Перник-7

• 21 567
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте дружина  bouquet
Я да ви питам нещо - да знаете някъде в Перник да правят фотоепилация или лазерна епилация newsm78 Или лекар дерматолог, който извършва такива услуги newsm78

Има, мисля, че фотоепилация, ама къде беше  newsm78 В офиса на Орифлейм има рекламни листовки. Като ходя тия дни ще взема- има адрес и цени.
Супер Светле Hug Ще ти бъда много благодарна Heart Eyes  bouquet

# 181
Здравейте мацки. От тая работа не ми остава време за форума SadТака се изморих вече, чееее....... Tired Едвам чакам да изчезна.
Мимка, извинявай, че не ти отговорих веднага, ама....нали се сещаш. Ходих на лазер февруари месец в студио "Борекс". Намира се на много лесно място(няколко салона са , аз бях в този на ъгъла на бул. Христо Ботев и бул.Тодор Александров), а ако отвориш сайта им има и карта.Правих епилация на подмишници и външни бикини.Като сума ми излезе около 130 лв.( ако не се лъжа newsm78).За да има ефект трябва да се подложа на още две процедури, ама...няма кинти баце

# 182
Здравейте мацки. От тая работа не ми остава време за форума SadТака се изморих вече, чееее....... Tired Едвам чакам да изчезна.
Мимка, извинявай, че не ти отговорих веднага, ама....нали се сещаш. Ходих на лазер февруари месец в студио "Борекс". Намира се на много лесно място(няколко салона са , аз бях в този на ъгъла на бул. Христо Ботев и бул.Тодор Александров), а ако отвориш сайта им има и карта.Правих епилация на подмишници и външни бикини.Като сума ми излезе около 130 лв.( ако не се лъжа newsm78).За да има ефект трябва да се подложа на още две процедури, ама...няма кинти баце
това означава ли, че изобщо няма ефект newsm78 Аз искам да си махам мустаците Joy

# 183
Има, има ефект, но от един път само не е особено видим.Разреждат се космите, ама си трябва повтаряне, че и потретяне Grinning
Но докато не изкарам някои допълнителни ( и неподлежащи на доказване пред съпружеството) средства,.....ще си ходя натурална - по растителност Joy
Коте, как е пренасянето? Върви ли? Онова момче свърши ли ви работа?

# 184
Тук съм, чета ви редовно.

Пренесохме се успешно. Свърши работа и още как. Много благодаря!  bouquet

# 185
Здравейте момичета как сте,да не сте ме забравили

# 186
Ани не поглеждай, а се включвай активно. Гошко си говори за Деянчо още. Не го е забравил.

# 187
Привет!

Не ми остава време за нищо. Нали ще почвам работа и само търча до софия и се занимавам с разни бумащини.

Коте, прати снимки на фемилито в новия дом  Wink. Радвам се, че Гошко не ни е забравил. Как са сладурковците? Ванко почна ли училище? Гошко свикна ли с яслата?

Боби, я си дай малко почивка. Няма ли да се връщаш на старото място?

Милена, как реши, че имаш мустаци  Joy...

Деян вече посвикна в яслата и така и аз се поуспокоих малко.

# 188
Ами имам малко Embarassed Joy
Ще чакам Светлето да каже къде в Перник правят такива процедури и после остава София като краен вариант Tired Лошото е че през работно време няма време Crazy а като почивам не ми се идва до София Tired

# 189
Ани, къде започваш работа  каква, ако не е тайна Peace Аз съм в трепетно очакване - казаха, че около 7-8 ноември ще пускат Мултиплекса Praynig дано, дано PraynigЩе дам банкет.

# 190
  • Перник
Ами имам малко Embarassed Joy
Ще чакам Светлето да каже къде в Перник правят такива процедури и после остава София като краен вариант Tired Лошото е че през работно време няма време Crazy а като почивам не ми се идва до София Tired

Ако ти е спешно не разчитай много на мен - ще се ходи до Орифлейм другата седмица явно  Embarassed
Между другото, съм чувала хубави отзиви от салон/и Пикасо в София. Честно казано, не знам в Перник какви са специалистите по епилация и не знам дали бих се доверила  newsm78

# 191
Привет!
За епилирането не мога да се включа, обаче Боби чакам с нетърпение Мултиплекса. Аз се каня и тук да мина да те видя.
Светле, аз си ви чета редовна. Осмен това смятам да ви виждам от време на време било то на софйска било то на пернишка територия.
Моите мъже преди малко тръгнаха на ясла, училище и работа. Нетипично тихо е у нас....

# 192
Здравейте, мацки!
На мен ми стана криво! Sad Една тръгва на работа, друга се премести... Като излезем на разходка не мога да видя една позната! явно всички дечица вече са на ясла, само ние си стоим в къщи. Липсват ни социалните контакти и игрите. Нека да е лято, ама първо Дядо Коледа да донесе подаръците!  Embarassed Flutter Party
  За лазърна и аз съм чувала добри отзиви за Пикасо. Още не съм ходила, обаче! Embarassed А вчера в безплатния вестник "Инфо - поща" май беше видях реклама на ЕО Дент. Били правили усмивките в Пълна промяна!  Shocked Дали е така или е само рекламен трик?

# 193
в безплатния вестник "Инфо - поща" май беше видях реклама на ЕО Дент. Били правили усмивките в Пълна промяна!  Shocked Дали е така или е само рекламен трик?
Истина е! Даже ги гледах как правиха зъбките на Дим Дуков

# 194
  • Перник
в безплатния вестник "Инфо - поща" май беше видях реклама на ЕО Дент. Били правили усмивките в Пълна промяна!  Shocked Дали е така или е само рекламен трик?
Истина е! Даже ги гледах как правиха зъбките на Дим Дуков

Да, и аз гледах доктори Павлови бяха в студиото.

Общи условия

Активация на акаунт