СеПтЕмВрИйЧе ходи за ръчичка, смело духва първата свещичка

• 14 145
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
http://bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=5461177
http://bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=5461239
http://bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=5460125 - преди да тръгнем за манастира
http://bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=5460143 - с леля, сестрата на мама
http://bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=5460311 - с тати в двора на манастира
http://bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=5460332 - по време на самата церемония
http://bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=5460860 - изкъпаха ме
http://bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=5460883 - много страшно беше Simple Smile
Много бавно зарежда, утре ще кача още малко снимчици от прощъпулника, който направихме на самия рожден ден.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 22:09 от mari_anka

# 256
Привет мацки!
Честит рожден ден на ДВВ и на Бебе Дунди! пожелавам в много здраве илично щастие момичета и поне по още едно сладунче даси родите! 
Лулова, не съм ви видяла на корицата /нали не купувам такива списания/, но съм сигурна, че сте супер!  Много здраве и късмет да носи името на Хари!
 Flowers Four Leaf CloverЧас сега се класирам да ви изчета и да драсна някой ред. Днес ме наваля едно хубаво и подозирам, че трябва да пия нещо превантивно, защото съм отпаднала и тялото ме боли  #Shocked... Дано ми се размине настинката  Praynig Но и това време е едно от 35 на 9 градуса #Cussing out
Накратко за РД-то на Спаси - сутринта бяхме в клуб Барбарони /но не в този, в който ще се събираме/, спаси повилня с приятелите си , а майките пийнахме по кафе. После починахме, обядвахме и към 17 бяхме в ресторанта. Случихме на страхотно време, за което съм много доволна - бяхме на открито и Спаси обикаляше през цялото време. Явно от превъзбуда не мигна цял следобед и вечерта просто заспиваше прав. Иначе бяхме само най-тесен семеен кръг /12 човека/ . Получи страхотни подаръци, за които бях в споменала: голяма пързалка и люлка за градината, детски надуваем мини център /да скача със септемврийските с идругарчета, които се надявам често да ни гостуват и да си правят редовните срещи у нас в двора  Grinning/, получи и страхотно огромно ферари /дядо му е страшен почитател/, електрическо пиано и много хубави играчки подходящи за върастта му. Определно разбра че има празник и съм доволна, че не му беше стресиращо и уморително, а весело и радостно! Вие също много допринесохте з апразничното ми настроение и отново ви благодаря   mrstraetz
Другото при нас - дамата, която се грижи за него - засега съм много доволна  Praynig Супер спортна жена е, с чудесна физика и дисциплиниран нрав, много енергична и дейна /за разлика от повечето гледачки, които са пристрастени към телевизията и освен да подвикват по градинки и да се оплакват от условията на труд / По-голямата част от времето са навън - ритат топка, карат колело, упражняват се в ходенето. Много усилено го учи на разни думички и на гърне...
за мен най-големият подарък е, че от днес Спаси съвсем съзнателно ми казва мамо  newsm53 При което започва да се смее и да се срамува - сякаш знае,че отдавна съм чакала да го чуя, а той го може отдавна, но сега е решил...

Веселка, не се познаваме лично, но имам страхотни впечатления от теб и съпруга ти!Пожелама ви винаги да сте един до друг в силно приятелство, идеална хармония и пламенна любов!  Не знам коя по ред е годишнината ви, но ако е втора - значи е памучна и ето едни направени от памук рози , а ако е трета значи е кожена А  ако сте ощ епонапред с материала следва плодов и дървен подарък!  bouquet

Йоанка, чудесни резултати!Все забравям да ти кажа, че историята ти за раждането им е чудесна!!!

# 257
Честита годишнина, Vessselka! Желая ви неугасваща любов!

Честит празник и на сладкия Хари! Да е жив и здрав!
irinii, празника на Спаси звучи чудесно! И на Веси го празнувахме в тесен кръг. Чудесни подаръци е получил, със здраве да си ги ползва.

# 258
Значи годишнината е кожена Simple SmileИрини,Лулова,Йоана,Цвети ,Марианка -благодаря за пожеланията Heart Eyes
Честит Имен ден на Хари-да е здрав и весел,с гордост да си носи името

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 22:51 от Vessselka

# 259
Изключително се радвам да "видя" pepta и stani_mira тново сред нас. Hug Дано драснат някой ред, че не са ни писали от 100г. Laughing

# 260
  • Пловдив
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ВЕСЕЛКА!
Поне още сто години да се обичате и радвате един на друг!
Честита нова медийна изява на Хари и Лулова!!! Още много такива ви пожелавам!
mari_anka, много сте хубави всички на снимките!
yoana77 , чудесни са мерките на твоите 2 слънца!
irinii , от разказа ти съдя, че си намерила страхотна гледачка! Надявам се и на Спаси да му е добре с нея!Тържеството явно е било весело и приятно, а подаръците страхотни! Много радостни игри ви пожелавам в новия двор на новата къща!
Какъв трепет е да чуеш "мамо"............ Hug Пожелавам ти все по-често да го чуваш!

