СеПтЕмВрИйЧе ходи за ръчичка, смело духва първата свещичка

• 14 142
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
Мммм, на един дъх я прочетох тази темичка.

Страшно мило ми стана за честитките по случай 11 месечинка на мъника. Simple Smile Благодаря!

Виждам, че се обсъждат доста въпроси за събирането.
Харесва ми идеята за фотографа и размножаването на снимкте чрез дискове, после който каквото му харесва да си направи албумче, т.е. 1 вариант, който е предложила Ирини.
Относно подаръците - смятам, че идеята с томболата си е супер и така всеки ще си има някакъв спомен от този празник. Наистина не е Коледа, но не само на коледа се получават подаръци. Нека всеки да вземе по някакъв, макар и символичен подарък,  ако трябва ще намалим цената, но нека подаръците да си останат.

# 286
Ето ме и мен,с чашка бира в ръка във вашата компания Hug
Чакам всеки момент Ирини да се включи с товата темичка,чудесно сте си изкарали рожденния ден Hug
Марианка,твоите момиченца са наистина като принцески Hug
Djina,подаръците за моите деца бяха от роднините и приятелите,толкова много дрехи,играчки,златни неща,че ние с таткото освен по три тоалета,не сме купували друго.(И дребни играчки за изненада сутринта,но и те не се заиграват особено с играчки)
Имам братовчедка от София,която дойде за рожденния им ден,има момченце на 6 годинки,донесе от него 2 чувала играчки Crazy
Десси, добре дошли! Hug
За партито водя преговори с татито,много,много искам да дойдем Praynig

Хайде лека!

П.П. Забравих да споделя,че Дари е с конюктивит,днес започна да и сълзи едното оченце и много да го търка,заведох я на спешния и това им беше диагнозата,каза,че е вирусен и щял и Ради да го хване,ако съм можела да го отделя,ами нямам как,дано мине бързо на Дари и Ради изобщо да не го хваща.Ще видим утре как ще е ,ако не е отишло и на другото оченце по-бързо ще мине Praynig

# 287
Ние купихме на Веси много хубава количка за кукли, триколка при това. Flutter И кукла бебе, разбира се. Тя много обича да си я бута. Преди това се мъчеше с количката на кака си, но тя и идваше доста висока.

# 288

Общи условия

Активация на акаунт