МАРТ 2006г.

• 10 779
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
леллее.. никакво разбиране не срещам у вас.
все се надявах да ми кажете: еее.. какво пък толкова се притесняваш за едни петна от кърма по дрехите. на мен на струйки ми излиза....
а вие... да ме пратите на доктор. тцтцтц...

Мила, я се стегни, каква е тая вина.
хайде утре ще ти пиша, че мъжо ме гони да си лягам., че съмс температура.

# 271
  • София
 HugЗдравейте,

По горещите въпроси.........
 Аз риба не давам, в кухнята има някъкви супи с риба и риба с дом.сос Sick аз не бих хапнала Crossing Arms а и не е нищо фатално.

Кали не съм най добрия пример, защото на мен каналите ми бяха тесни и не ми е капало и преди и сега капчица Rolling Eyes Но не ми звучи добре, кърмата е на хормонална основа. По добре първо се прегледай, после пробвай с бабините дивитини, и чак ако не помагат-лекар Peace
Ей, да не си бременна Thinking

Ради и Денито ми е хремав, Crazy много ги мразя тези хреми, много бавно минават. Дано се оправите бързо Heart Eyes

Мила Heart Eyes аз задушавам лука преди да готвя, защото не го обичам и го разварявам и посре го мачкам Mr. Green Мазнина много рядко слагам, защото и двамата с мъжа ми не обичаме мазно. Ако готвя месо, никаква мазнина не слагам.
П.п. Ама как пък го измисли това Б? Всеки път като те чета и се усмихвам, много е сладурско Heart Eyes

# 272
  • София
леллее.. никакво разбиране не срещам у вас.
все се надявах да ми кажете: еее.. какво пък толкова се притесняваш за едни петна от кърма по дрехите. на мен на струйки ми излиза....
а вие... да ме пратите на доктор. тцтцтц...

Мила, я се стегни, каква е тая вина.
хайде утре ще ти пиша, че мъжо ме гони да си лягам., че съмс температура.

Е край, и с Т Shocked ама ще те пляскаме Naughty болят ли те гърдите, топли ли са.........
Никой който го е грижа за теб, не би те посъветвал да не отидеш на лекар Hug нали си те обичкаме Hug

# 273
здравейте милички,

аз се завърнах от морето, но има страшно много работа и не мога да изчета всичко, което сте изписали.. чета от тук, от там..

Кали, и аз бих те посъветвала да се прегледаш, защото не ми звучи както трябва, моля те, консултирай се, намя да боли

Мила, добре дошла и от мен  Hug разгледах снимките ви, Бобко много е пораснал! а не се тормози за детегледачката, и ти си човек, имаш нужда от почивка. На какъв режим ще я викаш, по цял ден ли?

Ради, стискам палци Вики да се оправя  Praynig

за нас ще ви пиша следващия път, в сряда съм на преглед да ме видят най-накрая след изпълненията в болницата, надявам се вече всичко да е наред, чувствам се добре, като изключим гаденето..

много целувки и приятен ден!

# 274
Привет мами!

Кали както винаги невероятни снимки!!!  Hug Това за гърдите и аз бих те пратила на лекар - нямам идея за бабини лекове. Ама както Кетито казва да не си бременна ?

Ради, дано бързо се оправи Вики ! За пнеумония - тук май не бият такива ваксини, поне не са задължителни.

Мила  Hug въобще не се обвинявай, все пак и ти имаш нужда от почивка,   дано ти хареса жената Simple Smile

За яденето, ние сме на Хер бебе и аз съм си много доволна, както и Анна-Мария, има разнообразие, тя си яде всичко без някои кремчета. А за готвенето не обичам много да готвя, въпреки че доста разбирам, но някак си самото готвене не ми е страст
За рибите, откакто отворихме ресторанта Анна-Мария  яде през ден вечер рибка и други морски нещица -много и харесва октопод, съомга, скумрия, сардина и др. . Поне със сигурност знам че е прясна рибата Simple Smile Иначе много обича и паста - с домати и босилек, с кайма, обожова направо. Пада си и по месото, с една дума всеядно човече е Simple Smile

# 275
  • София
Здравейте,милички! Hug

Кали,и аз мисля,че с хормоните шега не бива Naughty.Отивай на лекар и не се помотвай,пък дано не е нещо сериозно Hug!Много са хубави снимките на Кало и морето!

Мила Hug,не се обвинявай,няма за какво!Всеки се старае да даде максимум внимание и грижи на детенцето си,ама и ние сме хора и имаме нужда от малко помощ и почивка.Дано да се харесат с Боби и да си доволна от жената!

Ради,стискам палци Вики да оздравява по-бързичко,а и всички други хремчовци да се оправят Hug!

Безмерна,чакаме новините от прегледа с нетърпение Simple Smile,сигурна съм,че всичко ще е наред Hug

Зори Hug,къде ви е ресторанта,да го посетим някой път?

А ние вече си имаме християнче Simple Smile,вчера кръстихме Дани.Мина много хубаво,момчето се държа мъжки,е,прихленчи малко като му доскуча,ама общо взето беше послушен.Попа беше много готин и усмихнат,абе,супер!,много съм доволна.Ето ви и малко снимков материал от събитието
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175767&view=1&photo=1

Отивам да сготвя нещо  chef
Цунки на всички!

# 276
Здравейте момичета,

Жана, Честит рожден ден, всичко най-хубаво ти желая!   bouquet

Тася честито християнче, да ви е живо и здраво!

Мила, не се обвинявай, всеки има нужда от време за себе си.
 Калина, и аз да те нахокам  Wink отиди на лекар, не е шега работа.
Ради бързо оздравяване на Вики, тук ваксината за пнеумония не е задължиелна.
И аз давам рядко риба, само като има прясна и съм сигурна в качеството и. Един приятел така се натрови на морето с риба преди няколко години, че беше 10 дни на инжекции и оттогава имам страх. Rolling Eyes
Лек ден

# 277
Тасинка  Hug честито ви християнче ! Много хубави снимки и чудесна църква сте избрали за кръщенето ! Дани изглежда добре се държал, браво на него! Аз като се сетя Анна-Мария какъв рев му удари.....
Ресторанта се намира в кв. Изток до Интерпред, може някое обядче да заформим там ако искате Simple Smile

Жана,  Честит рожден ден! Да си много щастлива и обичана !   bouquet

# 278
  • София
Жана, честит рожден ден !!!  bouquet
Мила, дано да е добра детегледачката, че Бобчо не го оставяме в кои да е ръце! Ако не става води го при Мони, ние ще си го гледаме като искате да излезете! Grinning Би ли споделила за колко време ще я викаш и как ще и плащаш? Ако искаш на лични.

# 279
  • София
Здравейте Simple Smile

Тася, честито христянче  Hug да ти е живо и здраво  Heart Eyes
Жана, честит рожден ден  bouquet Много щастие и любов   bouquet

Мила, супер е че толкова бързо си намерила гледачка Simple Smile Тя на руски ли ще говори на Бобко Simple Smile Много да се разбират двамата, а ти си почивай без угризения - и ние сме хора както се казва Simple Smile

Кали, присъединявам се към съветите за доктора  Peace Стискам палци да янма нищо сериозно Hug

Ние също от вечра си имаме християнче - кръстихме Емка в Плевен. Тя, за разлика от Дани плака мноооого  Crazy Попа милия леко се шашна  Whistling Ще пусна снимки като ги кача тези дни.

# 280
  • София
Мерси за поздравленията Simple Smile Hug

C-mira,Честито ви християнче и на вас!Да е жива и здрава Емката!

Жане,Честит Рожден Ден!!!Много здраве,щастие,любов и късмет!!!

Новата темичка Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=225958.new#new

# 281
Жане Heart Eyes Честит Рожден Ден-много щастие ,здраве и любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тасинка Heart Eyes Честито християнче-много сте красиви и ти и Дани Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Краси Heart EyesЧестито за Емката -цункай я от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesи да детегледачката ще му говори само на руски-аз искам да се възползвам от тези години в които учат лесно език.

милички мерси много за подкрепата
аз наистина имам нужда мелко да се отделям от Б,защото съм станала много нервна а ми се иска и да по рисувам малко (даже се притеснявам дали не съм изабравила, как се рисува)Мъжа ми пък иска да излизаме малко заедно двамата,поне на кино,на кафе-иначе съм все уморена и си изкарвам нервите на него,даже той настоява за бавачката -,че ние буквално няма на кой да оставим за два часа малкия
искрено блазея на тези от вас ,които имат готини баби под ръка за отмяна,това да си поверя на чужд човек детето ме плаши

Зори  Heart Eyesстрахотно-как се казва ресторанта Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нели Heart Eyesмерси-забелязала съм ,че с теб имаме подобно чувство за хумор Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Габи Heart Eyesмного си мила Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesама е неудобно от сега да ви натресем зетя Joy
иначе жената ще идва 5 дена в седмицата по 5 часа на ден за 300лв заплата

Кали Heart Eyesпогрижи се за себе си,каква е тая температура Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт