МАРТ 2006г.

• 10 888
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
Деси, честита годишнина!!!
Жужи, страхотни снимки, а ти си много, много красива! Hug
Мила Heart Eyes, добре дошла! Бобчо все по сладък става Heart Eyes
и аз още кърмя, все се каня да го отбивам, но все отлагам...кърмя основно като приспивам Иван и като се събужда от сън.

отивам да подремна че снощи цяла нощ детенце мрънка, пробиват му кучешките зъбчета

# 196
Здравейте, милички Hug Hug Hug
  bouquetЧестит празник на всички! Честит имен ден на имениците!  bouquet
Честити годишнини на Мики и Деси! Желая ви дълги години семейно щастие  Heart Eyes Heart Eyes
Мила, добре сте се завърнали с Бобчо!  Hug Hug Hug Дано бързо да му оздравее крачето Praynig Praynig Praynig Много е порастнал и е много чаровен, също като мама Heart Eyes
Мики, личи си че добре сте се позабавлявали на морето Simple Smile И Алекс и Симонка са много сладки и порастнали Hug
Жужи, четито! Желая ви много дълги години безоблачен семеен живот!  bouquet Страхотна булка и си и чудесна сватба сте вдигнали!
Зори, както и по-рано бях казала и моята сватбена рокля е от Романтика. Шиха ми я по модел на Деметриос, справиха се почти добре. Дано всичко е наред и с твоята рокля!
Хубав ден и успешна седмица!

# 197
Здравейте , много ви благодаря за хубавите пожелания  Heart Eyes

Деси ,честита годишнина и на вас и дълъг и щастлив семеен живот ти желая  Hug  bouquetи хубаво изкарване довечера.
Ние също мислехме да си празнуваме вкъщи ,но тъй като правиме ремонт просто няма къде да седнеме та най вероятно ще излезнеме да хпнеме навън.

Честит имен ден на всички празнуващи имен ден днес   bouquet  bouquet  bouquet

Мила ,много гадна работа ама какво да се прави ще му мине бързо на Бобчо особено щом няма оток ама на теб нямакак да не ти е притеснено за съжаление .Аз както се сетя Алекс като си сцепи веждата какво ми беше... ужас ,а как сте с превръзката търпи ли я малчо, че на Алекс му сложиха ваксина преди 3 дена и на следващия ден много му се поду крачето та трябваше да му слагам компрес и беше голям кошмар като го превържа голям рев, а я и тегли докато не я махне .

Зори сега с нетърпение чакам вашата сватба да мине и да гледаме снимки  Grinning

Джеси и ние правиме ремонт ама доста голям и  разбирам какво ти е просто ми е гръмнала главата ,нито дрехи мога да си намеря ,нито кзметика ,парфюми абе всичко е някъде по пликове и кашони а на всичкото отгоре не му се вижда края скоро ама  дано кухнята  да ни докарт към края на седмицата поне чшите да си извадиме да има в какво един сок да си сипеме  Tired

# 198
Здравейте!
Сутринта забравих да поздравя Мики и Деси за годишнините! Да сте живи и здрави, безоблачен семеен живот и занапред! А на Деси, поне още едно мъниче!
Благодаря за загрижеността. Аз съм добре, но имам малко проблеми, като всички, и съм станала пак доста чувствителна, но да сме живи и здрави, всичко ще се оправи.
Мила, дано Бобко бързо се оправя, преставям си какво ти е, ама тепърва ще  разбираме плюсовете и минусите на майчинството, само да са ни живи и здрави дечицата.
Чао и лека вечер

# 199
Ехооо, къде са всички  Tired
Едно питане : преди 1-2 теми обсъждахте едни детски филмчета, от рода на Бейби Айнщайн, но беше нещо друго на което не запомних името  newsm78 два дни ровя в старите теми и нищо не открих  Sad дали някой се сеща името и от къде се дърпаше  Thinking ????

