24 Desperate Housewives Lost in AMERICAN Translation #24

• 14 734
  • 313
  •   1
Отговори
# 90
абе офенс няма ама ти мисис Дженна що чака да стигнем до нам си коя страница пък тогава да Фъргаш идеи 

Не бе, аз го мислех, ама викам , ще го предложа, и никой няма да отвори и дума за филм 15 страници след туй  Laughing, ама като се върнахме да говорим пак за филми, и си викам как пък никой не му хрумна  newsm78. Инак сегашното е супер и много ме кефи, просто казвам, че #24 можеше да е само веднъж.
А ние, че сме си desparate housewives, desparate сме... не моиш на обърка...

за плажовете:
с морския фар - Key Biscayne, Miami
онези с чадърите - US -1 , по пътя към Key West
с палмите и хората - Key West
със скалите - Tulum, Mexico
и накрая няколко- Baros, Maldives
съпругът на кадър на фона на малък остров - uninhabited island in Maldives

# 91
Ами ... казвайте и ще го смениме заглавието,кво толкова!

Значи Мексико заливчето а на  Младивите да ходя да търся тоя красив девствен плаж  grinning039  ,утре ще му сервирам на хъбито новината. kiss

# 92
 Добро утро,поспаланки ...

Сеньор Роси (помните ли го?)

Тандури,ама как пишеш само(блог-а визирам)...мислех си,ако издадеш книга,ще си ми  много лесна за четене.BTW,ти има ли нещо,дето не можеш?

# 93
Джи, ти си била талант под прикритие, ахааа. Ама ще ме прощаваш, тези снимки с пойнт анд шуут не стават  Naughty

A как стават? Баш с пойнт анд шут са станали, с камера без претенции и фотографка съвсем без никакви. Wink Просто обичам да наблюдавам и хващам моменти. Или предмети.
А твоите най-накрая имах време спокойно да разгледам - яки са, особено 3 страница на албума, с пустинята и плажа. И коледната. Хади, снимай и показвай още, особено на Н-чо - в гората, под елхата, на залез, на изгрев (такива ще има много Mr. Green), поглед наляво, поглед надясно, голям кеф е да снимаш бебета, особено в близък план.

# 94
Тъкмо отворих и Марти стои до мен и видя снимката на Дженна и каза "мама", после видя картинката на Тандури и каза "пате" и накрая видя Елла  и каза "дете ако" Joy

А и Антъни Кайл видя и каза "дете" Joy

Ние ще си останем в къщи до края на седмицата. че не минава това разстройство и не минава Sad
Днес вече ще звъня на доктора да питам какво да правя, че горкото дете е от 5 дена на ориз, картофи, моркови и печени ябълки и нищо не става.
Айде, приятен ви ден на всички.

# 95
Ами ... казвайте и ще го смениме заглавието,кво толкова!

Ааа, не,  Naughty... сега пък ще излезе, че си пробутвам заглавието (аз даже нямам такова, само една  гола идея), пък аз друго имам предвид,  ама стига съм се обяснявала вече, че досадях smile3505  topicclosed

Бистре, как не минава още това разстройство, бе, 5 дни си е бая време. А как се чувства иначе?
за Виста-та, забравих да се изкажа, на мене ми харесва на "външен вид", както и целия консепт, но хъбито го инсталира на неговия комп, който е вече на 1-2 години (демек вече не е топ ъф дъ лайн) и се започнаха едни проблеми, едни забавяния, просто се принуди да го деинсталира - явно е много тежък и не е изчистен от грешки още.

Джи, смая ме, Как с пойнт анд шуут бе?

Да ви кажа обаче фотографките ,тя и Мрс Г ще каже ,че е по голям чалендж да снимате мъниците,там да чакате да уловите момента с големите апарати.  smile3521

Вики, даже и да не съм снимала, 101% ще се съглася с тебе, затова много ви се кефя на снимкките на двете. Тези на аватарите (твоя и бившия нейния) е типична снимка за страхотно уловен момент.

Джена, аз съм съгласна за темата за 24-те кадъра, стига да успееш да цъкаш и апарата с тази скорост, направо риъл тайм бейби!  smile3534 smile3521

Тандурка, аз като по-мързелива, мисля да използвам директно видеокамера  smile3534

# 96
Bistra, като не минава толкова време искай да му направят изследвания, да не е някой бъг. И да е, не се шашкай, ще ти дадат лекарства и ще мине. Важното е да се знае какво е.  Peace
Дано детенцето се оправя скоро !!!

Тина, ти от вчера само ме караш да се изчервявам тука  Embarassed Laughing Радвам се, че ти е харесало! Simple Smile
Ако знаеш като малка колко го зяпах и колко си пеех песента!!!! Мерси за Сеньор Роси Simple Smile Hug

# 97
миз...супер са снимките и ти око имаш -браво

тина ...това ми напомня на фрида кало -лелеее как се бях побъркала по този филм не е истина ,невероятен филм!
А вие с бистра не се покривайте а ми кажете за този филм със страстите дето вчера го пусна???
Amores Perros Хубав ама много насилие.
Първият популярен на запад филм на Alejandro González Iñárritu, той направи и Babel и 21 Grams. Последния ми е много любим, другия така и не го гледах.
А ТинаХрис е познавачката на музиката, аз не съм

На мен от трите Babel най ми хареса! Но и 3те филма са много, много силни.

# 98
А за гърдите и бременностти и кърмене си е до ген, структура. След първите две ми се скапа бюста (кърмих два пъти до към годинка). Сега не мога да кажа в какво състояние ще остане, щото в момента съм като Памела Андерсън. Но явно не съм от късметлийките и ако наистина толкова ми пукаше, ще трябва да се замислям за силикон Simple Smile. А преди да бременея бях B чашка.

Mucunka, моите деца всичките са светлооки и да ти кажа, дълго им се  сменяше цвета. Даже синът стана зеленоок, някъде около 3тия си рожден ден. 6 години по-късно все още зеленее. А дъщерята е сивоока. Бебето е с ясни сини очета още, но нямам вече много вяра, че ще останат такива. И не мисля, че кърменето има толкова голямо значение при по-големи бебета, просто светлите очи спроед мен търпят промени. А забравих да кажа, че всички са родени с честни  сини очи.  Wink

# 99
Бистра,оризова вода дава ли му?На моят това засега помага най-много....колко  млечни зъба в крайна сметка имат децата?

Тандури,така както се червиш,кажи какво не можеш де...че вече започвам да те смятам за не-човек  Wink и знам,че не е било с лоши чувства в темата за кино.ама аз искам да си пиша във форума 'начи

Вчера,докато се обърна с гръб към малкия,и ново два'йсе....отворил вратата за към мазето,седнал си на първото стъпало и си клати краката....поглеждам аз,гледам зейнала врата...тишина...пристъпвам бързо и в същото време тихо и без паника,за да не го уплаша...а сърцето ми ще изскочи....хайде,още един бял косъм ... ooooh!....

# 100
колко  млечни зъба в крайна сметка имат децата?

20 - казват до 3 години трябва да израснат.

А някой харесва ли тенис? Аз съм само фен, не мога да играя. В момента тече US Open и гледам да открадна по някой и друг момент да се наслаждавам.

# 101
20 - казват до 3 години трябва да израснат.
А някой харесва ли тенис? Аз съм само фен, не мога да играя. В момента тече US Open и гледам да открадна по някой и друг момент да се наслаждавам.
Вече има 16...възможно ли е да му никнат някои от останалите ?....Не обичам да гледам  никакъв спорт  Embarassed

# 102
Bistraz,
Bistraz,
съвет от мен за детенцето ти - диетата, която на мен са ми препоръчвали в Германия :
1 ден: само оризова вода и ориз
2 ден: прибавят се по-зелени банани
3 ден: прибавят се ябълки
4ден: прибавят се печени картофи
5 ден: прибавят се хляб
ако детето не иска да яде не е проблем, трябва да пие много вода, може и чай от 6ипки, не се препоръчват мле4ни продукти и след 5ия ден се захранва като малко бебе - постепенно. Има едни прахчета с електролити, които се препоръчват при разстройство, аз за 6те месеца, в които се борих с разстройството на сина ми установих, че поне при нас те вло6ават положението
ако до тогава не се затегне стомахчето направете изследвания на чревната флора да не би да е нару6ено равновесието
ако се оправите давай повечко кисело мляко, гледай да е хубаво, че тука са блъскани повечето с желатин и тем подобни
Да оздравява детенце!

# 103
Тандури,така както се червиш,кажи какво не можеш де...че вече започвам да те смятам за не-човек  Wink

Това много ми хареса! Сега трябва да си намеря и подходяща снимка и ще си го сложа на аватара!!!! Joy

Какво ще кажеш за : Нали си кръстница, да се допитам до теб Wink

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 19:07 от Tandoori

# 104
Тандури, а за тази какво ще кажеш?

http://www.cartoonstock.com/lowres/sha0246l.jpg

Общи условия

Активация на акаунт