МАРТ 2006г.

• 10 880
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!
Деси, занимавам се с база данни в една фирма за кухненско оборудване. Алекс я гледа до 12 една жена, а след това баба ми. Няма проблем и дори не се сеща за мен. Иначе нямам много време да пиша, но ще се опитам да намеря.
Чао на всички и лек ден

# 61
Здравейте маминки! Hug
Силве,сигурно ти е интересно на новата работа...Аз поне много си падам по обзавежданията  Grinning Вчера с една приятелка обикаляхме по мебелните къщи,уж да разглеждаме само детски стаи  Laughing а си харесах страхотни гарнитури и пр. в момента имам много идеи,но ми трябва празна къща  Mr. Green А нашата е пълна няма излишно място вече  Crazy
Тасинка,като се снимам ще пусна снимки  Hug
Снимките на Никита са много сладки! Heart Eyes
Ние слетобед отпрашваме към Боровец за няколко дни,да го поразходим нашия чичо,че нещо му стана скучно в София  Simple Smile
Айде ,като се върнат всички от почивка да си организираме най-накрая среща! Laughing
Целувки! Heart Eyes

# 62
Ето ви снимки от сватбата на която Галито беше шаферка, ако ви се гледа за разнообразие;) :http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169918

# 63
Здравейте,

нещо гледам малко сте писали, то в това гадно време човек освен да се сдуха не виждам какво може да прави.

Джеси, какъв Боровец бе, казаха никакво ходене по планините в това време, ще си киснете в къщата до припадък.

Силве, добре звучи работата, дано е интересна, ти доволна ли си или направи компромис?

Разгледах снимките на Никита и Гали, много сладки  Hug

На финал да ви порева на другарското рамо  Rolling Eyes намерих си страхотна работа - доста добра позиция в една от известните банки, на 10 минути пеша от нас, висока заплата, колегите - всичките готини и познати на мъжа ми, по цяла нощ четях за да се подготвя горе-долу, че няма нищо общо с моето образование или трудовия ми стаж до момента, така се бях навила, бях тръгнала вече и костюмите да си накупя и...ми отказаха, казаха че в крайна сметка предпочитат човек с опит  Confused прави са разбира се, ама ми стана супер гадно  Confused като капак на всичко мъжа ми утре заминава за Англия за почивните дни и ще си остана сама с детето в това гадно време, а и на нея така й влияе - от сутринта е спала вече два пъти, все е кисела, реве на вратата и чука от вътрешната страна, иска навън, абе ...

# 64
daizy,права си, че времето е супер гадно  ooooh! ама там поне ще киснем в къща пък и някое друго заведение ще пообиколим,а тука в тоя апартамент с това време ще подлудеем... Joy

# 65
daizy, горе главата! Peace
В повечето случаи не ства на първото място където пробваш и ти сигурно знаеш, де!
Кураж и давай нанатък, сигурно е за добро Peace

# 66
Ели  Hug знам разбира се, яд ме е защото беше идеална от където и да го погледнеш...но тия 2 години седене в къщи са ме направили прекалено чувствителна, взимам всичко навътре...

# 67
Ооо много блолни дечица  ooooh! дано бързо се оправят всички  Praynig
Ели и ти също.
Мерси за комплиментите. Галито много хубава шаферка е била - като малка булка  Simple Smile
tasia аз без филмчетата "Baby Einstein" съм загубена, дано ги гледа още, че са ми единственото спасение за яденето - така няма проблеми, е разбира се бутам я по бузата от време на време да отваря устата щото... не и е първа грижа. Може би защото си отвлича вниманието, но не сме напреднали със самостоятелното ядене, дори ми се струва, че не проявява кой знае какво желание.
И на мен ми се почва работа, но така съм се отпуснала, пък и толкова гадории ми се случиха напоследък /не ми се разказва/, че ми се иска малко да се посъвзема.
DessyM ако има ефект казвай да се лепим, че нещо 54лв ми се виждат множко да експериментирам  Rolling Eyes
Ники естествено също не я подмина Т39 - за един ден трая всичко, но на мен ми идва в повечко.... веднага пускаме урина кръв, за да изключим пикочна инфекция. Не се разбра от какво е но и избиват кучешките - излязоха 2 сега гледам и третия се белее, дано не вдига повече Т.
Като ви четох патилата със вземането на урина ми стана смешно чак, но ми се и доплака... при нас това е по 3 пъти всеки месец и то стерилна, вече толкова съм се специализирала, че го правим между другото. Ако мога да ви помогна с опит - сутрин я събуждам преди да се е размрънкала /например в 6 или 7/. Баща и я грабва още както спи гушкайки я мие хубаво на мивката и я хваща на столче, аз я избърсвам с няколко памучета бледорозов р-р на калиев перманганат и я обливам с него,  така стоим на мивката пред огледалото и се хилим всички, а аз се прицелвам с едно стерилно шишенце Laughing, ако не почне да пишка пускаме малко чешмата да и шуми водата. В повечето случай става от първия път, но ако се позабавя и се е изпишала сутрешно в памперса лепвам торбичка, слагам памперс и обратно в леглото - давам и шише със сутрешно АМ или вода и като го изпие обикновенно се е изпишала.
Пак стана дълго, извинявайте, дано съм помогнала на някой.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 15:48 от GerDa

# 68
GerDa благодарим за споделения опит. Никита е много чаровна. Мисля, че е крайно време да се запознаем на живо. Предлагам Катето Н да ни организира Laughing , че тя най-добре се справя Wink
Аз днес съм малко по-добре като че ли. Но от елементарни движения се припотявам идиотски, а тук не е горещо днес. Ей сега слизах до долу по стълбите и станах вир вода докато се върна. Явно има връзка с болестта, не само с килцата. И за да ми е картинката пълна ей сега ми дойде... Confused просто кеф. Единственото положително нещо на моята болест е , че се наспах и си починах без децата. Но пък и ми домъчня и затова искам вече да съм ОК , че д а си ги прибера, но докато не ми мине напълно няма да бързам , че да не стане грешка. Така че стискайте ми палци Peace
Хубав ден на всички!

# 69
DessyM ако има ефект казвай да се лепим, че нещо 54лв ми се виждат множко да експериментирам  Rolling Eyes

Ами да мине известно време, че да мога да видя ефекта, че май 3 седмици са малко, имайки предвид, че тая лепенка е за ок.6-7 месеца някъде  newsm78 Обаче ако не ти е релефен белега, няма смисъл, ще се заличи и сам. Моят е изпъкнал, което както обясни док' е особеност на съединителната тъкан да зараства по тоя кофти начин newsm78

# 70
  • Варна
Здравейте!
Моят мъж си е у дома тази седмица и нямам време за компа.
 Ели, оправяй се бързо. Hug Галито е много хубава шаферка. Heart Eyes Никита и тя много е порастнала. Heart Eyes
Силве, успех!  bouquet
daizy, като четях чак мен ме хвана яд. Close Дано скоро да си намериш нещо по-добро.  bouquet
Моите са добре, здрави, слава Богу. Praynig Пускам снимки да ги видите. Simple Smile да не остана по-назад Mr. Green
За среща, няма проблем, бързо ще ви организирам. Mr. Green Само времето да се оправи и всички да сме здрави. Praynig
Бягам, че ще излизаме на разходка. Hug

# 71
Ето, че наскоро казах, че Дени не боледува мн и дяволът взе че ме чу. Повече такива работи - само аз си знам дали ще кажа. Вдигнала Т на яслата и като я заведах при доки - гнойна ангина. И сме на АБ - аугментин. Тъкмо четах, че сте писали за алергични реакции от него, та да знам какво да очаквам. Лошото е че и не го одобрява нещо и го плюе, хем със спринцовка го давам. Сори, че ви занимавам с проблемите ни, ама ето какъв подарък получих днес за третата ни годишнина от сватбата с мъжа ми. Sad
Големи са сладури децата и шаферката е направо като мини булка.

# 72
Кате, твоите деца са и мои да знаеш HugОбичам ги много, сладури Heart Eyes
А там където са Преско и моите госпожици да ми ги пратиш Peace

бубичко, да оздравявате! Аугментина моите  и двете много трудно го приемат, но е ефикасен Peace

# 73
  • Варна
Ели,  Heart Eyes

# 74
  • София
Здравейте,мамчета! Hug

Ели,Кате,разгледах снимките,много са сладки дечицата,да са живи и здрави! Hug

Дейзи Hug,много гадно наистина,ама всяко зло за добро,нали знаеш.Ще си намериш още по-хубава работа,явно не е било писано сега да стане.

Бубичко,бързо оздравяване на Дени!То явно няма вкусен антибиотик Sick,колкото и да се стараят да ги правят с плодов вкус.Дани веднъж пи Зинат,ей, голяма драма беше да му го дадем този антибиотик,рев до посиняване и стискане на устата,ужас!

Какво стана с това време ooooh!,ще изкукуригаме от скука с малкия,че сме и самички двамата втори ден.В събота и неделя ще ходим на гости в Ст.Загора,та ще се разнообразим малко.

Цунки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт