СеПтЕмВрИйЧе ходи за ръчичка, смело духва първата свещичка

• 14 165
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Честити малки, сладки, ходещи крачета на Спаси !

tzvety, я да видим сега дали съм те разбрала:
1. Събираме по 10лв за наем на помещението и торта
2. И по 20лв за подаръци  newsm78
Така ли?!
Аз парите ще ти ги пратя сигурно другата седмица със запис!
mari_anka, благодаря за почерпката! Чакаме снимки!
marys, много е готин Ники в тази носия  Hug!!!

# 76
Стели, събираме по 10 лв на човек, които включват наем на помещението, торта и таксата, която искат за минимум 10 деца и за три часа е 75 лв общо /разделя се поравно на присъстващите! Тези пари ги събирам аз!
Подаръкът всеки ще закупи отделно, но горе-долу да бъде до такава сума/20лв- според възможностите / и да е играчка!

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 18:59 от tzvety roussimova

# 77
Здравейте, мацки!
Честито на всички, които вече са отпразнували или празнуват днес първата годинка!  bouquet Нека са здрави, любопитни, щастливи и неуморни порасналите септемврийчета!
Направо не е за вярване колко много са пораснали малчовците ни от първите ехографски снимки до сега! И времето покрай всички тези емоции се изтъркули много бързо, наистина Heart Eyes
Накратко за нас - бяхме за 7 дена на Китен, където Калина изпробва пясъка, мидите, водата и каквото още имаше по плажа ooooh! беше ултра щастлива и изобщо не се притесни от новите неща около нея Simple Smile Вече тежи 9.200кг и ни гони на ръст - 78см. Напоследък няма много апетит, но пък поне мляко пие, та не й се притеснявам. Вече ходи на ясла, където се забавлява с още 4-5 деца и освен първия ден, когато е била малко по-кисела, следващите вече не е плакала изобщо, само като я водим сутрин, но предполагам, че с времето и това ще отшуми. Не смее да се пусне да ходи сама - трябва поне едната ръка някой да й държи, но от време на време прави по 1-2 крачки без помощ, та сигурно скоро ще се престраши Simple Smile
tzvety roussimova, пиши ни и нас за партито! Ще ти пиша на лични, за да се разберем за парите.
До скоро!

# 78
Здравейте,... днес срещага беше много зареждаща, наистина ми липсваха тези срещи и се радвам ,че се уговорихме да си възобновим традицията всяка седмица.. много е гот
Честита първа годинка на прекрасното попълнене в този форум - нашата Веси! Да расте здрава, много умна и да е гордост за мама и тати. Много щастие и здраве и за щастливите родители!
Ирини , честити ходещи крачета, хайде другата седмица да се включите със Спаси в срещата ни да побеснеят заедно дребосъците, не можеш да си представиш какви игри падат вече... а скоро бяха бебета  newsm78
Доника, и те ни липсваше днес ,но.. другата седмица обезателно да се влючиш
Сега лека нощ и да скоро

# 79
  • София
Честит ПЪРВИ рожден ден на ВЕСИ! Да е здрава, спокойна и щастлива, гордост на мама и тати!    bouquet
Марианка- честит празник, да си горда и щастлива мама на двете хубавици.

Честити ходещи крачета на Йоанка, Лаци и Спаси! Да тичкат бързо, бързо и да достигнат върхове в кариерите, които си избраха.  Simple Smile

Брей, това време не достига , а и в неделя заминаваме на Созопол, трябва багажа да стягам.
Снимките съм ги сложила в септемврийският албум "Моят 1 рожден ден".
Днес беше странен ден откъм хранене. Сутринта- попара. Обяда беше в 17:00, защото не искаше да яде. После за вечеря яде кисело мляко с банан, при положение , че не обича кисело мляко. Ама както дойде, няма все да тичам с лъжица след нея. Суче доста, още не съм я отбила, а и като гледам, няма да е скоро.
Лека нощ от нас  Heart Eyes

# 80
Честит рожден ден на Веси! Честити ходещи крачета на Спаси!

Пожелавам най-прекрасно детство и на двама ви!

Чувствайте се почерпени виртуално за имения ден на Сашко! Да са живи и здрави всички адаши!

Радвам се, че сте си прекарали добре на срещата!

Кратка съм по обясними причини! Отново сме щастливи заедно, макар и за кратко!

