СеПтЕмВрИйЧе ходи за ръчичка, смело духва първата свещичка

• 14 307
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
 Честит Рожден ден, Лулова! Бъди много обичана и обичаща, обграждана с много внимание и купища щастие. ... и естествено още малки още по- следки Харчета  Flutter
Ави, май всички се радваме заедно с теб и преживяваме хубавия момент... че нали и ние толкова време го чакаме..  Hug Наслеждавайте се ..
За партито - от вчера си мисля, дали е удачен тоя час 16 за начало на купона, защото ние например вчера бяхме цял ден заедно и пак не ни стигна времето прекарано заедно, а пък за такъв сбор от хора особено с тези, с които нямаме възможност да се виждаме често. Мисля, че като прекараме от 16 до 19 в парти клуба (особено се замислете, че пред повечето време ще си гледаме децата) и след 19 няма да може да продължим тъй като най- вероятно децата ще са скапани, а и като гледам Лаци той се събужда в 7:30, спи около час през деня и вечер е направо труп... това са моите разсъждения, не искам да задължавам никой ако не сте съгласни, просто повдигам въпроса и естествено съобразявайки се с пътуващите от далече и възможностите на парти клуба - предлагам да изтеглим купона за по- рано с идеята да имаме повече време заедно . ..
Бон есперанс , за следващата седмица имаме примерна уговорка за вторник, аз ти нямам корденатите , но ако дадеш някой телефон, мога да те информирам лично да конкретната уговорка...
Ние днес отиваме на Банско на роджен ден на нашия кум и съм се замислила как да храня Лаци там, но за сега мисля да разчитам на ресторанта на хотела да му готвят детско ядене и за всеки случай ще купя някое друго пюре.. а сега се втурвам из квартала да намеря свободен фризиор, че моята е в отпуск
Приятен уикенд и до скоро

# 91
Честит рожден ден на Лулова и Вики81!

Весел празник,бъдете здрави и много обичани!

По въпроса за партито,много искам да дойдем,но все още не мога да кажа със сигурност и затова се въздържам да коментирам,при нас е малко по-сложничко,нали сме двама Mr. GreenХайде весел последен августовски ден!
Честито ходещи крачета на Спаси!

# 92
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУЛОВА И ВИКИ81 !

Много усмивки и сбъднати мечти

# 93
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕНА НА ЛУЛОВА И ВИКИ!

Много късмет, здраве и щастливи дни!
Весело прекарване на празника! Hug

# 94
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУЛОВА И ВИКИ! Hug  bouquet Hug

Ники от няколко дена категорично ми отказва ди си пие сутрин млякото и стои гладен до обед.Днес му направих попара ,но и нея не я изяде цялата ooooh!
Вчера за обед му направих пиперка на фурна с жълтък и сирене , аз бях по задачи и свекърва ми ми каза че цялата я изял и много му харесала.
За другата седмица взех купони за 2гр на детската кухня че тези кашестите пюрета не ми ги иска вече Crazy

# 95
Здравейте!

ЧРД на Viki 81  и Lulova! Бъдете здрави и много щастливи, нека децата ви много ви радват.

Само вмятам, въпреки, че не съм си го сложила в профила, но днес и аз имам РД! Радвам се, че имам сърожденнички във форума. Девите сме много и силни, като прибавим и бебетата - цял отбор!

Доскоро, че днес задачките са ми много. Heart Eyes

# 96
Честит Рожден ден скъпи виртуални приятелки - Lulova, viki81 и venush!
Много красиви мигове, живот пълен с приятни изненади и неугасваща любов!

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 13:23 от mari_anka

# 97
Здравейте!
Ние се прибрахме от кратката почивка.Много ни хареса,бебчо се държа добре,само малко помрънкваше като сядахме да хапнем ,но и той си иска неговото-да ходи, да се търкаля по земята,да върти колелата на количката LaughingМного добре спеше и си хапваше на чист въздух.Така исках още да остана,но нямаше как.Купих на Румчо една дървена мелничка и той се побърка от кеф да я върти LaughingЕто ни и нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143801&photo=13

Ние ходим от около 1-2 седмици-Румчо постепенно се пускаше за по-дълги интервали и сега повече обикаля ходейки от колкото лазейки.Трябва прощапулници да се правят.Септември месец се очертава много натоварен -годишнина,кръщене,рожден ден на тати и бебо,сега и прощапулник.. Simple SmileНо пък държа да са  отделно всичките празници.Чудя се за подаръци още,аз толкова често му взимам по някоя играчка и веднага му я давам,как ще издържа да не му показвам подаръка(ще трябва да го взема сигурно предния ден за да не се изкуша)Онзи ден му взех един голям мечок-уж за кръщене и сега вече се бори с него.Май си пада по плюшени играчки-има си заек,една кукла-момче и сега мечок Wink

Честит рожден и имен ден на всички-малки и големи,настоящи и минали!

