Отговори
# 165
Хекси, миличка  Hug Hug
Дръж се, сигурна съм че хич не е лесно, ама още съвсем малко остана. Много скоро ще си е при тебе дребосъчко и ще си го гушкаш до насита, милия бебок.

# 166
   Здравейте майчета бъдещи и настоящи, все ви чета и най-накрая реших да се представя. Това ми е втора бременност от лентичката ще разберете повече. За протокола терминът ми е 21.09.2007, ще раждам в АГ, планирано секцио - 12.09.2007г при баща и син Мичеви.
   Аз имам чувството че ви познавам, радвам се че вече се представих и се надявам че ще си прекарваме добре заедно сега и когато се родят нашите съкровища. Вече приключвам че баткото иска да си гледа филмче.

# 167
Здравейте мамчета  Hug
Честито на всички които вече си гушкат малките съкрвища! Да са ви живи и здрави и много послушни !

Аз се загубих малко, защото бях във 2 градска болница за наблюдение.
Предния четвъртък имах  малко изтичане на течност и в петък отидох да ме видят, а те направо ме оставиха. Така и не разбрах каква беше тази течност, но нито беше от тапа, нито пък бяха води. Направиха ми всички възможни изследвания и тестове, следиха тоновете на бебка и засега сме добре, затова и ме изписаха днес наобяд. Само дето наш'та госпожица от 24седмица досега си е лепнала дупето в отвора на матката и не иска да се помръдне оттам. Та по този повод ( и не само ) лекарите решиха, че е по-добре да раждам секцио.
Плануваха ми секциото за 05.09., а ме искат на 04.09. сутринта в болницата. Та да знаете, че от другия вторник пак ще зачезна, ако момата не реши да излиза по-рано  Simple Smile

Катринче, ако на 04.09. си в патологичното отделение със сигурност ще се видим там  Wink
Момичета, аз май няма да мога да изчета всичко дето сте писали, че много ми се подуват краката, а и имаме толкова работа и подреждане покрай този ремонт ( който слава богу най-после приключи - ДНЕС сложиха дограмата  Peace ), че само като си помисля и лошо ми става.... #Crazy  #Crazy  #Crazy
Ама нали трябва за бебка всичко да е чистичко и подредено, та няма начин.

На всички с близки дати желая леко раждане и здрави бебчета! Целувки  Heart Eyes

# 168
Peteto 86 честито !  bouquet Надникнах във вашата темичка и гледам ти си открила сезона  Simple Smile Да ви е живо и здараво синчето, което е адаш на моя мъж.  Flutter

# 169
Честито на мама St. anger. Да и е жива и здрава щерката и много да слушка.
Пепсина, добре дошла. Къде се кри досега, бе момиче?
На мамите, които утре ще ни зарадват- УСПЕХ.
Лека нощ от мен

# 170
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
zlo, аз при първите новинки писах, че на Morena й се е прецакал Нетът от вчера сутрин, затова ми звънна и се разбрахме да препраща СМС-ите от момичетата, та хем да сме информирани, хем да не ги мислим. Simple Smile

Hexina, сигурна съм, че ти е ужасно тежко, но му се вижда краят; съвсем скоро ще си приберете Алекс у дома!!! Hug Само още малко сили са ти нужни! С теб сме!!!

peteto86, изказвания от сорта на описаните от теб съм чувала и аз, но наистина няма смисъл да им се връзваш - това са глупости и ти го знаеш. А FEMININE в никакъв случай не е имала предвид нищо подобно; постът й по-скоро цели да вдъхне сили на нас, на които раждането тепърва ни предстои, да се настроим положително и да не се страхуваме от предстоящото! Не е искала да обиди никого, напротив, постът й действително въздейства много позитивно. Peace

pepsina78, радваме се, че се присъединяваш към нас! Хубав финал на бременността ти желая и да знаеш, че имаш да наваксваш с писането за сметка на четенето! Wink

thumbelina, galia2007, надявам се, че сте на път за родилното вече. Wink Ха, наистина, поне една да се класира за прИмоцията!!! Wink

# 171
St. Аnger, честита отгледана мома   bouquet  bouquet  bouquet Много радост да ви носи, а на теб бързо възстановяване   bouquet  bouquet  bouquet

Пепсина, добре дошла сред нас и леко раждане  Hug

Хекси, много прегръдки  Hug всички сме с теб, още малко остава, сигурна съм и ще си го приберете малкия Алекс в къщи. Бъди силна  Hug

# 172
Още мъъъни4ко, Хекси, мили4ка...дръж фронта!  Hug Hug Hug

И не ги мисли тези как беб40 е сами4ък в кувиоза! Беб4о си има най-добрата майка и, сигурна съм, най-добрия баща, които 4овек може да си пожелае и съм убедана, 4е на някакво непознато за безценната ми наука ниво го осъзнава!

bouquet

# 173
  • гр.Варна
ДОБРО УТРО МИЛИ МАМИ!  bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА ВСИЧКИ, КОИТО СА РОДИЛИ СВОИТЕ СЪКРОВИЩА! НА БЕБОЦИТЕ-МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА, А НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! bouquet  bouquet  bouquet
Добре дошла и на новата майчица!   bouquet Лако раждане ти желая, миличка!

