Нашите " специални" деца с ДЦП.

• 65 190
  • 461
  •   1
Отговори
# 330
  • София
 Shocked
нямам думи ... Вики изглежда толкова щастлива на него  Hug
Браво Цвети че си намерила такова нящо... ама я ме светни аз откъде да си намеря, купя, наема и т.н.....

# 331
Така е ,много се радва когато е в него,изглежда се чувства пълноценна Heart Eyes
Тук го има:
http://www.vvcompany.com/home/contacts
Преди месец говорих с тях и ми казаха че го има,но не стигнах до подробности,защото рехабилитатора ни го взе от друга мама,която вече не го ползва и го даде на мен.Честно казано не разбрах чий е,даже помислих че е нещо като оборотен,защото стана ясно че и при нея е бил за временно ползване,както ще бъде и при мен и после ще отиде при някой друг HugДано  Вики най- после да проходи самостоятелно и той бързо да стане излишен Praynig
Обади се във фирмата и ги питай колко струва и дали се поема от социалните,а и дали има опция под наем newsm78-може пък да има изгодни предложения HugУспех Наде и цункай Мимчето Heart Eyes bouquet

# 332
Здравейте мамички и дечица.Искам  да споделя за филмчето която сега гледах /от интернета е/,филмчето е за вакцините.Чудих се какво да правя  с тези вакцини,Никита няма нито една вакцина и много много не исках да ги поставим.После получената информация от филма не 100% а 200% нито една вакцина няма да бия на детето си.Филма е на руски ето го и линка
http://tracker.vrag.ru/details.php?id=146
по късно ще пусна няколко преведени цитати от филма.
Не съм разгледала темите може би има специална тема за вакцини.
За сега поздрави на всички,чао.

# 333
  • густо майна Филибето
Имам книгата за ваксините, заглавието е :"ВАКСИНИТЕ-ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ за мислещи родители" на Акександър Коток -  руснак, лекар-хомеопат. Който иска да му я пратя, да ми пише мейла си на лични. Днес я дочетох, книгата е интересна. Аз научих за вредата от ваксините доста късно, бях направила всички, плюс една за хепатит А, от която ефекта беше много силно влошено поведение, хранене, сън. Като направих справка с дневничето й кат обебе и ваксинационния календар, установих, че след ДТК винаги има някакво връщане назад въ физическо отношение и влошено поведение в психическо. Съпътстващата диагноза на детето ми е Атипичен аутизъм, за аутизма също се обвиняват ваксините.
А освен регистрация какво още е нужно, за да се свали филма?

За ваксините има закована тема в Здравния http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=144101.0

caireac77, знам, че на руски има много информация, аз се информирах първо от рускоезичен сайт - http://www.elinahealthandbeauty.com/forum/viewforum.php?f=17 и тук http://www.autismwebsite.ru/Vaccination.htm#true_about_vaccination

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 20:49 от ljuboznatelna

# 334
Здравейте момичета!
Shocked
Браво Цвети че си намерила такова нящо... ама я ме светни аз откъде да си намеря, купя, наема и т.н.....

този вертикализатор е точно за нашите дечица моита принцеса и тя върви,когато я държа,но и тя стъпва на пръсти и иска постоянно да стои права ,а аз вече съм останала без ръце.
Обадих се във фирмата и казаха,че този вертикализатор струва от 1000 до 1500 лв. зависи от модела.
Направила съм и бънджи,за да стои права в него ,а тя е толкова доволна
 moresmile когато е в него гласа и не се чува иначе иска само на ръце.
целувки на мъниците lovekiss

# 335
Ей сега ще си наваксам с писането, зарязвам работата, че ми писна. Crossing Arms
Чета аз във форума тук среща там среща и на мен ми се ходи, ама нито съм в Пловдив, нито в София нито в Стара Загора, не че имам време ама ей така да си помечтая.
Вики и мама , малката наистина изглежда много щастлива на вертикализатора.
Нанди, мила моя, я вземи иди до социалните да ги питаш дали поемат нещо, на мен ми казаха, НЕ, ама те нали знаеш, че различно казват на всеки, дай да сравним малко инфо, 1500 лв. множко ми се струват, мама на Вики ако ми барне едни детайлни снимки Praynig може пак да потърся някой да ми направи побългарен вариант за по-малко парички.
Ваксините...болна тема, Сиска има две, едната в родилно, другата в дома, не са ме питали, казаха ми , ей така да си знам, правени са докато тя правеше гърчове, както и да е, другите и да ме съдят не давам да и се бият, в краен случай-безклетъчни.
djuliana_05 , можеш ли да ни пратиш снимки на изобретението си да хвърлим един поглед/бъджи гащите/.
А за книгите, аз съм чела една преди 2 години на Атанас Гълъбов , мисля, че беше"Световна конспирация срещу здравето", май така се казваше, много забравям, от ЕГН-то ще да е, та се бях постреснала малко, но ми мина.
Бебоче, добре сме мила.
Хайде, отивам на "тръстиката".....да не забравите да нацелувате децата от мен.

# 336
Здравейте мамички.

Ljuboznatelna

А освен регистрация какво още е нужно, за да се свали филма?

http://comablack.org/help.php

http://www.utorrent.com/

и да са разбереш с cookies.

Съпътстващата диагноза на детето ми е Атипичен аутизъм, за аутизма също се обвиняват ваксините.

Да в филма акцинтират вниманието че :

Например аутизм и его связь с прививками.Некоторые родители в США подали в суд на производителей вакцин АКДС и гепатита,считая причиной их развития аутизма у их детей.

По късно ще пусна превод от филма на най важните цитати.

Имам книгата за ваксините, заглавието е :"ВАКСИНИТЕ-ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ за мислещи родители" на Акександър Коток

Книгата е много добра.

Любомира

ох, малък юнак....цунки, цунки... и мама героиня

Любомира, здравей.
Благодаря  ,лекарите също така казват че мама е героиня и Никита има късмет с такъви родители.И най важното че не сме го изоставили толкова е хубаво детето.Моят отговор е такъв ,не мога да си изоставя детето и да съм спокойна ,аз няма да мога да ям и да спа и как мога да си изградя едно здраво семейство когато детето ми ще се мъча в дом майка и дете,откъде да знам второто дете какво ще е и няма ли Господ да ма накажи че съм изоставила детето,за мен е това грях ,значи това дете е заченато с любов,oчаквано и искано а когато у детето има проблем аз да са обърна с гръб.Не става така!!!

Svetkavitsa

Svetkavitsa,добре дошла при нас !
Походката се формира от 6- 8 месеца.Не казано че детето като проходи веднага трябва да е стабилен и да тича.
По повод Чавдаров,на нас веднага постави ЦКС 4 (тежка) ст.ако Никита е бил тогава по голям от 1.5 година той веднага би поставил без да са замисли ДЦП,той и така каза че това тъй или иначе ще го напиши след 1.5 годишна възраст за чтото с ЦКС 4 степен няма начин как е да без ДЦП !!
По повод ЯМР и вентрикулите,не знам при кого бяхте на консултация,но мога да ти дам координатите на много добри неврохирурзи в София където поставиха на Никита клапата и то работят повече с деца и много са внимателни и добри.
За поставянето на вентрикулоперитониални шънт /клапа/ трябва да има доказани а не съмнителни показания.
Сега по повод ЕЕГ,преди да започнем рехабилитацията в кр.поляна трябваше да направим ЕЕГ,да определят какво може да са направи и какво не може.Направихме ЕЕГ –искараха Никита с епилиптичен фон и правихме само Войта нищо друго от физиопроцедурите.от АГ когато взехми Никита /той там беше в кувеза 3 месеца/ и до сега не наблюдавам у детето епилиптични прояви (но на изписаха от АГ да пием фенобарбитал,не можах да го намера по аптеките и го поръчах от Русия ,детето беше през цялото време дрогирано много ни му давах фенобарбитала и го спрях,после след операцията когато поставиха клапата също дават фенобарбитал и после неврохирурга го изписва да се продължава.В болницата само 3 дни го давах на Никита а после в коша.) и невролога каза че нещо ЕЕГ не е вред.Никита получава само ноотропил,повече нищо друго.

Sisamir
caireac77 - много се радвам за Никита
Благодаря.

bebo4e
Caireac 77 прекрасни сте на снимките,напълнихте ми душата.
Благодаря,само да знаеш как искам от Вас всичките да чувам само хубави неща и вярваам че дечицата ще се оправят и ще правят бели а ние ще са идосвами и ще ги  галяме,за что то тий го заслужават.
Извинете ме, ако написаното е доста объркано и има правописни грешки.
Никита праща целувки на всичките дечица baby_neutral

# 337
Здравейте момичета!
Shocked

този вертикализатор е точно за нашите дечица моита принцеса и тя върви,когато я държа,но и тя стъпва на пръсти и иска постоянно да стои права ,а аз вече съм останала без ръце.
Обадих се във фирмата и казаха,че този вертикализатор струва от 1000 до 1500 лв. зависи от модела.

djuliana_05  , имаме и бънджи гащи,и моята иска само права да е,но там пък краката не са в правилна позиция,даже ми се струва ,че си направихме лоша услуга с тях,това е мнението и на Кожухарова/по горе казах ,че ходим при Мария Кожухарова/,тя определено ги отхвърля като вариант.
А за ръцете ни: При мен вече е видима разликата,лявата ми е по мускулеста от дясната и се виждааааа ooooh!

# 338
Здравейте момичета!
Shocked

djuliana_05  , имаме и бънджи гащи,и моята иска само права да е,но там пък краката не са в правилна позиция,даже ми се струва ,че си направихме лоша услуга с тях,това е мнението и на Кожухарова/по горе казах ,че ходим при Мария Кожухарова/,тя определено ги отхвърля като вариант.
А за ръцете ни: При мен вече е видима разликата,лявата ми е по мускулеста от дясната и се виждааааа ooooh!

Viki i mama ние си държим крачетата доста добре изправени тя като е в него си прожинира,подскача по-малко днес дори беше и клекнала,люлее се  в него .Но нали знаеш всяко дете си е индивидуално.Поне засега съм много доволна от бънджи-гащите,а малката още повече  girluu голямо спасение са ми когато мрънка и иска да я нося ,а аз имам някаква работа.Нали са мамини глезанки ще ги носим няма начин!
целувки Kissing Heart

# 339
Здравейте.Да пусна цитатите от филмчето за вакцините,само ще са на руски,Никита не ми дава да седя пред компютъра бие по клавиатурата и взима акъла на мишката,мога да седна само когато спи а и тогава имам работа.Знам че много от Вас разбират руски , но ще се опитам да намеря време и да го преведа.

Не сушествует доказательства,что вакцины уменьшили заболевания.
Вакцины не только не защищают от болезней а сами явлаются причиной болезни,инвалидности и смерти.
Любая вакцина не безопастна.
Прививки поражают имунную систему человека.
Если ты не знаешь как развивается ребенок ,какой у него имунитет ты не имеешь право лезть в этот организм ребенка.
Имунная система как лошадь перегружена вакцинами и не может адекватно отвечать,так где же ей набраться сил когда ее постоянно травмируют вакцинами.
Каждый ребенок индивидуальность и приказами о плановых прививках и всех детей провакцинировать одним и тем же препаратом это глупость.
Лучшей естественной вакциной будет если отвести своего ребенка в гости к больному ребенку например с той же ветрянкой и чтобы ребенок переболел в детстве и выработал естественный имунитет.
Любая вакцина создает состояние хронического инфицирования и это инфицирование продолжается в зависимости в какой организм она попадет.
Ребенку до 1.5 года вводят 9 вакцин,на протяжении этого времени ребенок болен или находиться в поствакцинальном периоде,зададимся вопросом каким же образом мы хотим сделать более здоровыми ребенка в будующем ,если он постоянно не здоров в течении того времени когда развиваются важнейшие системы организма.
Самые серъезниые осложнения наблюдаются от АКДС вакцины,большинство вам могут сказать что сечас новая вакцина и коклюшный компонент замещен,но многие страны отказались от этих новых вакцин,т.к осложнения от них более серъзные и приемущественно на Цнс.
Осложнения от Вакцин:
Гипертермя с интоксикацией с рвотой,поражение Цнс,менингоенцефалит(бывает остротекущее и медленно текущее-это когда ребенок не в состоянии учиться в нормальной школе.),упорный крик ребенка-это и есть одно из проявлений поражений клеток головного мозга,поражение различных органов,почки ЖКТ,сердце,цнс,алергические реакции,астматический синдром,колаптоидное состояние до анафилактического шока и смерти.
А может и так случиться ,что несколько побочных действий проявятся у одного младенца.
Не смотря на то,что у детей есть патология всеравно прививают это так чтобы к одной патологии добавилась еще одна патология.
На некоторые вопросы я не могу ответить.Почему мы так безмозглы и не бережем свох детей.
Например аутизм и его связь с прививками.Некоторые родители в США подали в суд на производителей вакцин АКДС и гепатита,считая причиной их развития аутизма у их детей.
Доказано ,что хронический вялотекущий менингоенцефалит в первую очередь поражение мозга младенца,потом это выражается в снижении интелекта,проблемы с чтением,затруднение с речью и аутизм
Вакцина может быть провокатором любой хронической болезни.
К туберкулезу восприимчивы 1:100 значит надо привить только 1 а зачем же страдают 99 детей?.
В американской литературе сказано что вакциной от гепатита В вакцинируют только детей от гепатит + матерей.
Каждый родитель должен решить будет ли вакцинировать детей или нет  а задача добросовестного врача объяснить все о вакцинах родителям.
Мы все прошли через род.дом и вакцину от туберкулеза-вопрос откуда  столько больных туберкулезом?
Вакцина туберкулеза-клетки туберкулеза поражают клетки тимуса а он самый главный лимфатический орган из которого выходят все клетки имунной системы.
Т.о мы не повышаем работоспособность имунной системи а сознательно калечим.
Состав вакцин:
Формальдегид(фармалин)-является карцерогеном,инъекционно в первые годы жизни детям вводят и то три дозы,которые используют в вакцинах
Алюминий-исследование показало,что длительный контакт с алюминием с тканями мозга приводит к невозможному обучению и деменции.ВВодимый алюминий с вакциной,проникает в мозг и остается там.
Ртуть органическая соль(мертиолят,тиомерозал)везде ртуть запрещена для применения.Это химическое соединение которое поражает клетки почек и ЦНс.
Фенол
способен вызывать шок,конвульсии,поражение почек сердца и  смерть.Фенол является известным ядом,он токсичен для всех без исключений клеток организма.Он подавляет фагоцитоз т.о вакцины содержащие фенол не повышают имунную систему а наоборот снижают.Фенол также содержится в пробах Манту.
Вот так мы проводим плановую имунизацию(дебилизацию) наших детей.

