МАРТ 2006г.

• 11 089
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте ,ние също се завърнахме от почивка и сега с нови сили започваме ежедневието  Grinning изкарахме много хубаво като изключиме времето което беше доста шантаво ,но компанията ни беше добра и липсата на слънце не ни разбали особено настроението.
Нямам време за сега да чета назад ,но ще наваксам тези дни.
успях само да мерна ,че сватбата на Жужи е минала и искам и аз от сърце да пожелая щастлив семеен живот  Hug  bouquet Heart Eyes

ето една част от снимките а другата чакам Ади да ги пусне  Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=172880

хубав ден на всички  Hug

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 12:53 от miki3

# 151
Привет мами!

Мики  Hug добре дошла, снимките са страхотниииии! Личи си, че сте си изкарали прекрасно!

Веси,  снимката на Маги на аватара ти е супер, косата и е разкошна, какви къдрици само  Heart Eyes

Жужи, като чета за Илин на сватбата си предтсвям и Анна-Мария как ще се държи, особено в църквата незнам как ще я озъптят. И аз и купи рокличката за сватбата вече - много е сладка, сега трябва само обувки да и намеря Simple Smile Занчи повечето сте доволни от Романита което ме успокоява, определено София ми харесва даде ми много интересни идеи за роклята, ще видим на пробите какво ще измисли Simple Smile Оф нямам търпение да ти видя роклята Simple Smile айде качвай снимки Wink 

Honey_bee можеш ли да пуснеш снимки и на твоята рокля  Hug?

И да споделя, значи вече има и детски дрешки в аутлетите на Зара, купих страхотно зимно яке на Анна-Мария тези дни за 30 лв. Има много сладки неща на доста добри цени, хубавото е и че зареждат всяка седмица с нови неща

# 152
Леле Зори, това за Зара не трябваше да го казваш  Rolling Eyes Алис вече има толкова дрехи, че скриновете преливат, едвам ги затварям. Последно баща й от Лондон донесе половин куфар с дрехи за нея, накупил й е разкошни дрехи за есента и зимата, а и сега предстои и в Испания да проверим детските дрехи, ако някой вкъщи е луд на тема пазаруване - това е той  Grinning

Мики, супер са снимките  Hug

# 153
  • София
Привет! Hug

Жужи,честито,мила!Бъдете много,много щастливи заедно!!!И аз чакам снимките с нетърпение. Simple Smile

Зори,сигурна съм,че роклята ще стане много хубава и ще бъдеш прекрасна булка HugА къде се намират аутлетите на Зара,за да ги преслушаме Mr. Green

Мики,много сладки снимки,личи че сте изкарали страхотно Hug

# 154
Жужи! Честито! Дълъг и щастлив семеен живот ви желая Simple Smile

Кате, кога ви е годишнината, че и нашата е другата седмица, на 17.09 Wink

Ще ходя сега да гледам снимки:)

# 155

Това  е плевел , който расте във всяка градина.Гледам , че го има и под нашата тераса. LaughingЧувала съм  , че има доста лечебни свойства.

За протокола.Ели не е акала от вчера сутринта , но диетата продължава.Ще чакам поне два дни да изака нормално и да я подложа на по-разнообразна храна.

Ако знаете колко пъти подминаваме каната Брита в магазините , но май е време и ние да се сдобием с нея.

# 156
А къде се намират аутлетите на Зара,за да ги преслушаме Mr. Green

Ето тук има тема за ЗАРА  Grinning

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=223160.0

И аз съм на вълна есенно-зимни дрешки. Накупих много комплекти тип анцузи на български фирми. Не са лоши и стават за игра. Поне няма да ми се свива сърцето, като ги прави на нищо по парка. Снимах ги по друг повод, но може да ги погледнете, ако искате  Grinning

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=172985

Днес ходих за първи път и в Мола на Стамболийски. Нещо нищо не видях, което наистина да ми хване окото. Само си харесах доста неща в Мадъркеър, но ние за сега не сме за там. Много са сладки дрешките и кипрести. Нещо не ми се бутат в пясъчника  Laughing Като попорасне малко и започне да си пази повече външня вид, тогава. Пък са и малко скъпички за ежедневна дреха.

# 157
DessyM  iи ние имаме годишнина на 17.09  Grinning
иначе Zara и аз мисля да го разгледам тези дни ,че се приготвяме за ясла и трябва да допълниме малко гардероба .

# 158
Веси много сладки нещица си взела на Маги.

Дейзи  Hug, в Барселона със сигурност има страхотни магазини за деца и таткото щом е такъв маняк ще се изкуши, за съжаление обаче по това време няма намаления

Тасинка, Зара едната е на бул. България, след БИЛЛА посока Бояна, на самия булевард в дясно е в едни нови кооперации. А другата е в мола Скай Сити.

Да ви питам - по колко мляко пият малчовците вечер? Анна-Мария продължава да си пие вечер по около 180-200 мл мляко, та се чудя не ли множко като количество след като вечеря все пак  newsm78

# 159
  • Sofia
Honey_bee можеш ли да пуснеш снимки и на твоята рокля  Hug?
Амииииииии, аз нямам снимки, които мога да кача  Embarassed. Всъщност през далечната 2002г. цифровите апарати не бяха много масово разпространени  newsm78. Имам обикновени снимки, които ще пробвам да открия (понеже преди два месеца се преместихме в нов апартамент и въобще не знам кое къде е) и да сканирам  Embarassed . Иначе пробвах в сайта на Деметриос да открия модела, обаче вече го няма ...

# 160
Да ви питам - по колко мляко пият малчовците вечер? Анна-Мария продължава да си пие вечер по около 180-200 мл мляко, та се чудя не ли множко като количество след като вечеря все пак  newsm78

Зори, мерси  Hug

А иначе Маги пие всяка вечер по о/о 300-330мл, така че  Laughing И си го пие с кеф. И аз се чудя не е ли време да й намаля дозата  Rolling Eyes Пък се чудя и до кога да го давам въобще  Rolling Eyes

# 161
  • Варна
Жужи! Честито! Дълъг и щастлив семеен живот ви желая Simple Smile

Кате, кога ви е годишнината, че и нашата е другата седмица, на 17.09 Wink

Ще ходя сега да гледам снимки:)

На 20.09. Simple Smile
Преслав не пие вечер мляко откакто направи алергията. Когато разрешиха да го въведем, доки каза, че вече е достатъчно голям и като не му липсва да не го връщам. Пък той и без това много яде на вечеря.
И аз разгледах снимките на Мики. Много са хубави. Веси, и дрешките на Маги са страхотни. Аз на Преслав не се отпуснах да му купувам много дрешки сега, че малко сме я закъсали. Още не са ми превели болничните и караме само на заплатата на Николай. Пък и те толкова бързо умаляват.  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 17:06 от Katia_N

# 162
Ее много  хубаво да получаваш поздравления  Embarassed много ви благодаря  Hug
Вече ми стана неудобно, че не ви пускам снимки, но ми се искаше да видите професионалните. Но при такова желание от ваша страна ще ви пусна приятелски снимки  Wink Обаче си запазвам правото после да пусна и от другите  Joy
Мики снимките са много хубави, а Алекс става все по рус  Simple Smile да можех и аз да постигна това русо  Wink ама теб не те видях  newsm78
Друго си е да имаш момиченце, дрешки много и най различни, а пък аксесоари  #Crazy Веси много добри покупки си направила  Peace

Ето ги и снимките
http://ilinn.multiply.com/photos/album/10/Wedding_day

# 163
Ауу Жужи страхотна сииииии!! Роклята е жестока, въобще всичко е било изпипано перфектно!! А Илин е толкова сладък в костюмчето  Heart Eyes

Много красива булка си !  Heart Eyes

Желая ви най-голямото щастие на света !!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 164
Жужи, нямаш грешка, мила! Много си красива, усмихната, сияеща. Илин пък е голям бонбон. Винаги са ми били мноооого сладки момченца с костюм  Heart Eyes Едва ли им е много удобно, ама пък са сладки  Hug Къде беше сватбата ви, нещо съм пропуснала тая информация. Обаче и с избора сте се справили страхотно - има даже забавления за малчовците.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт