МАРТ 2006г.

• 10 892
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета,
да се включа и аз след малко отсъствие от темата  Rolling Eyes
Мила добре дошла  Hug това лято не се видяхме  Confused бяхме на море, после Благо беше болен, после аз и така.... Бобата много е пораснал и акто гледам добре се е забавлявал на село  Grinning  п.с. видях едни цветя в градинката ви, които одавна си търся  Grinning

Жужи страхотна булка си, много красива, и аз досега май не съм те виждала на снимки, а Илин е най-хубавия шафер. дълъг и щастлив семеен живот ви пожелавам   bouquet

На болните малчовци бързо оздравяване  Hug

Благито вече има два кътника, почва да говори, но още повечето неща не му ги разбирам Laughing пие си мляко вечер, но около 150гр. вечеря с нас, но хапва много малко. Взех му едни прахчета от Англия за облекчаване на болките при зъбоникненето и сега си имам едно кротко и спяо почти цяла нощ дете, вече много рядко мрънка , ако някои се интересува ще дам линк.

Лека нощ

# 181
  • София
Миличка Hug Heart Eyes Hug здравей, много ми липсвахте Hug
Снимките са страхотни Peace Бобчо много е пораснал . Като ви гледам полянката , добре му е било Grinning Снимките на животните са страхотни, особенно онази на пиленцето при вишнште Peace перфектна Sunglasses Виждам , че и вие сте имали малки пиленца, какви са?

Жужи аз не съм те виждала на живо.................. ти си била много красива жена Flutter
Страхотен вкус, сама ли организира всичко? Свадба мечта.....................чак ви завидях малко Blush

Мики здравей и на теб, отивам да ти разглеждам снимките Hug

tanyta25 казвай прахчетата Mr. Green

# 182
ketito  Hug здрасти , върнахме си се ние с теб към старите среднощни писаници  Joy Heart Eyes

Мила ,добре дошла и от мен  Hug снимките ви са страхотни ,Бобката наистина ,много е пораснал и все по сладък става.

# 183
Мила снимките са страхотни Peace Бобчо много е пораснал . Като ви гледам полянката , добре му е било Grinning
Жужи много си красива наистина Flutter
Страхотен вкус, сама ли организира всичко? Свадба мечта.....................чак ви завидях малко Blush
Цеци мерси за съветите ти от 10мг ли даваш? Моето педи ми каза 1 прахче от 30мг в рамките на целия ден. То при нас акото е по 2 пъти но цвъртящо и ужасно миризливо и тече през крачолите  ooooh! ама го описах и аз.

# 184
Кетито ето линк към темата от форума за прахчетата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=199496.0  Grinning

# 185
Мила, здравейте с Бобчо  Hug Много са хубави снимките. Започнах с носталгия да си припомням моите детски лета на село при баба  Grinning

Мики, и вашите снимки много ми харесаха  Grinning Особено, като и тази година ще си гледам морето само на снимки, много ми се гледат такива  Grinning

Жужи, ПРОСТО СИ ФАНТАСТИЧНА БУЛКА!!!  Peace Peace Peace От всякъде всичко е перфектно росто.  Peace

# 186
Здравейте!
Жужи, поздрави и от мен! Да сте живи и здрави и много любов и късмет в семейния живот! Наистина си супер, а Илин е да го схрускаш: пу, пу...
Мила, добре дошла!
Нямам време да пиша, че нали почнах работа и тази седмица само един почивен ден, та гледам да пооправя малко.
Дейзи, дано аз не съм тази съфорумка, аз да се презастраховам и да се извиня, ако съм аз, макар че май няма защо, но... знам ли. В последно време след всички преживявания (знаеш за какво говоря), вече се извинявам на всички предварително, дори и да няма за какво.
Хайде, лек ден

# 187
Привет милички! Hug
Ох, и аз да седна пред компа  Whistling нали почнахме един малък ремонт,майсторите си тръгнаха преди около час и аз разчиствах до сега.Ама явно цялата седмица ще е така... Tired а аз се надявах да приключат по бързо..! Rolling Eyes
Мила Hug добре завърнала се... от дългата ваканция  Grinning Много сладък този Бобчо бе.. Heart Eyes
Силве Hug нещо не ми звучиш добре  Confused/извинявай за прякото ми изказване  Heart Eyes/ Как си?

# 188
Zdraveite! Sujaliavam, 4e pi6a na latinica, no... 4ID na vsi4ki praznuva6ti dnes! 4estit praznik na vsi4ki sofianci! Jessy, dobre sum, no 6te ti pi6a na li4ni ot vku6ti!
4ao i lek den

# 189
Привет мами!

Честит имен ден на всички празнуващи днес ! Simple Smile

Мила,  Heart Eyes добре дошла - липсваше ни ! Simple Smile Чудесни снимки а и Бобчо колко е пораснал, страхотен е Simple Smile

# 190
  • София
Привет,милички! Hug

Честит Имен Ден на празнуващите!  bouquet

Мила Hug,добре сте се завърнали с Бобчо Hug,много е пораснал,голямо сладурче!И на мен ми беше домъчняло вече за вас.И аз съм от кърмещите и скоро не му виждам края Crazy
Днес ходих да оставя изследванията на Дани в яслата,от 1-ви тръгва.А на 23-ти (в неделя) ще го кръщаваме,най-накрая се наканих.Избрах си Руската църква,и без това е 1/4 руснак Mr. Green

Цунки на всички и хубава седмица! Hug

# 191
Мила, добре дошли, липсвахте ми, Бобчо много е пораснал, направо е малък мъж вече  Hug

Силве, стига бе, как можеш да решиш, че си ти  Shocked недей така бе мила, горе главата, я виж как добре се справяш, направо шапка ти свалям  Hug

Тася, много добър избор на църква, много я харесвам  Hug

# 192
Добре дошла, Мила! Липсвахте ни с Бобчо!  Hug Той наистина е много сладък и е порастнал Simple Smile

Честито на всички именници!

Да ви почерпя, днес имаме годишнина от сватбата   Wine Glass cook За довечера нищо не сме планирали. Няма кой да гледа Криси. Може би ще си организираме вечеря вкъщи   1dating

Мики, честита годишнина и на вас. Много любов и щастие ви желая Simple Smile

# 193
мерси за топлото посрещане Hugи честито на именяците  bouquet

вчера Бобата при първата си разходка в Южния парк си навехна крачето,стъпи накриво на неравна повърхност-рев,писъци и почна да куца,да не може да ходи на него  Shockedтоку що обаче дойде педито да го види и каза,че нямало страшно и да не го водя на ортопед направи му превръзка с бинт и каза,че до 5 дена щяло да мине.Нито е подуто,нито зачервено,
той днес все пак прави опити да ходи и въпреки това сърчицето ми се е свило Rolling Eyes

Танче, Heart Eyesмного съжалявам ,че не дойдохте Sad
а ние на връщане минахме през Равно поле и спряхме там да галим едни коне до шосето.вие сте доста по близо до София Hug

Силве Heart Eyes,какво става,звучиш много подтисната ,нещо станало ли е

Нели  Heart Eyesне знам какви са птичките-идваха си там в градината а в заведениета имаше гнездо лястовички с малки.Иначе ние нямаме животинки освен двете котки,но често водехме Бобко на нещо като сафари с колелото из селото да търсим животни-агънца,кокошки,магаре,коне-страхотно забавление беше за малкия защото за Боби са също толкова интересни ,като екзотичните в зоопарка а пък са доста по достъпни и ги галехме и хранехме(между другото един дядо с овци каза,че до 3 години сигурно нямало да останат хора с животни)та Бобко много им се радваше.Носехме хляб на едно стадо гъски и те само като ни чуеха гласовете тичаха -направо ги опитомихме.

Тасинка Heart Eyes само ние ли останахме,а Анетка,Еми-еми Hug
Дейзи Heart Eyesти успя ли да отбиеш Али-трудно ли беше -сега успя ли да се понаспиш Hug
аз се чувствам доста изтощена,косата ми капе буквално на кичури и съм с буквално разбита имунна система,няма вирус който да не пипна Shocked-ще ми се да намаля кърменията newsm78

резгледах доста албуми със снимки и всички аватари и наистина нашите мартеничета са страхотни деца и всички много са пораснали и са страшни сладури Heart Eyes
Джеси Heart Eyes много ти отива новия цвят коса-супер си Hug
Весинка Heart Eyesа Маги какви ангелски къдрици има Hug

Деси Heart Eyes,Мики Heart Eyes Честити годишнини-много много любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

спирам ,че пак се олях в писането
само за Вики на Мишел искам да питам някой разбра ли как е минала операцията

# 194
Честит имен ден на всички именници, бъдете здрави  Hug

Честита годишнина на Мики и Деси  Hug Сребърна и Златна сватба ви желая с много щастие, любов и светлина  Heart Eyes

Тася, руската църква е много красива, страхотен избор  Simple Smile
Мила, много неприятна случка, дано бързо му мине на Бобчо, много ще се изнерви ако не може да си движи свободно  Sad

Общи условия

Активация на акаунт