# 200
  • София
Juji_ за бебе Айнщаин беше Thinking

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=218466.60

Ето тук ги обсъждахме newsm78 ако това търсиш

# 201
Здравейте ,мами .
Мила ,добре си се завърнала . Hug
Прекрасни деца  Hug
Очарователна булка Hug

Цяла седмица не съм писала ,но натоварена програма .На третия ден от яслата Вики се влачи с хрема,дано с това да размине само .Децата болни ,здрави са на градина ,в групата имат гнойна ангина ,че и мен ме настигна вирусчето ,ама нормално сред толкова деца .Всяка сутрин сме с песен до вратата и се почва рев ,рев  ooooh!,влизам оставям Вики ,целувам го и излизам .След 5 минути е спрял да плаче .Трудно му е все още ,но се отпуска да разглежда книжки и играчки .Почти не се храни ,ама той и сам трудно се справя ,а и с лъжица да ядеш пилешка пържола или тел.стек и на мен ще ми е трудно . hahahaИзненадващото е ,че ляга на обед с децата и няма циркове и ревове и спи по 1 час  Shocked,а при мен не става номера .Значи все пак сред децата е по-лесно да се изгради режим .Вечер като се приберем вечеря с нас и заспива с една бутилка АМ .Днес помагах в групата на 2 год .деца и на площадката Виктор ме видя и не се отлепи от мен ,съответно и ревнува и не дава да играя с други деца . ooooh!Надявам се скоро съвсем да се изгладят нещата .Днес му биха и ваксина ,втори прием пнеумония .
Успех на всички започващи градина деца ,съвет от мен ,учете ги сами да се хранят ,поне ще сте спокойни ,че хапват нещо преди сън .
А и да се оплача ,много студено държат тук в градината ,аз съм с чорапи ,маратонки ,дънки ,децата по потници и боси ....Пият студено от хладилника ,само студено мляко и сок ....Няма топло чайче ,следобеден сън в нормално легълце с пижамка .....Хайде стига съм се оплаквала .

# 202
милички още веднъж мерси за топлото посрещане Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мики Heart Eyesпревръзката я крия под чорапогащника и той като не я вижда не я маха.Ти като разбирач от медицина, кажи какво мислиш да му давам ли да ходи куцайки или по добре да го пазя да не натоварва крака newsm78защото той с превръзката почна по лесно да ходи даже забравя и тича ,неудържим е.
гледката е доста тъжна ,като куцо пиле тича миличкия-педито каза да не се впечатлявам,защото той си щадял крачето и затова така  го изметвал Sad
Ради Heart Eyesдаваш ли осцилококцинум-при това положение може би е добре да му подсилиш организма на Вики сладура Heart Eyes
много странни порядки в тия градини newsm78
а Жането прибраха ли се newsm78
nyc Heart Eyes това със зъбите е голяма драма и при нас -избиват май последните млечни 19-20ти зъб и е кошмар-по цяла нощ суче а денем буквално си изгризва ръцете Shocked

милички дайте идеи за игри и играчки за хлапетата
Бобата все още не играе сам,иска да участвам а аз буквално се изчерпах
играя с него по цял ден и има моменти в които направо ми доскучава
от играчките сега са му най интересни тия конструктори-тип елементарно лего ,седи реди bowuu
иначе най любима игра му е криеницата,казвам му да се скрие и после се преструвам,че го търся из цялата къща повтаряйки "къде е Боби"и като го открия той ми казва"бау" и аз бягам -е това е игра №1 Joy
иначе на вилата имах по лесни варианти с люлката,пясъчника,малката му пързалчица а сега се виждам в чудо с какво да го занимавам,че ида не ходи много
също много обича да рисуваме заедно
друго любимо му е да му пусна музика и да танцува ,вече не само елементарните детски мелодии, но и всякаква по сложна.
смешното е ,че най харесва един диск на родителите ми с жизнерадостни парчета от 60те години Joy
майчета а кога ще ги водим по куклени театри-още са малки нали newsm78

# 203
  • София
Мила, аз точно това се чудех -Какво ще го правя зимата с тая енергия ooooh! Все пак повече от 1-2 часа не мога да го държа навън #Crazy И започнах да правя едната ни стая, която седеше празна на детски кът за игра Wink Всички играчки са там, много е широка и сега му търся палатка и надуваемо замъче Grinning

А мужду другото Денито много обича да рисува Wink това ми е новата отмяна

# 204
Хъм Кети, хич не е гаранция че ще се занимава в тази стая. Мойто дете си има стая за игра, всъщност детската е направена за игра, а тя спи при нас...препъваме се вътре от играчки, но тя пак иска аз да седя до нея, за да си играе там  ooooh! а това с избора на играчки ми е голям проблем, няма за тяхната възраст и това е, или са бебешорски или са за големи. Последно й купих оня ден от серията дървени една кутия, в която се пъхат топки и се изтъркалват от долу и после пак се пъхат / обясних го като пълен идиот  Embarassed/, горе-долу я занимава. Игрите ни са да пренася играчките по сто пъти от единия край на апартамента до другия. И тя се "крие", гоним се, "готви" с мен, умира да й дам кърпичка и да почне да бърше, приспиваме по хиляда пъти едно бебе, даваме му да яде, най-обича да гледаме книжки и по сто пъти да й повтарям кое какво е, давам й един плик й й казвам да събере всички кубчета или топчета или нещо от сорта и тя почва да обикаля с вид на много заета, виси на капака на пералнята или на фурната, пробва да обуе н-на брой обувки като не подбира нейни ли са или на баща й,  върти се в кръг докато не й се завие свят и не тупне...през останалото време хленчи и ме държи за крака, умира да ме хване през краката и най-нежно почва да ме целува. Опитвам се да я включвам в това, което върша, ако събирам пране или простирам тя ми подава дрехите, ако готвя й давам да дрънка в една тенджера, ако гладя, тя занася изгладените дрехи до леглото, ако подреждам, тя "подрежда" след мен... общо взето скука е вкъщи, какво ще правим зимата незнам, давайте да си ходим на гости  Laughing

# 205
  • София
daizy  Laughing и ние ги обичаме тези игри Joy особенно да мете с метлата.
Аз не си правя сметка , че ще играе там с часове. Просто свободно място където да подивее без да се удари  Peace а батут искам, защото умира да скача по спалнята, а аз не давам Naughty
Да му мине мерака и да се поизмори Mr. Green

Пък и като дойде кумата с децата и се заиграват бая там.............е повечето време пищят, ама да се оправят, живота е труден Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 206
Аааа с парцала нямаме грешка, особено много я влекат и боклукчийските камиони и кофите, ще я правиме или чистачка или боклукчийка  hahaha А може и като Монк да стане, че не понася да има прашинка по себе си, като е в пясъчника на всеки 5 мин. си бърше ръцете с мокри кърпи и ми показва къде има изцапано  Laughing

# 207
И при нас игрите са в този диапазон  Wink но виждам, че му липсват контакти с други дечица, като види деца в парка и пощурява от радост  bowuu А за съжаление тук нямаме познати дечица.  Sad
Кетито мерси за инфото, не се сетих за другото филмче  newsm78 Сега свалям две серии, но мноооого бавно   вече 7 часа  Sad
А пък на нас вчера ни дадоха покана за куклен театър и днес в 17:30 сме там, нямам търпение да видя Илин как ще се държи  Grinning най -много да си излезнем, ако не го впечатли  Sad Ще гледаме "Приказка от куфара за обувки"  Joy

# 208
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Мила, добре завърнала се при нас  Hug Бобчо е голям сладур и много е порастнал  Heart Eyes
Жужи, страхотна булка си  Hug  А шафера е направо бонбон  Heart Eyes

Така, както ви чета, нашите игри са същите  Laughing Ема особено обича криеницата, а също и да я гоня, а тя пищи от кеф и бяга да се крие. Книжки може да "чете" с часове, а с парцала няма равна  hahaha

Ето малко снимки и от нас:  http://ema2006.multiply.com/

# 209
"готви" с мен, умира да й дам кърпичка и да почне да бърше, .......... хленчи и ме държи за крака, умира да ме хване през краката и най-нежно почва да ме целува. Опитвам се да я включвам в това, което върша, ако събирам пране или простирам тя ми подава дрехите, ако готвя й давам да дрънка в една тенджера, ако гладя, тя занася изгладените дрехи до леглото, ако подреждам, тя "подрежда" след мен... Laughing

Аз също включвам Ели в Домашните занимания (като си е в къщи де Rolling Eyes) и тя много се забавлява.Най обича да бърше с кърпичка .Казаха ми , че го правела и в градината - по цял ден бършела едно бебе Joy , но и постоянно искала да е гушната в някоя леля  Sad
А като събирам прането пада голям купон Party Давам и дрехи и тя тича от терасата до леглото.Оставя ги и бегом обратно при мен и вика : " Още , Още" ..... А бе , големи помагачи са.Като готвя я слагам да седне до мен на плота , защото иначе реве вкопчена в краката ми.Давам и купички и лъжички ....и така. Сега малко ми липсва тази идилия.
Все още поплаква в яслата , но не била тежък случай .Плаче 5 мин. сутрин като я оставя , като си лягат , и след обяд като започнат да вземат децата.Онзи ден позакъснях и милата беше останала самичка.Изпратила с див рев всяко дете поотделно.А леките се видяли в чудо.Но иначе ми я хвалят , че е добра , яде (за разлика от някой , които не хапват нищо) . Днес имат рожденничка и от вратата и стана интересно , защото имаше музика и ги чакаше торта

Общи условия

Активация на акаунт