Форумски Оплаквания

• 12 468
  • 229
  •   1
Отговори
# 45
А от мен никой не се оплаква. А уж ме причислиха към хейтърките. Sad
Аз,аз,ще се оплача от теб...много дълго това форумско име ...как ти викат на галено?...или,то това е за по-кратко(хихих)....

Казват й Колгейт.  Joy

# 46
Кой питА за петъчна тема, пускана не в петък и намираща се в ДиС? Моля, вчера привечер яко цвилих от смях:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=216398.0
Както писах, друга тема ме инспирира за тази.
И защо моята е в оплакванията, а? Цвиленето
от смях заслужава похвали, бейби, похвали!!!

# 47
Кой питА за петъчна тема, пускана не в петък и намираща се в ДиС? Моля, вчера привечер яко цвилих от смях:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=216398.0
Както писах, друга тема ме инспирира за тази.
И защо моята е в оплакванията, а? Цвиленето
от смях заслужава похвали, бейби, похвали!!!

То по друг повод се цитира темата, прочети лееекинко след това.  Peace

# 48
А молим- не бъркайте Флор с флуор. Crossing Arms

# 49
  • UK/София
E не мога и аз да си обясня защо но не понасям;
Биляна и Лиорена добре 4е втората я хвана липсата напоследък Mr. Green

Радвам се, че си ме запомнила все пак, за мен е чест Joy

Чак да ме тресе злобата от някой и да казвам, че не мога да го понасям newsm78....няма такъв човек във форума!

А и не смея да говоря вече.По едно време адски много ме дразнеше Алиса.Преди две седмици се видяхме на кафе и тя се оказа най-голямото ми интернет разочарование.Красива, мила и интелигентна жена.С адски мил и нежен глас, който никога не съм допускала, че може да има от постоянните забележки във форума.От самата жена лъхаше страхотен интелект и чар!

За това си слагам  smile3505 на устата и не смея да се изказвам за някой, гледайки как е наредил буквите в постинга си!

# 50
оплаквам се от постоянните снимки на кафенца. При това на почти едни и същи кафенца. А също на екзотични коктейли, плодове и тортички.
оплаквам се от неграмотност.

И все едно кафе, коктейл или торта за всички, нали? Голяма тъпня Crazy

PeaceАма верно много инфантилно-"Хайде добро утро да ви черпя едно кафенце"-и се почва едно поименно изброяване на никове завършващи на "-чка" Joy hahaha Joy

# 51
  • в моя свят на мир и любов
Оплаквам се,че напоследък в по4ти всички теми,касаещи нещо свързано с децата,много дейно и злобно участие взимат форумки ,които нямат деца/все още/ Thinking Thinking Все много знаят,все едни теории вадят,пък чак и се карат на хората,родили по 1-2 3 -4 -5 деца и все нещо поназнайват за това що е то малко и необуздано,ходещо,мрънкащо,цапащо и хилищо се  доволно и щастливо Бг Детенце.......Ма моля ви се,форумът се казва БГ МАМА,не Българка с мнение... Crazy Crazy Crazy
Ъхъ, започват с думите:Аз още нямам деца, но ако имах нямаше да .....  bowuu
Аджеба, откъде знаят те как точно ще постъпят като ги подлудят децата. М?

И от пристрастеност към форума. Тия дни докато не можех се регна, щях съвсем да полудея.

# 52
оплаквам се от постоянните снимки на кафенца. При това на почти едни и същи кафенца. А също на екзотични коктейли, плодове и тортички.
оплаквам се от неграмотност.

И все едно кафе, коктейл или торта за всички, нали? Голяма тъпня Crazy

PeaceАма верно много инфантилно-"Хайде добро утро да ви черпя едно кафенце"-и се почва едно поименно изброяване на никове завършващи на "-чка" Joy hahaha Joy

Не мен ми харесва.  Naughty Grinning

Аз също пускам каета,торти, сандвичи...ей,нямате чиФство за хУмОр Wink

# 53
  • в моя свят на мир и любов
Ама най ме е яд на тъпите теми от нерегистрирани потребители в ДиС, иначе любимо мое подфорумче.

# 54
Да се оплача от Djane, че оспами Звездните компромати със самочувствието си...

# 55
  • Germany
Оплаквам се от масовото писане на думата "сватба", като "свадба". Това направо ме влудява,  така да се каже. Ей, класната ми навремето много държеше на тази дума, набила ми се е в главата...Моля ви се хора, знам че днешните деца са неграмотни, но все пак сме зрели жени...поне сватбата не грешете. Може да звучи много побъркано, но не приемам човек, който пише "свадба" на сериозно Embarassed Ох, олекна ми. Отдавна се чудя, къде да го споделя това.

# 56
  • София
Оплаквам се от някой теми в раздела "Красива мама", които се пускат имам чувството с цел събиране на мнения. ooooh!
Също и от връщането на някакви теми с коментар просто някаква емотикона... безсмислено ми се вижда Grinning

# 57
  • Варна
Оплаквам се от всички ви. Туйто.

# 58
Май няма от какво да се оплача сега.

# 59
Оплаквам се от Анче Мамче, че иска и тоз Петък да пуска тема, пък азоще миналия се записах и чакат  Cry
Анче  #2gunfire
Оплаквам се от тия, които хем не пишат в спамо-чата (явно въпрос на престиж), хем не пропускат да се подразнят от нашите кафенца и поименни целувки.
Оплаквам се, че в работата нямам нет и още 3 дни няма да има.
Оплаквам се от ....... те си знаят  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт