условия

Активация на акаунт