МАРТ 2006г.

• 10 881
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Ей, никой не драсна два реда днеска.
А аз нямам деца вкъщи, нямам какво да пиша. Освен, че може би съм малко по-добре, дано скоро оздравея Praynig

# 76
Ами хайде аз да драсна тогава Laughing
Пожелавам бързо оздравяване на Дени4ка и на Ели Hug
Много са сладки вси4ки де4ица.Тася много е хубав подписа ти Hug
Дейзи много гадно наистина да се настроиш и да не стане,но както казват другите може и да е за добро PeaceДано си намериш още по хубава работа Hug
Тука пък най сетне дойде лятото и са големи жеги,аз много се кефя Joy
Кажете моля ви се за тия филм4ета "бейби айнщайн" от къде мога да ги изтегля?Плиииййййзззз PraynigПредния път някой беше пуснал линк,който оба4е не ставаше newsm78Пробвах политика да му пускам на Дани hahaha,ама нещо не зацепва,затова първо ще пробвам с анимациите Mr. Green

Последна редакция: чт, 06 сеп 2007, 19:13 от zoui

# 77
  • София
Тася много е хубав подписа ти Hug

Мерси,мерси Embarassed Simple Smile
Зоуи,ето пробвай от тук да изтеглиш,има 5 серийки. http://store2.data.bg/livecd/babyeinstein/

Дани току що заспа и аз ще си легна да позяпам филмчета.

Ели,ти си почивай сега и се наслаждавай на тишината Simple Smile,хубаво е ,че си по-добре вече Hug

Айде,лекичка и мекичка на всички! Hug

# 78
Хайде и аз да драсна . Grinning
Много са сладки всички дечица ,разгледах снимките .
Зоуи ,серии има в Замунда ,направи си само парола и регистрация .Аз имам ,но са ми на двд и нямам идея как мога да ти ги метна .
http://DMCA-removal-from-Google/browse.php

# 79
Кате, много са сладки и двамата  Hug
За филмчетата: тук са DVD http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=Baby+Einstein& … =0&incldead=1, но както radi-t ти е казала трябва да се регистрираш /ако не си де/
а тук има още, по лесно става http://store2.data.bg/drina/Baby%20Einstein/

# 80
  • София
Зоуи, ако не можеш да ги изтеглиш, кажи. Ще ти ги пратя по Скайпа Peace

# 81
  • София
Привет на всички  Hug
Ние се върнахме от почивка, но нещо не мога да се организирам и все не намирам време да се включа, а  и докато изчета всичко...
Бързо оздравяване на всички болнички, Praynig сина ми го изкара този летен вирус на морето, но слава богу Лия не го хвана, а бяха в непрекъснат контакт.
Дейзи, честито отбиване  Joy, аз като си помисля, че това ме чака, направо ми настръхват косите. В последно време имам чувството, че Лия направо ми се е сраснала с циците, особено нощно време. Mr. Green и ако не и дам да цока, почват едни писъци, ритане, дърпане, не знам как ще я отбивам. А за работата, хората са казали "всяко зло за добро"...
Тася, вие как сте, нощно време кърмиш ли?
Лия изобщо не се заглежда по ТВ, игата й с играчи трае докато ги извади от двата коша и ги разхвърля навсякъде из апартамента. С гърнето сме до никъде, сяда за по 1-2 минути и естествено не върши нищо вътре.
Зори, честито, дълъг и щастлив семеен живот   bouquet

