МАРТ 2006г.

• 10 877
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
здравейте на всички завърнали се и тръгващи на почивка...
аз по една тема дето на всички ви сигурно вече хич не е интересна, но моля ви за някакви мнения и препоръки

до този момент разхождах Рои само в слинг, но най-после ми стана тежък и сега съм в едно чудене... каква количка... защо...

чудя се лятна за зимата голям абсурд ли е или те просто така формално ги наричат...

вие с какви колички сте? на мен ми се иска да е лека защото нито кола нито асансьор имам...

# 46

чудя се лятна за зимата голям абсурд ли е или те просто така формално ги наричат...

вие с какви колички сте? на мен ми се иска да е лека защото нито кола нито асансьор имам...

Ами аз купих лятната количка за коледа и си ми беше добре , а на теб вече съвсем не ти трябва зимна , защото те са си големи деца.Да не кажа , че не ти трябва и количка.Аз вече почти не я ползвам нашата , освен ако тръгнем на дълга разходка, но пак повече я бутам или се носим.

Днес оставих Ели на ясла Sad .Мислех само да я разведа из яслата и да и оставя документите , но теси ми я взеха.Дори ми казаха , че ако искам да свикне - да я оставя от първия ден да спи при тях.След 3 часа отидох да  и оставя един картон и я чух , че издува стените от рев.Отидох да попитам каке И не щеш ли - тя идва насреща ми с една лелка ooooh!Едва успях да се скрия.Казаха , че била най - печеното дете и се държала перфектно като за първи ден.А поревала , защото и се било доспало и то вярно , че си беше 11.20ч. Измъкнах се набързо и забравих да попитам дали е яла, на всичкото отгоре и забравих водата , но едва ли ще я оставят жадна.Добре , че намах нагласа да я оставя и още не знам къде се намирам.Разсеях се малко докато чакам при педито за картона и сега минах да си запиша час за фризьор, че мъжа ми е рожденник  party023 beer3 (това е от него -за вас Laughing) и довечера ще водим Ели на ресторант. А бе......програмата е тежка Mr. Green

# 47
Здравейте!
Аз ще съм вкъщи и тази седмица, защото съм болна Sad
Направо е ужасно. В събота бяхме на сватба в Провадия и вечерта валя дъжд. Ние бяхме на сухо, но на открито и явно съм се довършила , понеже още от сутринта ме наболяваше гърлото. Децата явно ми го лепнаха техния вирус, а и лошото време ме довърши. СЕга само  се надявам те да са ок, че ги оставих при свекито, но пък Галя беше с нас на сватбата и въпреки че я облякох добре се тревожа да не е прихванала нещо и тя. Купих им витамини, дано се размине. По-късно ще кача снимки да ви покажа Галя като шаферка Grinning
feminaluda, вземи една лека , лесносгъваща се , не много скъпа количка, защото ще ти е лесно да я носиш и да я буташ, а и едва ли дълго  ще я ползвате.
Цеци, успех ви желая с яслата!
Айде стискайте палци да оздравея бързо Tired

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 12:48 от elly_G

# 48
Привет! Hug
Като чета,колко дечица ще ходят на ясла,започнах и аз да се позамислям... Grinning Най-вероятно,обаче ще си задържа Юджи в къщи,така или иначе на този етап съм си в къщи.
Кате,след като имаш толкова голямо желание да работиш и най-важното има на кой да разчиташ за малките  Peace Габи, като попорасне още мъничко не се замисляй, а се връщай..Много е важно човек да обича работата си и тя да му доставя удоволствие! Peace
еlly, оправяй се бързо! Hug
Аз да ви кажа,вече съм блондинка  Wink все още ми е трудно да се възприема  Grinning но ще свикна с промяната,няма как... Grinning
Целувки и Лека вечер! Heart Eyes

# 49
  • София
Здравейте,

намесвам се в темата ви с молба да се включите в една петиция, свързана със здравеопазването на нашите деца (тези, които все още не са се включили, разбира се).
Ето и една тема по въпроса.

И разпратете на приятели и познати също  Simple Smile

# 50
Виждам, че сте засегнали въпроса за алергиите...  в събота Боби получи алергична реакция от Аугментин, след като го изкъпахме цялото му личице се зачерви, гръбчето и гърдичките се покриха със ситни червени пъпчици, все едно от претопляне... така се панирах, че не е за приказка. Добре, че една моя приятелка беше в нас, уйкенда за първи път останах сама с малкия и ей на... късмет извадих Twisted Evil
Малкият е със зачервено гърло, вследствие на което вдига висока температура два дни. И когато вече се бях успокоила, че АБ действа и че няма вече Т, се оказа че детето е развило свръхчувствителност към пеницилин.
Веси, пита какво се случва - спира се незабавно АБ, изписаха ни нов Praynig, както и сироп Кларитин, може да се даде и калциев глюконат плюс витамин С. Ужасно е, но никой не е застрахован.
От днес Боби е добре, да не чуе дявола, вече обрива почти се заличи, няма Т, храни се, така и не разбрах от къде се взе това възпаление на гърлото. Въобще не е имал вид на болен... надявам се утре на прегледа вече да се оправя значително. То ако е ангина... Ужас, ужас.
Това е от нас, пожелавам на всички ви щастливи почивни и празнични дни, и когато отново ви пишем да сме здрави Praynig Praynig Praynig

