Преди малко се завърнахме от разходка. Веси се измори от ходене и вече спи блажено. Мисля и аз да я свърша тази работа.
Ама съм една майка в хорските очи... Ето такава Напоследък си създадох една много приятна за мен традиция. Съвсем близо до детската кухня има приятно ресторантче. Та на връщане отсядаме с Веселушка там. Аз си пийвам една малка биричка с мезенце, че и палачинка за десерт. И едновременно храня малката. Малко ме е срам
Еее, Мамичка Яничка, добре дошла в голямото християнско семейство! Бог да те закриля! Нямаше да те пуснат на кръщенката на Алекс, бе човече!

дилИпилИ, чудесни снимки. Тази в самолета много ме впечатли.
DVV, успокой се любима виртуална приятелко!
Ще се дипломираш, има време. А до тогава... Е, дано твоите са по-малко!И аз разгледах снимките на Мишо и Ники. Големи сладури и как добре се забавляват.

Доника, обещала съм си, че за мъжкото един ден и аз ще купя папионка.
Много му отива на дребчо.Йоанка, сигурна съм че днес братче и сестриче ще са по-добре. Скоро са рожденници и трябва бързичко да оздравяват.

steli-ssd и Веси е голяма любителка на котките. Онзи ден нашата котка си се хранеше спокойно на двора, а моята кипра щеше да падне от количката в опитите си да я хване за опашката.
Сега се сетих, че коментирахме за хляба. Моята дребка много го обича. Аз сухари почти не съм давала. У дома ядем пълнозърнест хляб и на нея давам такъв.
Стига съм писала, че време за спане не ми остана. А колко съм уморена... Че и домакинска работа имам.

Целувам ви!

.
, която си си създала, все пак и ти си човек , и имаш нужда от развлечения , макар и само на по биричка .И аз умирам за такива малки обедни релаксации .
,. 

Много бързо да оздравява, а на теб честито кръщене!
не ме питайте. Пих нещо много силно, но ефект засега няма... въобще какво ми става - не знам.