Нашето кръщене ще е на 16.09 в Стария град! Там има една красива малка църква, която много харесвам! За ресторанта още се колебаем, искам да има градина, за да сме навън ако времето го позволява! Има 1-2, които харесвам там и ако няма сватби сигурно това ще мястото на тържеството! Просто атмосферата е много тържествена и спокойна - далеч от лудницата на града....и малко ретро!  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 23:00 от steli-ssd

# 261
Благодаря ти steli! Hug
Oбожавам стария град, толкова е романтично и красиво. Когато се разхождам по тесните калдаръмени улички, винаги имам усещането, че се връщам години, години назад... Simple Smile Ние се венчахме в Стария град. Там има една ритуална зала, а срещу нея е църквата с много стъпала. И тя е много красива. И ми навява много красиви спомени. Ех, размечтах се, а отдавна не съм ходила.

# 262
стели, благодаря ти  Heart Eyes Пожелавам ви незабравимо кръщене /то има време до тогава де.../Сигурна съм, че ще е много тържествено, а леко "ретро" елемента само ще допълни романтиката и силата на спомена!
марианка, чудесни сте. Знаеш , че преди да се избира булка младоженецът трябва да види първо майката /бъдещата тъща, за д азнае в какво ще се превърне неговата жена/ Дано девойките ти наследят женственото излъчване и усмивката на майка си!

# 263
Хайде на сутрешното кафенце!

И аз си пия моето мляко с нес/ с обезмаслено мляко и подсладител/ пред компютъра!
Steli-ssd, и кръщето на Алекс е на 16.09! А пък е роден един ден преди Стенли!
Марианка, много сте хубави на снимките! Къде се загуби, мислех да не сте отишли някъде на почивка, включвай се често, да не разбираме от  стамболийската тема какви ги вършите!
Ирини, много хубав първи рожден ден сте спретнали на Спаси, пожелавам ви скоро да се настаните в къщата и много да се радва на новите си стая и придобивки!
Лулова, Честит имен ден на Хари с малко закъснение и честита медийна изява, ще си купя списанието да ви видя и прочета!
Днес ще ходя с децата да избираме официален тоалет за Алекс,за кръщенето, Ивето си има страхотен отскоро и тъкмо се чудех кога ще е подходящия момент да я наглася! А пък довечера пак ще мислим и обикаляме за подходящо заведение!

# 264
  • Пловдив
Цвети, благодаря за кафенцето.... Wink
Стенли и Алекс са така да се каже духовно свързани ......един път чрез форумчето, а и хубавите им поводи за празнуване са почти общи! Hug

Тази сутрин камбаните на всички църкви бият тържествено от ранни зори....личи си че е Празник! И времето се пооправи, така че може и да си спретнем една семейна разходка с обяд! Sunglasses

Слънчев ден!

# 265

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МНОГОБРОЙНИТЕ НИ СЕПТЕМВРИЙСКИ СЛЪНЦА РОДЕНИ В ДНЕШНИЯ ДЕН Ника на  Банди Мария на Стефи Карина на Калея Дария на мама teedy
Минчо на АлексаЛ  Боян   на Щастливка

# 266
Ами да, аз пропуснах честитките, за което  веднага се поправям!

Честит първи рожден ден на Бобо на Щестливка, Дария на Teedy, Карина на Калея, Минчо на Алексал, Мария на Стефи, Ника на Банди!

Да са живи и здрави, малко палави и много щастливи!
Честит празник и на техните мами:

# 267
Честит първи рожден ден на Бобо,Дария,Карина,Минчо,Мария и Ника!

# 268
Черпя ви виртуално с нашата първа годинка!  party023 newsm38  cook cheers smile3510 cook cook hbdtu
Нямам много време,днес е чудесен ден за мен,имам да приготвям доста неща за празника,утре ще разказвам подробно!
Благодаря на всички,че са се сетили за нашия ден,без вас момичета празникът ми нямаше да бъде същия,благодаря ви още веднъж от сърце! newsm20 smile3525 newsm51

# 269
  • Sofia
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА - БОБО, ДАРИЯ, МАРИЯ, МИНЧО, КАРИНА И НИКА!

И тук времето се пооправи - студено е, но слънчево. Вчера полудяхме и двете вкъщи Rolling Eyes
Подготвили сме нашия празник за РД - в събота, на 8-ми септември. Ще бъде в заведение от 17.30 часа, а преди това ще правим каквото рожденничката каже LaughingИмаме си и страхотен тоалет за случая. Чакаме да пристигнат утре двете баби и двамата дядовци Simple Smile После ще разказваме със снимков материал.
steli-ssd, как благородно ви завидях за семейната разходка с обяд Heart Eyes Ние с Али сме сами - нашия татко е за дълго време в Нови Сад и ще се скитаме немили-недраги по доста празнициnewsm78

Хубав ден на всички и весело изкарване на РД!

Последна редакция: чт, 06 сеп 2007, 11:22 от Vesana

Общи условия

Активация на акаунт