Нашите " специални" деца с ДЦП.

• 65 369
  • 461
  •   1
Отговори
# 240
Много съм притеснена, Сисолинка вчера и снощи повръща всичко на фонтан, не съм спала цяла нощ, че и лекарствата си повърна, днес май е по-добре, но е много отпусната и кисела и забелязах едни бели точици по езика и, мисля си, дали може да са гъбички, утре пак ще идва доктор, дано каже какво е... искам един, едничък ден без притеснения.
Извинявайте, че ви се оплаках, гушнете децата си от мен.

Прегръщам те силно Hug
дано малката принцеса тази нощ е по-добре
не зная от какво може да е но потърси лекар да не се мъчи детето дори още тази вечер
ще се моля малката да се оправи по-скоро

# 241
Ajeliya,дано Сиска вече да е по-добре!Има такъв вирус сега,но каквото и да е,утре да няма и помен от него.Прегръдки и целувки от Анди и мен! Simple Smile

# 242
Ajeliya,дано Сиска вече да е по-добре!Има такъв вирус сега,но каквото и да е,утре да няма и помен от него.Прегръдки и целувки от Анди и мен! Simple Smile

Дано бързо се оправи малката!  Praynig Прегръдки и целувки и от нас!  Heart Eyes

# 243
  • София
Милата ни принцеска Сисолинка  Hug  Heart Eyes
Прегръщам я силно и се моля бързо да й отмине неразположението  Praynig
Знам за какво разказваш ajeliya и ние съвсем наскоро го преживяхме Sad

За белите точици по езика мога да ти препоръчам Дактарин орал гел- много бързо премахва гъбичките .. страхотен е .... за повръщането нали знаеш че с еобезводняват дечицата- давай й ако трябва на 3-5мин по една лъчжичка водица или някаква течност която обича ... че моята Мария така съм я изпускала и в болници сме влизали , за да я хидратират... страшно бързо става обезводняването.
Повечко витамин С и гушкане в мама. Аз не съм я пускала от ръце когато беше болна предните две седмици. Толкова искаше да е гушната и да й помагам да кашля, да дърпаме сополи и да спи в мен - пък било то и за по 5мин Sad
Милите ни дребосъчета съвсем безпомощни стават като се разболеят.

# 244
Милички, благодаря ви , днес не е повръщала, но не е моето Сиси, цял ден и правя муцуни за да се засмее, а тя едни измъчени усмивчици, лекарката пък едни глупости ми обеснява, че ябълките причинили това, абе няма да ви занимавам.
Виртуални целувки за всички Ви. Heart Eyes

# 245
Здравейте,надявам се всички да са здрави.Времето се разваля и ще почнат вирусите,а ние превантивно пак нищо не пихме.Момичета давате ли на вашите сладури нещо есенно време за засилване на имунната система.

# 246
И аз още нищо превантивно не съм давала. Дано не сбърках.

Как е Сиси?? С тези протести забравихме да питаме за децата  Heart Eyes

# 247
оф и аз вече се омотах, Сиси е по-добре.
бебоче давам един път седмично осцилококцинум/правилно ли го написах/ и вит. пиковит,само това и съм доволна.
кунето, на теб ли трябваше да пращам снимки на количката, ние вече я взехме.
Ама наистина се смаях вече.
Целувам ви всичките.

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 22:45 от ajeliya

# 248
Искам да питам:
Давате ли на децата си лекарства, които понижават мускулния тонус?

Тази седмица говорих с д-р Панайотова (нашата лекуваща лекарка) и тя ми каза, че има добри препарати. Аз предложих да се консултирам първо с хомеопат и тя се съгласи "Добре. Аз не познавам този метод на лечение, но нямам против първо да опитаме с хомеопатия!"

# 249
Тинк бих ти препоръчала нашата хомеопатка казва се др.Виолета Тенева,аз лично съм с много прекрасни впечатления от нея лекувам се аз,малката и голямата дъщеря само таткото не защото не вярва и си пие лекарства.ако искаш ми пиши ще ти пратя нейни координати.

# 250
Да искам. Пиши тук. Не виждам защо и другите да нямат инфото за добър хомеопат. Пиши и къде преглежда.

# 251
Искам да питам:
Давате ли на децата си лекарства, които понижават мускулния тонус?

Тази седмица говорих с д-р Панайотова (нашата лекуваща лекарка) и тя ми каза, че има добри препарати. Аз предложих да се консултирам първо с хомеопат и тя се съгласи "Добре. Аз не познавам този метод на лечение, но нямам против първо да опитаме с хомеопатия!"
досега не са ни изписвали лекарства за понижаване на муск.тонус, но отскоро имаме нова рехабилитаторка, която ни посъветва да се консултираме с още един лекар и евентуално нещо да вземаме. иначе от няколко месеца ходим при хомеопат, но там засега укрепваме имунната система, така че ако получиш някаква информация ще те помоля да споделиш.
  bouquet

# 252
ох, май не се справих с цитата! Embarassed нали съм новобранка в писането - но дано Тинк да ме е разбрала. Laughing

# 253
Хомеопатите не преглеждат провежда се интервю около два -три часа говори се с майката на детето за всички подробности около раждането,развитието на детето а тя наблюдава самото дете и се изписва констуционно лекарство/дано го пиша  правилно/или основното на детето за неговия организъм.и така при всеки здравословен проблем първо се свързвате с хомеопата и тя казва какво да правите при симптомите които описвате по телефона,ако има нужда се виждате веднъж месечно.Кабинета и се намира на Сан Стефано №27а до БНТ има стационарен и мобилен тел.944 02 94:0887225057.Ако ви евентуално пита от кой сте получили нейните координати няма проблем да и кажете моето име Светла Богева майката на Йоанна.

# 254
Ще споделя.
Светла, благодаря. Знам че не е преглед, но така се изказах.

Общи условия

Активация на акаунт