Лека нощ и много целувки!   bouquet

# 81
Честит първи рожден ден на Веси! Бъди жива и здрава, да радваш много своите родители!

Честит имен ден и на всички именници днес! Heart Eyes
Честити ходещи крачета и на Спаси!  Heart Eyes
Ави, пожелаваме ви вълшебна ваканция и много щастливи мигове с тати и Веселинов! Heart Eyes
Бон есперанс, много ни липсвахте на срещичката днес! Бързо оздравяване и много искаме да видим Миичка скоро! Heart Eyes
Рая спи отдавна, уморена от многото емоции днес, а  синът ми току що си извади едно зъбче, което се клатеше от доста време и е мнооого горд от себе си. Мама също!
Утре  ни чака пътуване за няколко дни , но другата седмица ще сме на линия за срещичката. Днес изкарахме страхотно и се радвахме много на приятелчетата. Hug
СПокойна вечер! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 22:45 от stes

# 82
Ави, мила, толкова си мисля за вас днес, знам че е "дългоочаквания ден" на срещата! Пожелавам ви много романтични дни и нощи и весело изкарване на почивката! Поздрави на Сашето и неговия тати!

# 83
  • Munich
Бързам да хвана последния влак и да честитя в последните минути на деня (тук е още 23ч.) рождения ден на Веси и имените дни на нашите прекрасни мъничета, които носят името Александър и Александра! Да са живи и здрави!
Мила Марианка, нека от късмет не се отърве хубавото ти момиче! Да е жизнерадостна и весела и да бъдете много щастливи заедно!
Ави, когато миговете с близките хора са преброени, тогава щастието сякаш се усеща най-пълно. Радвайте се на времето заедно и те чакаме с разкази, когато ти остане време.
Ирини, чак мен ме завладя емоцията от разказа ти! Честито прохождане на Спаси!
Днес бяхме на първа родителска среща в яслата, очарована съм. Направих снимки, ще пусна при първа възможност. Стартът - 20и септември. Ще разкажа по-подробно като кача снимките.
Лека нощ!

# 84
Честит Рожден Ден скъпа Веселушке  Hug Желая ти да растеш здрава и много щастлива, да бъдеш голяма радост за мама и тати  Hug

Честити ходещи крачета на Спаси на irinii  Hug Много смели крачки ви желая и по-безболезнени падания  Hug

Честито на всички именници!!!

Момичета, може ли да дадете по един глас за Светли (снимката му е на 5 ред, 1-та)- http://www.moetobebe.net/index.php?option=com_chronocontact& … ame=naisladkobebe
Благодаря   bouquet

# 85
Ехо, ето ме пак и мен!
Продължавам...с честитките!

Честит рожден ден на Viki 81 и юбилеен рожден ден на Lulova!

От здраве и късмет да не се отървете, винаги да сте заобиколени от много, много любов!
Весел празник и чакаме и от вас много разкази и снимки!

Ивелинче, ей сега ще разгледам и ще гласувам за сладура Светли! ....Вече го направих!

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 01:03 от tzvety roussimova

# 86
4естит рожден ден мила Веси, желая ти много здраве и усмивки с които да радва6 грижовните си родители  Heart Eyes
Марианка с огромно удоволствие 6те се по4ерпя с виртуалния ти коктейл тези с ром са от лиубимте ми Laughing а като се върнем 6те си спретнем една сре6та да се по4ерпим с реални  Wink
4естит имен ден на вси4ки именници   bouquet
при нас е о6те 30-ти неможах да се вклиу4а по-рано   Confused
Спаси 4естити ходе6ти кра4ета  Hug
Lulova за да си наема детегледа4ка тук 6те ми излезе поне двойно и немога да си го позволя
Доника май боядисването ти е страст ако ми се наложи 6те знам към кой да се обърна за помо6т
steli-ssd много е сладко спя6тото ангел4е
дилИпилИ дано на ада6а да му хареса в яслата, да се адаптира бързо и най ве4е да е здрав

# 87
Lulova, честит юбилей! Желая ти много здраве, успехи във всичко, сбъднати мечти и много любов в семейството! Бъди винаги така усмихната и лъчезарна!

viki81, честит рожден ден и на теб! С пожелание за здраве, късмет, много усмивки и любов!

# 88
  • Munich
Честит рожден ден Вики и Лулова! Много усмивки и хубави емоции днес! Бъдете живи и здрави и цял живот обградени от любими хора!

# 89
Марис Ники е много сладък в носия!

е.т. И ние днес ще заминаваме за Китен. Преди имаше доста комари, дано вече да са поизчезнали.

Целувки от нас!!!

Общи условия

Активация на акаунт