# 51
Здравейте, аз се позагубих около месец и пак не мога да насмогна да изчета. Още съм до средата на предишната тема затова ме извинете, че не се включвам актуално.

Искам да честитя на всички които са имали поводи и съм пропуснала, с голямо закъснение...   bouquet  bouquet  bouquet
Честито, Констанс! Да ви е жива и здрава малката принцеса!
Bezmerna, желая ти много лека, щастлива и спокойна бременност от все сърце!
Зори, честито подписване, обичайте се много!
nyc и ние имахме подобни оплаквания с разни обриви и след неуспешното лечение на педи накрая я изнудих да ми даде направление за дерматолог. Оказа се, че това е някакъв детски лишей и ми изписа Locoid Lipocream и изчезна за 4 дни мазане по веднъж, а беше излязал на няколко места по тялото. Относно боцкащите пъпчици по бузките ми казаха същото, но не ми изписа нищо. Аз я обливам с отвара от лайка всеки ден и са значително затихнали.
DessyM  извинявам се за въпроса, но какво представлява CICA-CARE? Аз измазах 2-3 или повече тубички контратубекс, но нямяше голям ефект и спрях.
Утре ще дочитам, че вече  Tired много ми се доспа. Лекичка

# 52
мерси специално на c-mira за помощта   bouquet  bouquet  bouquet да си направя нова страничка,  от една седмица с това се главоболих...  и ето малко снимки в крайна сметка от нас, ако ви се гледат
http://nikitabg.multiply.com/

# 53
Есберитокс  давам на Вики по 15 капки като е настинал и то в комбинация с разтворена прополка ,така знам от педито .3 пъти дневно,добур имуностимулатор е .
На болничките бързо оздравяване . Hug
Виктор от известно време преоткри чаршафите за игра и сега си мята по един на главата и така върви из апартамента  ooooh!като призрак е  hahaha
захраних го с кисело мляко и за сега не дава реакция ,явно му понася или дано алергията да я израстваме вече .Ще дам и прясно мляко тези дни .Дано го приеме и него . Praynig

# 54
Здравейте и от мен! Аз от вчера съм на работа и сега ви пиша от тук. Засега е добре, но ми е трудно ставането в 6, ама... Алекс се справи добре вчера, пък днес ще видим как ще е. Дано свикне без мен. Ще пиша пак, като мога. Лек ден от мен

# 55
DessyM  извинявам се за въпроса, но какво представлява CICA-CARE? Аз измазах 2-3 или повече тубички контратубекс, но нямяше голям ефект и спрях.

С Контратубекс гинеколога ми каза да не се залъгвам, че ще стане нещо;)

http://www.ecosmedica.com/?thread=579a9dff28d7d11daa294f0e2329e9 … roducts&id=38

Вече стигнах до 18ч, още съм с първото парченце. За сега не мога да кажа дали е заличила нещо или не  newsm78

Силве, кой гледа Алекс, докато си на работа? Не каза с каква работа си се захванала, ако не е тайна, разбира се.

# 56
GerDa, много е сладка Ники  Heart Eyes И страничката е много хубава. Струвало си е главоболенето  Laughing

# 57
Деси кажи колко струва това нещо,че ми хареса?

# 58
  • София
Привет,милички! Hug

Цеци,успех с яслата,дано бързо свикне Ели.И честит ти рожденник (на патерици),да ти е жив и здрав!

Ели,бързо оздравяване!На малкия Бобко също! Hug

ГерДа,Никита е голяма сладурка!

Джеси,дай снимка да те видим руса Simple Smile,сигурно ти отива Hug

Ние сме добре,малкия от както се е събудил днес в 8 часа си гледа филмчета,"Baby Einstein" му пускам,много ги харесва. Simple Smile

# 59
Деси кажи колко струва това нещо,че ми хареса?

Аз я намерих йофтинко - малката 6/12 см - за 54 кинта. Голямата няма смисъл да я купуваш, защото дори белегът да е малко повече от 12см, тя ще го покрие, тъй като леко се разтяга от употреба. ПОлзвам я вече 3-та седмица (ако не ме лъже паметта) и си се лепи както в началото, т.е. май мога с тази да изкарам още 1 месец, а имам още 2 парчета по толкова Wink

Общи условия

Активация на акаунт