изтрих почти всички снимки от лятото. каква невероятно смотана коза съм. ще се гръмна. и ги нямам качени нито в интернет, нито никъде. патка с патка

ама просто няма как непрекъснато да му давам бонбони ама голямо мрънкяло е ужас направо, а доматите си ги вади той от хладилника и ръфа по цял ден 
И както са се наредили дечицата на масичката, таткото му ги дава и то кееееееф, обаче му изтърсва "Айде, тате сега почерпи и другите деца"

ама просто няма как непрекъснато да му давам бонбони ама голямо мрънкяло е ужас направо, а доматите си ги вади той от хладилника и ръфа по цял ден 
свикнала е сутрин като я извеждам на разходка да купим банан и тя да си го яде по пътя. Да ама сега като е гадно времето я извеждам 1 час по-късно и през този 1 час тя седи на вратата и реве с пълен глас "бааааан-баааааан",ужас, всяка втора дума е бан,а първата е "не".
Яхнията, която правя аз е най-често с пилешко, моркови, картофи, някакъв готов микс, домат, магданоз или пък пиле с грах. За Алис специално съм застройвала и с чист жълтък, пак става гъсто ядене, а не като супа.
Замразих 2 бурканчета от него за през седмицата. А да питам каква риба купувате за децата? Аз почти не й давам риба
Ние най-често вземаме за нас пъстърва и шаран. Дали са подходящи и за Криси? Преди доста време, първата риба, която дадох беше пъстърва и Криси се обрина с един безцветен обрив. Аз набедих за него рибата. От тогава все се замислям какви рби да давам 
на лявото ушенце .две вечери не спа и рева и днес ходихме на лекар .Сега съм в чуденка ,дали всичко е вследствие хремата или от втория прием на гадната ваксина за пнеумония от понеделник ?Изписаха на Вики антибиотик за 10 дена и и болкоуспокояващо .Спи вече 6 часа
много съжалявам и стискам палци
дай Боже бързо да се оправи Вики 

питай опитните мами в кърмаческия

-иначе риба приготвям само Хек или Треска филе ,като слагам в тавичка зехтин и малко вода,слагам филетата ,заливам със сока от два изцедени лимона ,слагам босилек ,сол и още малко зехтин отгоре и пека на 180 градуса -за около половин час се изпича и е диетично
а и гласа и не е хич обещаващ 
дано бързо се оправи Вики, незнам каква е тази ваксина против пневмония, ние си сложихме Пентаксим пак, явно при вас е различно.

Ама това е, като съдя по себе си, а аз не кърмя от 6 месеца почти.
Аз трябва да стисна ЯКО