А аз нямам деца вкъщи, нямам какво да пиша. Освен, че може би съм малко по-добре, дано скоро оздравея

Дано си намериш още по хубава работа 

Предния път някой беше пуснал линк,който оба4е не ставаше
Пробвах политика да му пускам на Дани
,ама нещо не зацепва,затова първо ще пробвам с анимациите 

,хубаво е ,че си по-добре вече 

сина ми го изкара този летен вирус на морето, но слава богу Лия не го хвана, а бяха в непрекъснат контакт.
, аз като си помисля, че това ме чака, направо ми настръхват косите. В последно време имам чувството, че Лия направо ми се е сраснала с циците, особено нощно време.

Така, че моята екзотична дестинация отиде на кино, но така или иначе никога, абсолютно никога не съм успявала да планирам нищо в този живот, винаги плановете ми се развалят и не знам и аз защо продължавам да се опитвам да планирам.
знам какво е да ти се провалят плановете в последния момент, нали така за почивните дни по 24 май бяхме организирали пътуване в чужбина и малката се разболя, сега само се моля да не се случи нещо подобно преди пътуването ни в края на месеца 
знам си че ще ме разберете 
Друг път пък си харесва някоя баба или дядо в парка, хваща ги за ръка и потегля с тях
явно някои хора са й симпатични, други не, или зависи от моментното й настроение 
Да си жива и здрава! 
Времето беше горе долу приятно,но все пак студеничко.
ще я исветляваме още постепенно,но от червена имам голям напредък..
/ Кажете какво мислите?
http://s121.photobucket.com/albums/o234/jesssy_03/desi/?action=v … rrent=DSC0114.jpg
Ти откога искаше да заминете без детенце