http://ema2006.multiply.com/photos/photo/17/7
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4024668
Потребител dafin
парола 598851
е мислех, че сме зад вашие джип ама сме от другата страна

страхотна красавица ни е снахичката ,какви прекрасни къдрици има,изключително красива. 
Емата е прекрасна също,невероятна красавица 

дай малко снимки на Денито,на въртележката не го виждам добре а знаеш колко го обичам сладура

,защото с тази португалска терминология доста се пуля 

Харесва ли му на Дани?И ако можеш да ми кажеш за колко я взехте? 
желая ви дъъъъъъълго семейно щастие 
Много семейно щастие ти желая 
Сподели как сте с адаптацията. Дано й няма нищо на малката сладурка 
Цала нощ не сме спали, измъчи се детето. Та ако се оправи от понеделник я пускам, а ми е много притеснено - от една страна с адаптацията и болестите, от друга с воденето и прибирането от яслата

Докато започнат и му беше интересно, покрай толкова много деца, но с излизането на сцената на един възрастен мъж, който тропаше с някакви пръчки и крещеше, силно дори и за моите уши, се започна мрънкането
И когато към него се присъедини една викаща жена, направо си излезнахме ревейки на 3 минута
Може би по-късно е имало и кукли , но ..... 
Но моята гледачка днес е капнала няколко капки Вит Ц в нослето на Ема и имало поразителен ефект. Нямам обаче информация още колко е бил продължителен.
Много миличко звучи това за отношението на Преско към Габи
Не се подтискай, нормално е да си изморена. То аз се чувствам изморена от време на време, а какво остава за теб с двамата бебока
Успокоението според мен е, че когато твоите деца поотраснат, ще си починеш, а ние дето се подмотаваме за второто, тъкмо ще ни дойде време за малко почивка и ще започнем отново с появата на второто ни дете.
Мисля че малко остава само още година - две, докато малчовците ти си "стъпят на краката" и ти се завърнеш към социалния си живот донякъде и ще видиш колко ще се радваш че ти се е случило всичко това по този начин

,доста си играе с нея.
Честита годишнина -много,много любов

аз за хрема капах Виброцил на Боби последния път-Денито ли е болен или ти 
вярвам в теб-ще се справиш и с португалската терминология