Если Вы своего ребенка убережете от вакцинации до 5 лет ,то низкий Вам поклон.Вы дадите возможность развиться природно защитным силам.

Само както видях състава на вакцините ми стана лошо и се замислих.............

# 340

Само както видях състава на вакцините ми стана лошо и се замислих.............

caireac77, малко ме притесни с този цитат... на моето дребосъче сложиха всички възможни ваксини. то за проблема му разбарх по трудния начин чак на 6-тия месец.тогава минахме на скенер. и повечето ваксини бяха сложени. сега се замислям дали да продължим. но пък той /пу-пу, дане дърпам дявола за опашката/ добре понесе всички ваксини. даже когато личния лекар ни предупреждаваше " сега от тази ваксина може да има такива и такива проблеми", при дребосъкът единствения проблем беше, че спеше почти през целия ден след ваксината, и нямаше много апетит. и толкова. а на последната ваксина, когато личния заяви " от тая ваксина никога няма неприатни последствия", дребосъкът вдигна температура, започна да кашля, потече му носа и т.н., та цяла седмица, но се оправи. сега се чудя дали да не откажа другите ваксини? ама как ще го водя на детска ясла един ден, ако няма ваксините...а искам да ходи на ясла и градинка, за да се социализира, че сега познава само мен, майка ми, баща ми и терапевта. мноого е подозрителен към непознати...май е само период, но сепритеснявам. даже и от баща ми плаче понякога като си идем на село.
и да знаеш, много ти се възхищавам за успеха, който си имала в борбата за добър живот на детето си...

# 341
Разгледах темичките и сега съм тук,майките могат да ви отговорят на въпросите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231530.0

# 342
Момичета , пиша тук, защото знам, че всички, които пишат в нашата темичка са хора с огромни сърца, моля ви, който има възможност, колкото може, да помогнем на Марти на Ива78.
Тук може да прочетете повече http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239691.0.

# 343
ljuboznatelna
Ако не можеш да изтеглиш филмчето ето ти друго подобно не изисква нито регистрация нито да теглиш и има български титри.

http://video.google.com/videoplay?docid=1103396999649583027&hl=en

Приятно гледане. Драсни ми твоето мнение.

Случая на Марти.Ох откаде идват толкова болести ooooh!

И аз мисля че трябва да се помогни-никой не знае нас какво на очаква утре!!!!

# 344
 caireac77 незнам какво да кажа за филмчето"нямам думи" Tired .Моита малката досега е приемала ваксините без проблем ,но за следващите сериозно се замислям newsm78 нашите"кадърни доктори" достатъчно са ни осакатили дечицата,че да продължават още.

Целувки на всички малчовци lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт