МАРТ 2006г.

• 10 867
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • София
c-mira имаме снимка на същата въртележка Wink

http://ema2006.multiply.com/photos/photo/17/7

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4024668

Потребител dafin
парола  598851

е мислех, че сме зад вашие джип ама сме от другата страна Confused

# 211
  • София
Мила, Бобчо здравейте и от нас! Симонка се беше затъжила за Бобчо! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Някой може ли по-подробно да обясни къде е този ресторант  "На върха"?
Иначе Симона не се вълнува все още много от играчките , особено ако са нейните... Обожава да носи малките тежести от дъмпелите, ако мама не я види, да бърше прах, да изкарва дрехите от перелнята, да мете... обикновено когато трябва да се прибере нещо в пералнята, тя го изкарва и обратно, но това е отделен въпрос.  А като ме види на печката да готвя буквално увисва на крака ми докото не я вдигна да види какво става. Готвенето като е будна става все по-трудно. Виждам, че при вас нещата стоят по същия начин. За сега любими играчки са и едно слонче, на което се люлее, нещо като патладжана на Чико, един пумпал, който го натиска с крак за да се върти и 50 топки като в детските кътове, които ги слагам в един леген, а тя ги изсипва на главата си, но после мама ги прибира повечето, за това сега стоят скрити. В неделя я водихме в зоологическата градина, но тя беше впечатлена повече от децата там, отколкото от животните.
Иначе вече си има първи парфюм- някаква бебешка серия на Клоран и се е научила преди да излезе ми го носи да я пръсна.  Laughing Хита е да се качва по масите и да ме вика, защото не може да слезе. И да танцува пеейки си песнички и да марширува. Все още не си затваря устата по цял ден, но единственото което и разбирам е мама, тата, баба и т.н и Бони- така вика на себе си. Но не спира да ги нарежда цял ден като дърта свекърва- да ме извинят бъдещите свекървички.  Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174452 ето малко снимки и от нас

# 212
леле какви красиви малки госпожици Емата и Симонка-блондинка и брюнетка-невероятни са:hug:
Габи Heart Eyes страхотна красавица ни е снахичката ,какви прекрасни къдрици има,изключително красива. Hug
Краси  Heart EyesЕмата е прекрасна също,невероятна красавица Hug
възхитена съм и от двете и направо не ми стигат думи Hug

Нели Hugдай малко снимки на Денито,на въртележката не го виждам добре а знаеш колко го обичам сладура

милички с толкова любов сте описали игрите с децата,че направо се умилих и ми се оправи настроението Hug
защото тук доста се шокирах ,че в кооперацията ни станали някакви простотии-моля ви се портиерът ни(охраната на входа)стрелял с газов пистолет Shockedпредупредително за да накара децата на един съсед да слязат от гаражите ни,защото те не го послушали като им го казал с добро Shockedсъответно бащата пребил жестоко портиера Shocked
има няколко версии но аз се притеснявам защото или имаме луд портиер или опасен съсед или най вероятно и двете Shocked
къде живеем се питам newsm78

# 213
Моми4ета Hug
Назистина Симона и Ема са прекрасни.Едната със страхотни къдри4ки,другата с прекрасни о4и,много са порастнали и двете Heart Eyes
Моите лекции по4наха,доста по разли4но е отколкото в БГ,моля се да се справя Praynig,защото с тази португалска терминология доста се пуля newsm78
Моми4ета има ли някоя от вас,която слу4айно да е завършила икономика на финансите?И също дали някой може да помогне с лекции по иконометрия newsm78
Мила мама и аз отбих Дани преди около месец и половина,лесно и безпроблемно стана и въобще не ми липсва кърменето Embarassed
Ина4е гледам вси4ки се извъдиха 4иста4и и готва4и и моят син вклиу4ително само дето може да реве като магаре за една метла примерно,а като му я дам му е интересна то4но 2 минути и я захвърля.Сега има голям интерес към колите и съм решила даже да му вземем за коледа една голяма кола,ако не е много скъпа.Тася вие нямахте ли такава кола newsm78Харесва ли му на Дани?И ако можеш да ми кажеш за колко я взехте?

# 214
  • Варна
Здравейте, милички. Нещо не съм в настроение в последно време и не ми се пише, но чета всичко. Първо да почерпя, днес имаме годишнина от сватбата.
Добре дошла на Мила. Липсваше ни много. Даже ден преди да пишеш си мислех за вас с Бобката. Heart Eyes
С игрите и у нас е така. Всички пособия за чистене са най-добрата занимавка-стирки, четки, лопатки. Прахосмукачката е цял ден по средата на стаята.
От вчера Преслав е станал много любвеобилен към Габи, постоянно иска да я гушка, милва. А тя реве и той се ядосва, че не му я даваме и така. Много са сладки, като мога ще пусна снимки да ги видите. Иначе щерката ни се оказа доста ревлива. Все още има колики и през нощта реве. Успокоява се само като цока и цяла нощ ми виси по циците. Много съм изморена, направо в депресия съм изпаднала. Но стига съм се оплаквала. Като ми мине малко, ще пиша. Tired

