МАРТ 2006г.

• 10 871
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
Чували ли сте за  есберитокс ен, някакви отзиви?
Да и тези капки съм давала през зимата. Вече не помня как се даваха, на опаковката пише, но доки каза, че и да не е болна мога да ги давам ако има контакти с болни деца. Дават се мисля че не повече от 10 дена, след което се прави пауза и при нужда наново.  Аз какво ли не опитах зимата, с тази алергия дето направи, хрема и кашлица, че докато установим че е алергия мн време мина, но аз упорита, че няма да давам АБ. И така смених един куп сиропи за кашлица и капки за нос и имуностимуланти, докато накрая се оказа, че е алергия към влажният въздух и мина с едно сиропче, дето се дава на астматици и капки зиртек за алергия. Но докато стигнем до там всичко опитах само и само да не е АБ. Така че и тези капки съм давала и от друго не е боледувала. А алергията тя си е наследствена при нас и тати е бил астматик, а и всяко второ дете в Бургас е

# 31
ЦЯла зима сьм давала оксцилококцинум.Ведньж седмично по една капсула. МАрти НЕ Е БОЛЕДУВАЛ нито ведньж. И тази зима мисля пак така да направя.

# 32
Мами, Маги има някакъв обрив от ситни бледи пъпчици по целия гръб и дупето. Дали е тази шарка рузеола  Rolling Eyes Мога ли давам нещо профилактично, докато я види педито или няма нужда  Rolling Eyes

# 33
  • София
Сигурно е това,Веси.Нищо не и давай,обривът ще мине сам скоро.

# 34
Здравейте!

Аз днес съм се захванала с чистене. WhistlingУтре малкия брат на мъжа ми ни идва на гости за една седмица и трябва да поразчистя.Голяма бъркотия е в къщи  ooooh! сега започваме ремонт в детската стая и от следващия месец ще местим Юджи при кака си!Дано свикнат да спят заедно,защото Петя си е свикнала на самостоятелност,а Юджийн да го местим през ноща да спи на спалнята при нас.Надявам се,като са заедно вечер,малкия да спре с това лягане при нас.. Naughty Петя утре заминава пак на море с баба си.Та така ще е малко по спокойно с гости и ремонт на веднъж.. Rolling Eyes
Относно оксцилококциума при моите деца няма ефект  newsm78 На Петя и давах докато ходеше на детска миналата зима  Laughing и пак лепна всички вируси.. Crossing Arms

# 35
Мами, Маги има някакъв обрив от ситни бледи пъпчици по целия гръб и дупето. Дали е тази шарка рузеола  Rolling Eyes Мога ли давам нещо профилактично, докато я види педито или няма нужда  Rolling Eyes

Веси, да не би да е някаква реакция от АБ  newsm78 Това, което Криси изкара и го "набедихме" да е розеола изби и по лицето, освен това виж какво намерих като описание на болестта:
http://www.kid.ru/razvit/1-100.php3 При вас май не беше точно така, или греша  newsm78

Защо не скокнете до спешното на 25ДКЦ? Нали живеете в Младост

# 36

Веси, да не би да е някаква реакция от АБ  newsm78 Това, което Криси изкара и го "набедихме" да е розеола изби и по лицето, освен това виж какво намерих като описание на болестта:
http://www.kid.ru/razvit/1-100.php3 При вас май не беше точно така, или греша  newsm78

Защо не скокнете до спешното на 25ДКЦ? Нали живеете в Младост

Деси, мерси за описанието, но аз грам не разбирам руски  Blush Мен ме хравана новата вълна в училищата и учих руски само в 4кл  Blush

И майка ми предположи да не е реакция от АБ. Тогава прави ли си нещо  newsm78 Не знам дали си струва за един обрив да я водя до поликниниката  Rolling Eyes В понеделник ще звънна на педито  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 01 сеп 2007, 21:04 от veselina_s_p

# 37
  • София
Весе, давала ли си Нурофен Thinking

# 38
Весе, давала ли си Нурофен Thinking

Да, и от това може да е. Нашата педиатърка, понеже е голям капацитет, по телефона веднага предположи, че обрива на Кристина може да е алергична рекация от Нурофена, въпреки че й казах, че през последните 2 дни не съм й давала никакви лекарства  #Crazy Та от това съдя, че от него също може да се получи реакция.

А за това, което е на руски. Основното е, че "отначало се повишава телесната Т, но освен нея няма никакви други симптоми. Това неопределено състояние продъжава 3 дни..", след което 1 ден детето изглежда абсолютно здраво, докато след 10-20 часа не избие обрив по цялото тяло, който след 4-7 дни изчезва. При нас изчезна окончателно за 3 дни.  При реакция от АБ не знам какво се прави, може да пуснеш една търсачка, ако вече не си го направила. Дано да се оправи брзо малката кукла  baby_neutral

# 39
Аз получих ужасна алергия от Нурофен миналата година,цялата се подух и 2 седмици ми дупчиха задника с по 3 инжекции на ден. Close Моя го бяха комбинирали с Оспамокс,заради сериозна настинка. Бях се подула и ми излязоха много ситни пьпчици.

# 40
Веси, дано не е нещо сериозно. Сега се сещам, че взимането на АБ забавя избиването на обрива при шарките. Сигурна съм, че това е за всички шарки и на дали рузеолата прави изключение. Може да са ви объркали още в самото начало и поради това че си давала АБ да се променя развитието на болестта при вас.

# 41
  • Варна
Здравейте!
Нещо нямам настроение за писане в последно време. Confused В момента чакам Преслав да заспи, а той се опитва да си извади долния чаршаф на леглото и крещи, защото е стъпал отгоре му. ooooh! Сега го взехме от майка ми. Там беше снощи, малко релаксирахме с мъжо и се радвахме на тишината. Sunglasses Не мога да повярвам, че е такова спокойствие само с едно дете. Миналата година голяма лудница му се струваше, когато Преско беше бебе. Нищо не е в сравнение със сега.
Веси, дано Маги бързо да се оправи. Странна работа с този обрив. Много са вариантите за причинител. newsm78
В петък оставих на мъжо децата и излязох с две колежки от летището. От толкова време не бях излизала без деца. Много хубаво си изкарах, но и много ми стана мъчно за работа. Не можах да спя цяла нощ, за работа си мислех. Rolling Eyes Много ми липсва напрежението, разнообразието, колегите. Като чуя самолет и ми се обръща сърцето направо. Чувствам се супер затъпяла и потисната, като в капан. Знам, че за децата всичко си струва, ама не ми става по-леко, да му се не види. Tired Оф, пак изпаднах в лирични отклонения. Crazy

# 42
Мами, мерси за предложенията  Grinning Маги и друг път е пила Нурофен и не е имало проблем  Rolling Eyes Но днес май започнаха да поизбеляват пъпчиците. Утре ще звънна на педито да я питам тя какво мисли и дали да я водя да я види  Rolling Eyes

Кате, разбирам те за връщането на работа. И аз се чувствам по-добре откакто се върнах на работа. Но пък Маги ми липсва повече. ..Абе, то угодия няма. Най-щях да съм доволна на варианта, като при майка ми. Тя цял живот е работила на двусменен режим. Така хем ходиш на работа, хем имаш време и за много други неща в тоя живот освен работата, ама...Ти кога мислиш да се върщаш на робта, има ли кой да поеме Габи?

# 43
  • Варна
Веси, аз точно така работя-дневна, нощна, два дни почивам. За мен е идеалният вариант-ще отсъствам на 4 дни веднъж през деня. Габи ще я поеме свеки, когато съм дневна, Преско на ясла. Майка ми и мъжа ми също могат да си вземат отпуски првз лятото, когато работата е повече, а през зимата ще съм си вкъщи. Ако пък остана постоянно (шансът е доста малък, но аз все се надявам Tired) през зимата ще си взимам отпуск, пък и смените са само дневни. Само да сме живи и здрави, на пролет ще се върна. Praynig

# 44
Е Кате пак добре че си харесваш работата, мойта е на смени и ми е супер удобна, ама пък не я понасям  Confused сега си търся друга работа, искам към октомври да почна нещо, ще направя върховната идиотия да напусна по време на майчинството и да почна на друго място, но просто не издържам вече в къщи с детето. Отказах се от детската градина, не е бизнес за двама човека просто, но партньора ми продължава дано да успее. И аз напоследък се чувствам доста зле, затова реших да предприема нещо и да оставя Алис на майка да я гледа, тя се справя все по-добре. Мисля да започна съвсем от нулата, в различна сфера, тъпо е защото тамън си извоювах някаква позиция и ми омръзна, ама какво да правя като си навия нещо на пръста  Rolling Eyes

Весе все пак може да е алергия от нурофена, нашата педиатърка ми е казвала, че независимо, че едно лекарство е давано и преди, пак може да се направи алергия, натрупва се в организма и в определен момент реагира.

Общи условия

Активация на акаунт