СеПтЕмВрИйЧе ходи за ръчичка, смело духва първата свещичка

• 14 148
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Честит 1-ви рожден ден на нашите красиви принцески - Дария, Мария, Карина и Ника

и на сладките ни принцове Мишето и Боян!

Мили дечица, желая ви от сърце океан от любов, море от сбъднати мечти и мирно небе! Heart Eyes

# 271
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА  - БОБО, ДАРИЯ, МАРИЯ, МИНЧО, КАРИНА И НИКА!

# 272
Честит 1-ви  Рожден Ден на всички мъничета,родени днес!Весело изкарване на празника,здраве и безгрижно детство повелаваме с Румчо Heart Eyes

Ние пък със Стели съвсем независимо една от друга сме избрали един и същи ден за кръщене(щяхме на 15-ти,но нямаше места)Да не говорим че нашите малчовци са родени и на 1 и същи ден LaughingСамо дето няма да сме в една църква,оказа се че и часа на кръщенето е един и същ Wink

# 273
ехоооо днес е страхотен ден за мен Simple Smile

Честит Рожден Ден на абсолютните ни наборчета ДАРИЯ, МАРИЯ, КАРИНА, НИКА И МИНЧО!
Здраве и щастливо детство, и много да радват мама и татко  Hug

ЧРД и за сладките ни мами ДВВ и бебеІдунди   bouquet Много здраве и любов!

Честито също на Веселка за годишнината от сватбата   bouquet Дълъг семеен живот!

Една виртуална почерпка от мен и сладкия ми рожденик, и много благодарности за поздравите към нас  Hug

Вчера препусках цял ден с колата половината ден с децата другата сама... задръствания през цялото време... много досадно. В началото се нервирах, а после музиката до дупка и си надува кака ви Ренетка балони... напълних едно купе балони  Mr. Green  Бях купила 100, но не успях да надуя всичките, пък и нямаше да се поберат де  Mr. Green Картинката от страни сигурно е била потресаваща, нооо на кой му пука  hahaha

Сутринта Бобо се събуди в канара от балони, бе страхотно изненадан, издаваше едни възторжени звуци, абе супер

"а това е подаръка ми от бате пъъък"

"Мама и тате ми подариха кола, ама още са ми къси крачетата, та не достигам педалите  newsm78 ще порасна "

И така мацки след сутрешния тур, малка дрямка за рожденика и продължаваме купона с приятелчета.

Весел ден и хубав празник за празнуващите  Hug

# 274
  • София - Бургас
Здравейте милички септемврийски мами и пораснали бебчета! Heart Eyes
 Включвам се, за да ви почерпя, макар и виртоално с тортичка по случей първата годинка на порасналата ми бебка.
Честит празник и  на Дария, Мария, Ника и Минчо.
Честито, макар и на патерица на всички бебчета които вече навършиха 1 годинка.

# 275
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ пораснали сладури БОБО, ДАРИЯ, МАРИЯ, МИНЧО, КАРИНА И НИКА!

Да са най-щастливите деца и здравички деца!

Vessselka, ами те нали са астрални близнаци 2-та така, че това си е съдба.... Hug
Щастливка , много весело е станало с балоните! Весело прекарване на остатъка от деня!

# 276
Здравейте, включвам се за да кажа пак информацията за Интер/националното парти по случай първия рожден ден на сладките ни [/color] септемврийчета, тъй като може да има мами, които не са прочели и да не се ровят назад, казвам основното:
Партито ще бъде на  29септември /събота/ от 16 до 19часа в детски парти-клуб Барбарони 3, в жк Гоце Делчев, който се намира малко след 29 поликлиника и в близост до 73 училище!
Сумата , която събирам е 10 лв на дете, до към 24-25 трябва да сме събрали парите и да уточня подробностите за броя на присъстващите! От 8/събота/ до 14септ/вкл/ ще съм на морето, така че преди или след това ще се уточняваме на лични!
Има предложение сбирката да започне по-рано в Южния парк, за да може да се видим за по-дълго и след това да продължи в Барбарони!
Вместо подаръци, има вариант да си направим професионални снимки, които или да бъдат качени на диск за всяка от нас, или да бъдат направени и на художествено албумче!Мисля, че първия вариант само за диск ще надделее, но да видим мненията ви!
Това е засега, питайте ако има нещо!

# 277
tzvety, изпрати ми адреса си на ЛС, за да ти изпратя пощенски запис. Grinning

# 278
Ето и една снимчица от нашата прощъпулка. Wink Съжалявам за качеството, но е правена по здрач.

Щастливка, много сладък твоят Бобо! Heart Eyes Ама и бати каква хубава играчка му е подарил... Grinning
irinii, развесели ме Joy. Благодаря за комплимента. Hug
Vessselka  и steli, хайде да пием по кафе на главната. Какво ще кажете? Ще дойда без Веси, че най-вероятно ще пазарувам. Wink

# 279
Мариянка много сладки кукли имаш Heart Eyes

# 280
Здравейте, маминки!!!

Завърнахме се снощи от морето и то тук си е цяла зима. Там вечер се разхождахме по къс ръкав и рокля, а тук си обличаме даже и жилетки.

Почивката мина супер, много сме доволни, успяхме да починем макар и малко, защото знаете как е с бебе на море - много весело Wink .

Изпращаме ви целувки и скоро ще пуснем и снимки. Лека нощ!

# 281
Ех, отива си и тази темичка... Сетих се, че fibi4ka беше предложила чудесно заглавие за нова тема и само го напомням "Празничната тема е това, септемврийче става на една! " Wink
DVV, благодаря! Не знам, дали са ми сладки куклите, но аз много ги обичам. Heart Eyes

# 282
mari_anka Сладки са, сладки са Heart Eyes

Desssy и тук е цяла зима Rolling Eyes за една вечер температурите рязко паднаха и тази сутрин беше 12 градуса #Crazy

# 283
А при нас 13 градуса... Shocked

# 284
Да ви питам нещо,макар че е в края на темата - какъв подарък купихте на децата за първата годинка. Ние още не сме го измислили. Те не разбират , а и с играчки много не се заиграват. Какво да им изберем? Мъжът ми иска акумулаторен джип,но те са още много малки. Ако все пак не измислим друго това ще е . Интересно ми е и вие какво купихте.

Общи условия

Активация на акаунт