СеПтЕмВрИйЧе ходи за ръчичка, смело духва първата свещичка

• 14 157
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Eй, здравейте прощапулчовчета и рожденници !!!!
Гушваме ви с Иван и с радост очакаме предстоящите срещи, защото вече можем да играем и тичкаме макар и за ръчичка още Grinning
Ние също се стягаме за първата годинка и купона.Лятото ни е мн. щастливо и игриво като си имаме и нов навик не от добрите Joyпапкаме в коритото сами а аз асисирам, но есента ще забравим за това вероятно.Папкаме малки количества но растем усилено.
С нетърпение чакаме разкази от срещата днес.А, ...Иван участва в първите си кино снимки/В поредица от вълшебни приказки/ и много ни забавлява.Държа се изключително професионално.

За горичката-септемврийци остава ли идеята за тази година? Защото националната среща е страхотно намерение и да не ни стане много за този месец. На мен ми се иска да е в огромна светла зала или градина и очаквам с нетърпение да разбера какво мислите и обсъждате.

Не писах толкова време с комплексни причини: изтри ми голямо  писмо, после предприех фитнес акция, после най-сетне се по-нас-пахххх Whistling

От 17ти почвам 2 следобеда в седмицата да поработвам Crazy Мъчни са ми и кратките раздели с Иван...

Е айде че мн. стана
Чао.

# 61
Честит Рожден Ден, Веси!
Расти здраво и игриво дете, за радост и гордост на мама и тате!
Специални целувки от нас със Стефи за вас с мама Мари-анка  Hug  bouquet

Честито на всички именници днес! Да носят с гордост прекрасните имена Александър и Александра. По този повод и аз ви пращам виртуална почерпка - съпругът ми се казва Александър.
Честито на Спаси ходещи крачета...безаварийно тичане му пожелавам  Hug Хайде сега е ред на Ирини да меси питка. И аз на нашата направих отпечатък от крачето - става супер сладко  Heart Eyes
Алфира, Чочи - радвам се че се включвате  Hug
Ави, пожелавам ви да се насладите взаимно на дълго чаканата обща почивка с Татито. И чакаме снимки с разказ.

# 62
Еха, колко поводи за честитене имаме днес....

ЧЕСТИТ 1-ви РОЖДЕН ДЕН на ВЕСИ!!!

ДА расте весела и игрива, да пълни сърцето на майка си с много радост и щастие!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи днес!
Живи и здрави да са, имената им да им носят късмет!

Честити ходещи краченца на сладкия Спаси! Леко и безаварийно да ги ползва! Mr. Green

# 63
  • Sofia
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАСИЛЕНА! ДА Е ЗДРАВА, УСМИХНАТА И ОБГРАДЕНА С МНОГО ОБИЧ!
НА МАМА МАРИАНКА - МНОГО КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И ДА Я РАДВАТ ВСЕ ТАКА МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ!

НА ВСИЧКИ СЪИМЕННИЦИ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!

# 64
Честит Имен Ден на всички, които носят името Александър и Александра!!! Simple Smile

ЧЕСТИТИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА, ИРИНИИ!!! Много да те радва малчугана! Браво!

Честит рожден ден на Веси на Мари-анка! Да те слушка малката принцеска!

В близкия половин час ме заливат само хубави новини - като започна от тук именяци, рожденици, ходещи крачета, вълнувам се заедно с вас, повярвайте ми! Мъжът се обади и каза, че може и да увеличим почиваката, шефката го е пуснала за по-дълго - ех, от толкова вълнение ще ми се пръсне сърчицето.

Целувам ви!

# 65
  Здравейте на всички!   bouquet

Честит първи рожден ден на Веси на Марианка!!! Бъди здраво и щастливо мило дете! А на мама, честит празник,бъди все така всеотдайна и много щастлива майка!!! Целувки и весел празник!  bouquet  bouquet  bouquet

Честити ходещи крачета на Спаси , безавариино тичане му пожелаваме !Ирини време е за прощъпулник! Grinning

# 66
  • София
Честит рожден, Веси ! Желая ти слънчево и щастливо детство Simple Smile

И нещо за мама

Честит празник и на всички именяци-особено на Сашето на Ави, който днес има специален подарък-тате (дали е донесъл камила newsm78)
Лелеле с какъв замах прохождат тези бебоци, опс деца-честито на всички и яка гърбина(крака по-скоро) на всички мами и да имат сили да ги гонят.
Сесилия, хайде да вземем да се запознаем най-после като си дойдете в Бг. Да направим една обща среща със Стенли и Ани Simple Smile
И да разкажете за срещата днес...

# 67
     Привети от нас!
ЧРД на Веси на Марианка! Бъди здрава, щастлива и много игрива!

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес! Да са живи и здрави и много късмет! smile3525
     Благодаря за комлиментите от името на Ники! Hug
А как направихте крачетата в питата?!
     Нашите крачета ги направих от тесто, което не втасва и остава бяло, замесено от брашно, сол, вода и оцет. Очертах едното краче на Ники и с ножа внимателно изрязах тестото! След това изрязаното от тестото краче го обръщаш наобратно и изрязваш другото. Втасалата пита я украсяш с тях, печеш и готово! И аз си мислех Ники да стъпи на втасалата пита, но и при печене продължава процеса на надигане на тестото и затова решихме да я направим така. Питата ни я меси баба, а украсата бе мое дело.
    Хайде още малко снимки да ви покажа: http://www.niki06.snimka.bg/album.php?album_id=167801 Мислехме с носия да го кръщаваме, но се оказа, че няма толкова малка и направихме само снимки!
   Честити ходещи крачета на Спаси!