# 98
Честит рожден ден и на Venush!

# 99
  • София
Честит рожден Вики81, Лулова и Венуш !

Желая ви много щастие и късмет Simple Smile
Ех този Румчо, одрал е кожата на тати като гледам  WinkНа снимките видях от тези къщички за игра-играе ли си той с нея?Понеже аз гледах в Метро и се чудех дали да взема на Хриси и дали не е малък още за нея newsm78. Иначе и аз като Веселка-оня ден му купих камион с големи гуми(новата му мания са гумите-на колички, коли, колелета, играчки) та да има да си върти човека и не знам как ще се стърпя до другия петък да не му го дам Embarassed
Ивелина, гласувах за вас(даже 2 пъти и от името на зълва ми) Ако не ме домързи да ида до пощата и талона ще изпратя. И аз изпратих снимки на Хриси за следващия конкурс пък да видим. Дай Боже сега да спечелите вие, а другия месец да стискате палци на нас Joy
Днес за малко се видяхме с Щастливка. Бобо и Хриси полудуваха, но ние трябваше екстремно да се приберем Sad Да не се заричам, но ще гледам във вторник да дойда на срещата-дано дотогава приключа с боядисването на спалнята-детската както е тръгнало остава за след празниците. Ядосвам се, че става бавно, но няма как, а и сама...Но Овена си е овен-наумя ли си нещо Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 100

Честит рожден ден на Лулова и Вики81!

bouquet  bouquet  bouquet

# 101
Доника-къщичката не е наша,май от хотела я бяха сложили да си играят децата.По-натам може да му вземем(ако има къде да сложим и нея)На този етап незнам колко ще му е интересна,но лично аз като дете много обичах да си играя на къщички и  си правих сама от обърнати столове покрити с одеала Laughing

# 102
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Viki81, Lulova и Venush
Мили момичета, бъдете много щастливи и обичани, пожелавам и на трите ви много здраве, да постигнете целите, към които се стремите и да сбъднете мечтите, които са ви в главите. С две думи кратко и ясно - желая ви всичко най-прекрасно.

Ивелина и аз гласувах за вас, сега даже като прочетох, че Доника е гласувала 2 пъти, стоплих, че и аз мога да го направя и ще гласувам и от името на мъжо. Пожелавам ви този път да спечелите първото място, защото малкия е много сладък.

# 103
И аз гласувах за Светослав,сега ще гласувам от още 2 компютъра  Wink

# 104
  • Munich
Мила Венуш, честит рожден ден и на теб! Да се радваш и отгледждаш със здраве хубавата дъщеричка!

Веселка, чудесни снимки, много сладък проходил Румчо Simple Smile
Светли, имаш глас и от нас!
Бонесперанс, много сладка Мия, смях се много на кококо и сега и аз пея на Вико тази песничка с надеждата да ми изкудкудяка някога  Laughing
А ето и нашите човечета със съседката Сесилия, май ще станат приятели
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=168238
Да докладвам за яслата. Очарована съм, прекрасна обстановка, още не е довършено, защото яслата е нова, има 5 помещения, едно баничка с минитоалетнички и умивалници, една кухня, една дневна с маса и столчета, кътче с пъстри възглавници и библиотечка, една за игра, където ще има минизамък, който още не е доставен, скрин с подобия на хранителни продукти и кухненски принадлежности, спално помещение и нещо като физкултурен салон Simple Smile Отпред градина с пясъчник, пързалки и люлки, която още е строителна площадка. Бяхме много приятно изненадани, представям си как ще е в завършен вид. Много съм щастлива. Възпитателките са 3, децата 10, много мултикулти е групата, 3 деца на изцяло немски семейства, другите са румънци, турчин и латиноамериканка, българка и англичанин, французин и тунезийка, ние двамата българи-юнаци и още някои... забравила съм ги. Много сладки са възпитателките, изглеждат много мили и амбицирани децата да се чувстват добре там. Стартът за нас е 20и септември; 4 седмици поред ще се ходи само за час-два, като аз съм през цялото време там и постепенно престоят ще се увеличава, докато се стигне до времето за обяд и следобеден сън. Честно казано не се притеснявам много дали Вико ще свикне, много е контактен и спокоен, в България го гледаха баби и лели, тук брат ми за по час-два, няма никакви проблеми и не пита за мен  Mr. Green Така поне се надявам да е, но с това плавно въвеждане в нещата си мисля, че няма как да не се получи. А и мисля да си го вземам много по-рано от края на работното им време, още в 3 и да си прекарваме повече време заедно. Храната ще я носи кетърингфирма, която работи само с био-продукти. Ааа, и още нещо: за тукашните разстояния е много близо, с колата са ми 5 мин, с трамвай 2 спирки, може и с колелото да го возя при хубаво време, само седалка не сме му купили. Има и още много неща, но да не ви отегчавам с повече подробности, и без друго бях доста обстоятелствена, но съм много въодушевена. Специално за да го споделя с вас и родителите ни направих снимки, не станаха много хубави, но дават представа.
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=168236

Ако не се отварят линковете, ще кача снимките другаде и пак ще ги пусна, няма да се предам Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 15:07 от дилИпилИ

Общи условия

Активация на акаунт