# 215
Кате , честита годишнина  bouquetжелая ви дъъъъъъълго семейно щастие Heart Eyes

Тази нощ Ели повърна два пъти , през цялото време пъшка и се въртя.Днес не мога да смогна да изчистя пораженията.Сега си е у дома   'под наблюдение".Но вече няма проблем.Контролирам и храната , защото ми се струва , че вчера е попреяла в яслата.Похвалиха я че си изяла всичко наобяд , но аз никога не и давам - първо , второ и трето у дома Shocked имало е и торта.....а бе голямо лапане е било

# 216
  • София
Честита годишнина Кате   bouquet Много семейно щастие ти желая  Hug

Леле Цеци, Ели откакто тръгна на ясла, май по-голяма част от времето си е в къщи  ooooh! Сподели как сте с адаптацията. Дано й няма нищо на малката сладурка Heart Eyes
Ема трябваше от този понеделник да е започнала яслата, но в събота й слагахме последната ваксина и първо вдигна температура, а от вечра е с хрема и то такава, че нищо не помага  #Crazy Цала нощ не сме спали, измъчи се детето. Та ако се оправи от понеделник я пускам, а ми е много притеснено - от една страна с адаптацията и болестите, от друга с воденето и прибирането от яслата  Confused Моят офис го преместиха далече от нас, на 1ч път, а работното ми време е до 18ч, та не знам как ще смогвам да си я прибирам Cry

# 217
  • София
Моля ви кажете нещо за хрема, че главата ми е празна Crazy

# 218
Честита годишнина на Катето Н, обичайте се много  Heart Eyes

Много са сладки малките госпожички Емма и Симонка, ама какви къдрици  Wink

Първата среща на Илин с културата се оказа пълен провал, но отчитам всичко на лошата хореография  Naughty Докато започнат и му беше интересно, покрай толкова много деца, но с излизането на сцената на един възрастен мъж, който тропаше с някакви пръчки и крещеше, силно дори и за моите уши, се започна мрънкането  Sad И  когато към него се присъедини една викаща жена, направо си излезнахме ревейки на 3 минута Cry Може би по-късно е имало и кукли , но .....

# 219
  • София

И аз търся лек  Crazy Но моята гледачка днес  е капнала няколко капки Вит Ц в нослето на Ема и имало поразителен ефект. Нямам обаче информация още колко е бил продължителен.

Жужи, на куклен театър ли си водила Илин? Ема се плаши именно от викането на актьорите

# 220

За теб или за Дени?

# 221
Мила КатеН, честита годишнина. Желая ви дълъг и щастлив семеен живот  bouquet  bouquet Много миличко звучи това за отношението на Преско към Габи Heart Eyes Heart Eyes Не се подтискай, нормално е да си изморена. То аз се чувствам изморена от време на време, а какво остава за теб с двамата бебока Hug Hug Успокоението според мен е, че когато твоите деца поотраснат, ще си починеш, а ние дето се подмотаваме за второто, тъкмо ще ни дойде време за малко почивка и ще започнем отново с появата на второто ни дете.  hahaha Мисля че малко остава само още година - две, докато малчовците ти си "стъпят на краката" и ти се завърнеш към социалния си живот донякъде и ще видиш колко ще се радваш че ти се е случило всичко това по този начин Hug Hug
ketito, честно казано най-добрия лек, който аз знам е търпение и Стеримар, освен ако не става дума за по-сериозно комбинирано състояние. Тогава се обърни към сем. лекар.
Жужи, нормално е така да се получи в тази възраст. Много им е рано за културни мероприятия, но пък нищо не пречи да се опитва Peace
Разгледах снимките на Ема и Мони - чудесни малки госпожички са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Зоуи, за съжаление не мога да ти помогна, но ти пожелавам бързо да влезеш в крачка.

# 222
Кате, честита годишнина! Да сте много влюбени и щастливи  Hug

# 223
  • София
Здравейте,милички! Hug

Катенце,честита годишнина!Много щастие и любов ви пожелавам!А иначе ,нормално е да си уморена и малко отегчена,но това ще мине...,справяш се чудесно,горе главата Hug

Страхотни красавици са Емката и Мони,много сладки! Hug

За хрема и аз действам предимно със Стеримара,а ако е по-сериозна -Олинт,пак е под формата на спрейче,но е по-силно и отпушва по-бързо.

Зоуи,имаме голяма кола с педали,ама тя му е наследство от баща му Mr. Green,нямам представа колко вървят иначе newsm78,доста си играе с нея.

Цунки!

# 224
Катенце Heart Eyes Честита годишнина -много,много любов  bouquet  bouquet  bouquet

Нели  Heart Eyesаз за хрема капах  Виброцил на Боби последния път-Денито ли е болен или ти Praynig

Зоичка Heart Eyes вярвам в теб-ще се справиш и с португалската терминология Peace

аз днес за пръв път се престраших да поръчам детска кухня от Ози,че имат и диетична
сега за вечеря ще му предложа ама се съмнявам,че ще яде  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт