СеПтЕмВрИйЧе ходи за ръчичка, смело духва първата свещичка

• 14 148
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Честит първи рожден ден на Веси на Марианка!
Да е жива и здрава,палава,игрива и все така чаровна и сладка и само да ви радва!

А това е за теб,Марианка Hug:

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 46
 Значи за срещата, аз предлагам 11 на кафето при играчките в Борисовата градина, и който дойде и след това ние ще сме някъде там..

# 47
Дилипили, Фибичка, Цвети Русимова снимките, които съм качила са в албума Бургаски вечери на септемврийките. Така, че и без моя линк можете да ги видите. Явно има някакъв проблем с линкването във форума.

Честит рожден ден на малката Василена! Нека да е здрава и щастлива и да радва мама. Марианка, как бързо мина една година а?

Отивам да правя попара, а и моята буба е нещо с температура от вчера и е голям оцетец, все хленчи.

Доскоро!

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 10:22 от Анонимен

# 48
Честит 1-ви рожден ден на Веси на мама Мари-анка,Константин на мама Лесси ,Йоан на мама Cocolina ,Илияна на mama Petka,Атанас  на мама Цвети !

Де4ица,бьдете здрави4ки,6тастливи,много палави,игриви  Simple Smile!
4естит 1-ви рожден ден на вси4ки дребосьци на патерица ,които сьм пропуснала и рожденни дни на мами!4естито на новите християн4ета,ходе6ти кра4ета!

Мари_анка,весело изкарване!4акаме снимки  Simple Smile
За рожденият ден на Мити,имах планове,но се наложи да ги променя и сега замислям друг вариант!Може и в някой детски клуб да бьдем  Thinking.
Покрай на6ето семейство много рожденници септември и октомври  Grinning
Диман,лек пьт и весело изкарване на морето!
Дано ми се отвори пара6ута и аз да го видя  Simple Smile!
Сега 6те разгледам снимките от бургаските ве4ери  Simple Smile
Усмихнат ден!

# 49
Здравейте!

Честит Прощапулник на Мама Меги, Марис, Фибичка!!!   Много  сте сладки всички!

Дилипили - Да с Георги ще сме на моренцето. Ние го водихме и юни месец, той тогава беше на 8 месеца и нито седеше, нито ходеше и се справихме отлично, а сега пълзи, може да се заиграе и да седи сам, пък и ходи. Мисля, че ще е облекчение за нас спрямо преди.
Между другото и аз ще пробвам по тази рецепта за питката Слънце - добре изглежда Wink

Ирини - и ние се качваме по спалнята, прескачаме си креватчето и т.н. И аз се опитвам да го уча да слиза от спалнята като го завъртам с гръб и сам се справя после Wink

# 50
Честит имен ден на всички днес! Със здраве да си носите името!

Това е почерпка от нас за нашия именник!

Честити прощъпулки на смелите дечица!
Честити първи годинки на порасналите вече малчуганчета!

# 51
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на Веси на Марианка!

Да расте здраво, усмихнато и щастливо дете!

А това е за теб мамо Марианка:

# 52
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕСИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ДА РАДВА МАМА!МАРИАНКА, ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ПРЕКРАСНИ ЕМОЦИИ ДНЕС!

diman, 100% си права за козметиката -не става за подарък. Нормално е всеки да си има предпочитания към дадена козметика.

Стягам се за Борисовата градина.....

# 53
 Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Честит имен ден на Александър на Мамичка Яничка, на Александър на Ави, Александър на Мерци, Александър на Неси, Александра на Весана, Александър на Телетабис, Александра на мама13, Александър на мама Яни!

На всички много здраве, късмет и весел празник!

Брей, колко именници! Laughing

И ние се стягаме за Борисовата!

# 54
Много именници днес  :)4естито на празнува6тите мал4угани Александьр и Александра,много здраве и кьсмет им желаем!

# 55
Честит имен ден и от мен на всички празнуващи днес!

# 56
Здравейте момичета!
Първо да ви почерпя аз с една бяла мека питка защото си имаме - ХОДЕЩИ КРАЧЕТААААААААААААААААААААААААА
[/color] Hug Laughing Hug Laughing

Вчера като отидох да си го прибирам седнах да видя баба ми за малко и Спаси както си стоеше прав до една маса си се пусна и най-невъзмутимо дойде да се гушне при мен. Крещях от радост, пях, свирих и подскачах - страхотна емоция. После веднага се обадих на таткото и на бабите. Отидохме в един ресторант, защото свекърва ми каза, че е хубаво в деня, в който проходи да му се даде да стъпи върху пита. Не че робуваме на суеверия, но просто си намерихме повод да пийнем по бяло вино с порция вкусни миди. Цяла вечер Спаси препускаше между мен и баща си  Laughing Естествено засега прави едва по 10тина крачки сам и сяда или се олюлява, но важното е, че се пусна  Simple Smile
А сега да пожелая вълшебно детство на Веси на Марианка Марианка, нека цялата ти любов и всеотдайност към двете ти принцеси ги научи да бъдат винаги щастливи. Това е за теб

Момичета, изчетох ви, но нямам време да пиша.
Ави, миличка - пожелавам ти всичката романтика, любов и екзотика на света от днес с любимите ти хора!
Само на Сесилия искам да пожелая бързо разрешаване на проблемите - дано не са от здравословен или любовен характер...  Praynig Другото е поправимо!

# 57
Еми, честито и на вас, irinii !

# 58
Иринии,4естито за ходе6тите кра4ета  Simple Smile
Благодаря за пожеланията,слава Богу сме добре,Ники мьжьт ми е до мен и това много ми помага.Проблема е 4е от 2 месеца тьрсим,помагаме за разре6ение на проблема,а изход не виждам!Може по натам да споделя за какво става въпрос,сега с 2 думи,засяга родителите ми!
 Hug,много усмивки!

# 59
Здравейте и от нас , в този изпълнен с празници и детски усмивки ден!

Честит имен ден на всички малчугани !

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕСИ!Да радва много мама и тати , и да слушка кака Мими!

За мама Марианка едно нежно цвете , за една истински силна жена

Ирини честити ходещи крачета !

Общи условия

Активация на акаунт