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 14:55 от marys

# 68
момичета, благодаря ви за пожеланията. Да ви се връща!
marys страхотен е Ники в тази носия Heart Eyes Благодаря за съвета с крачетата в питката- така ще направя и аз!

Мисля прощъпулникът да е към 15 септември, че много празници има до тогава и да не се сливат събитията  Flutter

# 69
  • София
Пупу, много готин тоя Ники-става за манекен Simple Smile

# 70
Момичета, вие сте моето съкровище! Благодаря ви от сърце и много ви обичам!
Пожелавам си вие да сте добрите феи на Веси и всички ваши пожелания да се сбъднат! Grinning
Черпяяя!
Хайде на ментовото мохито в този горещ летен ден!

# 71
Честит рожден ден на Веси на Марианка!
Мило дете, расти здраво и щастливо, изживей незабравимо детството си и носи само радост и щастие на мама и тате.

Марианка това е за теб, пожелавам ти да отпразнувате незабравимо празника! От виртуалната почерпка и от тази на Весана, просто ми потекоха лигите.

Честит имен ден на всички именници, да носят със здраве името си .    bouquet

Ирини честито ти прохождане на Спаси, нека стъпва смело и уверено в живота!

# 72
Днес за трети път честитя :
Честити ходещи крачета на Спаси !

Толкова е хубаво да има поводи за честитки! и вече всеки ден- нови ходещи крачета! Laughing

Понеже питате за днешната среща, ето аз ще се отчета накратко преди останалите участници:
Прекарахме си приятно в Борисовата градина, но жалко че си тръгнахме от първите, за да могат да си спят по леглата моите!
 Много са ни хубави и големи септемврийските бебета, скоро няма да са бебета , а дечица!
Основната ни тема беше предстоящите рождени дни и най-вече предстоящия ни интернационален рожден ден! Ето какви мисли ни се въртяха в главите и какво решихме:
Събираме по 10 лв на човек! Това ще включва наем за помещението, торта и таксата, която искат  за мин.10 деца, разделена на общия брой присъстващи! За три часа - от 16 до 19 часа!Ако останат пари, ще поръчам и нещо за хапване!
Питиетата всеки  си заплаща отделно на място!
На срещичката ни днес не се сетих , че минимума е за 10 деца и е 50 лв, но за два часа, а аз резервирах за 3 часа и тогава минимума е 75 лв. Но мисля, че парите пак ще стигнат. Единствено, ако се запънат, че няма да поръчваме
храна , ще трябва тези 7.50 да бъдат на всяко детенце.
Ох, как го написах , незнам дали ще ви стане ясно!
 Да знаете, че от 8 до 15 септември съм на морето.Искам да помоля всички, които ще присъстват, най-късно до 20 септември , да дадат парички![/b][/size] Предпочитам или да се видим лично, с някои, които живеят наблизо около Южния парк, или да ги пратите като пощенски запис, за мен ще е по-лесно, пък и по-малка е комисионната за пращане!
За подаръците: - ще има томбола с подаръци за всяко детенце, нека сумата бъде до 20 лв на подарък според възможностите и да бъде играчка , тъй като трудно би могло да се угоди с козметика, дрехи, аксесоари!
Предлагам да не оставяме нещата за последния момент, а да започваме да действаме сега !
От днес вече първите пари за рождения ден са в касата! bowuu

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 17:23 от tzvety roussimova

# 73
Честит рожден ден на Веси на Марианка!   Hug  bouquet

Честити ходещи крачета на Спаси !

Честит имен ден на всички именници

Ако съм забравила някой-сори ooooh!

# 74
Честит 1-ви Рожден Ден на Веси!
Да е жива и здрава, слънчева и лъчезарна като майка си!
Весел празник с много подаръци и забавления ти пожелавам Марианка!

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес. Да са живи и здрави и с гордост да носят името си.

Честити ходещи крачета на Спаси. Нека го водят напред и нагоре безпрепятсвено.  

Мамчета, от снимките, които успях да видя съм очарована. Големи симпатяги са нашите септемврийчета.
Ави, пожелавам ви да се насладите взаимно на дълго чаканата почивка с Татито.
Сесилия, спомням си, че и преди беше писала, че имат проблем родителите ти. Дано с твои усилия да ги разубедиш и не се стигне до развод.
Алфи, радвам се да те "видя". Иван вече и в киното ли се снима? Браво на него, от рано си го ориентирала момчето да става медийна звезда.

Аз пък да се оплача, че съм се сванала в кръста. Имам чувството, че някакъв нерв ми се е защипал от непрекъснатото водене на Мони за ръка. Ох, вече ми се иска да прохожда, че с тази прегърбена поза още дълго няма да изкарам. Дайте идеи за самолечение, че едвам го вдигнах тази сутрин да го взема от леглото му.

Поздрави на всички от другата страна на океана  Hug

Общи условия

Активация на акаунт