Аз се завърнах от гости на мама и тати! Мъжо ми се върна и ние отново сме си вкъщи, но все още неродила.

После ще ви чета, че сега трябва да изчезвам!

Леко раждане на тези, които са решили да го правят днес и много усмивки на всички останали! Hug Hug Hug

# 174
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
От един час чакам някой да се пробуди, та да не си кукувам сама във форума, и ето на... Wink Снощи си легнах след 2ч., почти не спах, а сутринта се облещих преди 7. Mr. Green Лудница. Grinning

За добро утро ме споходи началото на изхвърлянето на тапата - не знам дали е вследствие на гинекологичния преглед вчера или си й е било ред. Други признаци засега нямам. Но, galia2007, thumbelina, правя всичко възможно да се класирам днес в Токуда. Mr. Green  Wink Joy

# 175
 добре дошла на новото мамче пепсина78  bouquet  и много здраве и щастие на st.anger и малката мома  4470

ани, майки и свекърви ги слушай с половин ухо или даже хич  Naughty  така само те разконцентрират и се шашкаш и почваш да търсиш по-лесното - да кърмя ли, да не кърмя ли, шишето ли, сухо мляко ли, кисело мляко ли, или пак да пробваме цица, ми ако стои гладно, ми ако не знам си какво ..... - и човек се ошашква  #Crazy и тръгва по  по-лесния път - айде бам шишето и ко ше се тормозим и раздвояваме повече дали било гладно детето - със шишето няма да е гладно
да, ама най-лесния вариант не е винаги най-добрия
по-добре през половин час да го пробваш с цица, отколкото на три часа със сухо мляко

аз мойта майка като се обади и вече само я бъзикам с някои от щуротиите дето ми говори
нали може би ще раждам секцио и един ден се обажда - майче, то с епидурална упойка не било хубаво, ако можело друга - ми викам има пълна упойка - "ааа, ама то не е хубаво с пълна Naughty "
еми тогава, казвам ако искаш да ме режат без упойка, а?  Twisted Evil
седят си с комшийки и приятелки и по цял ден като няма кво да правят и си разправят градски слухове и легенди и после ми ги пробутва по телефона  Mr. Green затва хич не слушам, само я майтапя за щуротиите дето си навиват на пръста и така  Mr. Green

хекси, стискай зъбки още малко, още мъничко и ще си вземеш бебчо вкъщи

# 176
Добро утро и от мен Simple Smile
Честита дъщеричка на St. Anger  bouquet

# 177
Хайде и аз да се отчета, че съм си "цяла" още  Hug
Днес един мързел ме е налегнал - не е истина  ooooh! Не ми се ставаше сутринта Tired

Честита момичка на St. Anger   bouquet

Успех на всички, чиито бебчета са решили да излизат днес  Peace

# 178
МОМИЧЕТА НАХЪЛТВАМ В ТЕМИЧКАТА ВИ ЗА ДА ВИ ИЗВЕСТЯ, ЧЕ  НА 29 АВГУСТ ANJI77 РОДИ МОМИЧЕНЦЕ ДАРИНА- 3 КГ И 49 СМ.

МАМА И БЕБКА СА ДОБРЕ! НА ВСИЧКИ, НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ ТОВА ЩАСТЛИВО СЪБИТИЕ ПОЖЕЛАВАМ БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ И ХУБАВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТА!

# 179
Анири, явно от голямото ми желание за раждане съм игнориралатова за нета  Embarassed Embarassed Embarassed
стискам палци да хванеш промоцията  Praynig Praynig Praynig Praynig

Хекси, мила, с теб сме не се отпускай точно сега, явно това е по- добре за Алекс, ние сме с вас постоянно.  mrstraetz

Добре дошла нова мамо Пепсина, съвсем навреме се включваш за да си обсъждаме след родилните проблемчета.  welcome welcome welcome

на мен пак всичко ми мина. сега имам само разтройство и съм дежурна по smile3550

аиде чакаме новинки... atwork

ехаааааааа е това е да се чудиш какво да пишеш - имат време да те преварят с хубави новинки.......
честито на Анджи77, да и е жива и здрава наследничката newsm20

Общи условия

Активация на акаунт