24 Desperate Housewives Lost in AMERICAN Translation #24

• 14 713
  • 313
  •   1
Отговори
# 105
Аз отдавна не гледам тенис. Сега си запълвам времето със световното по лека атлетика.

Много хубави снимки, момичета  Simple Smile

# 106
# 107
О,логото  суперуомън-йе! и карикатурките си ги бива....и какво сега,да разбирам,че няма неща,дето не са ти отръки....стига дееее...отивам да се обеся Crossing Arms

# 108
О,логото  суперуомън-йе! и карикатурките си ги бива....и какво сега,да разбирам,че няма неща,дето не са ти отръки....стига дееее...отивам да се обеся Crossing Arms

Има, има, ама ме е срам да кажа  Embarassed Mr. Green

# 109
Ама как да си лягам?! Зора каза, че няма да ми влиза в блога, а ти да спя спокойно! Не може така Naughty Аз тамън разцъках половинката там, че ми набра до 100 и обратно преди половин час  Laughing

Моля, моля, аз имам основателна причина, не ми реви, не влизам, колкото и да мрънкаш тук пред хората! Laughing

# 110

Бистре, как не минава още това разстройство, бе, 5 дни си е бая време. А как се чувства иначе?
Не 5 дена ами 2 седмици вече... оф, то и толкоз трудно да я пазим тая диета, то детето си иска месо... и сирене, голям тормоз. Днес ми казаха да започнем нормалната диета пак и да видим как стоят нещата след няколко дена...
А иначе се чувства чудесно, играе пее, скача, пие много вода. Но сега и носа започна да тече.

# 111
Тина, а на колко е момченцето ти? Към 2 г ли беше? Нищо чудно да му растат и последния комплект кътници. Доколкото си спомням те трудно и бавно растяха.

Аз и лека атлетика обичам да гледам, особено скоковете, но толкова време откъде Sad

# 112
Запалихте ме с тези снимки. Ще взема да изровя някои и от моите, да не остана по-назад нещо  Mr. Green

Вики, камерата е наистина много важна като снимаш децата. Един ден с приятелката ми е детето й ходихме да ги снимам на плажа, моята камера умря и трябваше да снимам с нейната, нищо не стана изпускаше всички моменти, само си изгубихме времето.

# 113
Гледах документала за Walmart ,не че ходя там .....10на пъти в годината....повече си обичам Таргет,обаче ви казвам повече няма да стъпя.
Този магазин е егати измамата ,направо съм в шок .Напомня ми на тютюнопушенето едно време ,как го рекламираха ,взимаха и сега взимат на хората паричките ,а в същото време те убива и никой нищо ти не казва.
Някой гледал ли го е филма?

тина ...откъде се сещаш да ги изравяш тия от  ю тюб  Laughing,това детско едва едва ми просветна че май съм го гледала ,музиката я помня бегло,инспектора и кучето ги помня -ама нямам спомен от анимацията ,коя година са го давали в БГ помниш ли?
аууу а ти внимавай със стълбите ,какво можеше да се случи ,на мене не 1 косъм ами цялата щях да побелея...каквато съм паника - заключвай вратите ей

Да ви кажа мъж ми вчера много разстроен,на една от колежките му 11 годишния син се самоубил вчера , много добро дете,отличник...абе всичко ОК . Аз не ги познавам ама той го е виждал детето и му е много мъчно.А бащата на детето е в Ирак и сега ще го прибират обратно.Абе егати трагедията.Извинявайте че ви занимавам ,но ви го казвам като alert - обръщайте голямо внимане на децата,ровете,душете....че на днешно време какви дяволи се разхождат не е истина.

# 114
Да ви кажа мъж ми вчера много разстроен,на една от колежките му 11 годишния син се самоубил вчера , много добро дете,отличник...абе всичко ОК . Аз не ги познавам ама той го е виждал детето и му е много мъчно.А бащата на детето е в Ирак и сега ще го прибират обратно.Абе егати трагедията.Извинявайте че ви занимавам ,но ви го казвам като alert - обръщайте голямо внимане на децата,ровете,душете....че на днешно време какви дяволи се разхождат не е истина.
И как е станало това ужасно нещо?

# 115
Да ви кажа мъж ми вчера много разстроен,на една от колежките му 11 годишния син се самоубил вчера , много добро дете,отличник... обръщайте голямо внимане на децата,ровете,душете....че на днешно време какви дяволи се разхождат не е истина.
no no no Ужас!
Момичета, споделете вашето виждане и опит, относно тукашните норми за поведение на децата- кое е същото и кое е различното; какво от България тук не е прието, но е допустимо и обратното..... тук сме от месец и чувам и виждам противоречиви неща, а и искам да знам нещата през погледа на българката.

# 116

Момичета, споделете вашето виждане и опит, относно тукашните норми за поведение на децата- кое е същото и кое е различното; какво от България тук не е прието, но е допустимо и обратното..... тук сме от месец и чувам и виждам противоречиви неща, а и искам да знам нещата през погледа на българката.

Ами според мен всичко им е разрешено. поне много повече неща отколкото в България. Но аз съм с малко дете и още не знам всичко, другите с по-големи да се обадят. Но моето мнение, че целта за повечето разрешени неща е да не се ограничават децата за незначителности, като да са им чисти дрехите например или да ядат без да се цапат, ами да им се дава свобода да избират. Естествено има и крайности, но като цяло децата ги търпят много добре навсякъде в обществени места. само сравни ресторантите - навсякъде има условия за деца, големи малки, няма значение. Не е прието да се караш на детето си, камо ли да го удариш пред хора, веднага ще извикат социалните. Не е прието да ги водиш късно по заведения, както правят много хора в Б-я, но това е по-скоро защото у нас повече се излиза късно, а тук не точно, но може и да зависи от щата. Друго сега не се сещам.

Вики, кошмар направо...

# 117
Съгласна съм Бистра ... И същевременно в България пък се дават други свободи, които тук не съм виждала. Тук непрекъснато слухтиш след тях, или някой друг го прави, все са под надзор, до степен да не знам дали е чак толкова добре, като че ли по-бавно съзряват. В България дори майки, които се заричат как бдят неотлъчно над децата си, си позволяват да разглеждат книги на първия етаж на книжарницата, докато детето се мотае самичко на третия. Или да си пият кафето до детската площадка, като отвреме-навреме стават да видят къде е в момента детето. В случая не става въпрос за фалш или лъжа, а за други аршини, с които се мери понятието "слухтиш зад детето".
11-годишно дете все още е на възраст, когато не е отговорно за себе си. Чудя се кой и къде не си е отварял очите, и как е можело това да бъде предовратено самоубийството (ако е можело да се предотврати изобщо).
За собствените си страхове просто не искам да говоря, суеверна съм.

# 118
Victoria  я кажи сега какъв е този филм че много взех да се притеснявам, редовно си ходя и в  Walmart и в Targer.  Cry Rolling Eyes абе притеснявам се защото и на малкия вземам нялои неща .
Относно възпитанието на децата не мога да кажа нищо ние сега тепърва ще се учим на много неща
Benson 10  помагай baby_neutral baby_neutral появими се пърхут от Гарниер че сега незнам какво да правя. Иначе много добре ми понася на косата, направо ми е супер, ама този пърхут newsm78. Иначе продължаваме да търсим Nioxin. Какво ще кажеш за Aveda днес в един магазин много ни навиваха, ама ние не търсим си нашето Naughty На теб ти имам доверие  Hug Hug на продавачката не #Cussing out

# 119
кофти с това самоубийство....само на 11....не се наемам да коментирам,не мога да съдя родителите за недоглеждане...абе,тъжно.

ДА,какво за Таргет?Аз си го навестявам...Виктория,какво стана,та чак "няма да стъпиш"??

КТВ ,18 мес.е...и знам ли го...пруста му все в устата....мрънка...дали Т и разстройството не бяха от това??
Бистра,невъзможно ми бе да го държа далеч от кашкавала...едва успях цял ден...и в неделя на гости..като напипа едно грозде(като твоят сладур)ела да видиш  ooooh! днес само кашкавал лапа,да си навакса...

Общи условия

Активация на акаунт