# 82
  • София
Кърмя,кърмя TiredИ при нас скоро не му се вижда края,ама когато-тогава. Crazy

# 83
  • София
Здравейте и от мен, милички,
Мога само да ви се оплача, почивката ми отиде на кино Sad
Решихме да пътуваме, избрах прекрасна дестинация, прибрах малката, извадихме паспорта за един ден, организирах си най-спешните задачи в офиса, направих един граде шопинг и майка ми ми се обажда да ми каже, че на Бояна нослето започва да тече- ок, веднага и купих капки, малко вит С, през нощта вдигна температура и на сутринта и нямаше вече нищо, педиатърката ме успокои да не се притеснявам и да заминавам. До тук добре, готови сме да заминем, но през нощта се събуждам от страшни болки в корема и след малко един ужас с повръщане и разстройство, до сутринта. Аз много рядко боледувам, но от дете имам проблем с повръщането- веднъж започне ли- няма спиране, докато не ме приберат в болница на системи. Не ми се е случвало много отдавна да ми бъде толкова зле.
Днес вече съм малко по-добре, мога и да се храня, слава Богу, Бояна е свежа като краставичка, при майка ми и баща ми е, но мъжа ми е притеснен много и не иска да заминаваме с детето. Даже му се подигравам, че е много важен иначе, а от един грип как се изплаши Simple Smile Така, че моята екзотична дестинация отиде на кино, но така или иначе никога, абсолютно никога не съм успявала да планирам нищо в този живот, винаги плановете ми се развалят и не знам и аз защо продължавам да се опитвам да планирам.

Това е, оплаках се, дано вие прекарате добре почивните дни.
Добре, че времето е лошо и съм в къщи с книги един куп филми и всичките ми приятелки, които не пътуват ще ми гостуват.

Целувки   bouquet

# 84
Ази, искрено ти съчувствам  Hug знам какво е да ти се провалят плановете в последния момент, нали така за почивните дни по 24 май бяхме организирали пътуване в чужбина и малката се разболя, сега само се моля да не се случи нещо подобно преди пътуването ни в края на месеца  Praynig

Мерси на всички за милите думи  Hug знам си че ще ме разберете  Hug

Еми, за отбиването се бях приготвила за страхотни ревове, ама се оказа доста по-леко, явно Алис беше готова, зашото съм пробвала и преди и тя набързо ми е отказвала. Да чукам на дърво, не се и сеща за сукане, е имаме си нашите тежки вечери, досега само 2-3 нощи е спала без да се буди, но пък се буди по 1-2 пъти максимум - пие вода и заспива, понякога се разплаква, но като ме хване за ръка се успокоява, за разлика от преди където едно 6-7 събуждания не ни мърдаха. Но пък в резултат от отбиването се привърза още повече към мен, не иска да остане сама и за секунда, надявам се да отмине.

Да ви питам, как се държат децата с непознати? Алис много я е срам, ако някой непознат за нея човек /или който по-рядко е виждала/ я закачи, мигом надава вой и се крие зад полата ми, мисля че е нормално поведение, нали  Thinking Друг път пък си харесва някоя баба или дядо в парка, хваща ги за ръка и потегля с тях  ooooh! явно някои хора са й симпатични, други не, или зависи от моментното й настроение Thinking

А да, забравих да кажа - на съседите ни им се роди момченце, делим една стена в хола и спалнята, та снощи го чух да плачка, така се умилих, ми то плаче като котенце, за разлика от този тромбон-професионалист в къщи, а представям си след като аз чувам тяхното, горките хора как понасят нашта ревла, дето се дере за най-малкото нещо  Rolling Eyes

# 85
този тромбон-професионалист в къщи, а представям си след като аз чувам тяхното, горките хора как понасят нашта ревла, дето се дере за най-малкото нещо  Rolling Eyes

Олее това ми е много познато. От двете ни страни отгоре има малки бебета,а това над нас е на 20 дни. Комшийката ми разправя,че като чуела рев се чудела кой плаче моето,нейното или на другата комшийка ooooh!

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 13:17 от kremena

# 86
 hbdayЧестит Рожден Ден на Tweety! Tada
Да си жива,здрава, весела , щастлива!

# 87
Честит Рожден Ден, Туити! Желая ти цялото щастие на земята да е в краката ти, много здраве, късмет и дълъг живот, изпълнен само с хубави мигове! Весело изкарване!
Дейзи, работата не е лоша, но ще видим в последствие! Съжалявам, че не се е получило в банката, но сигурно така е трябвало да стане. По принцип и аз си харесвах една друга позиция повече, но... късмет.
Чао и лек ден

# 88
Tweety ЧРД!  bouquet Да си жива и здрава! Hug

Ние сме си вече в къщи,брата на мъжа ми си заминава днес.Прекарахме хубаво и поразнообразнихме за няколко дни на планина.. Grinning Времето беше горе долу приятно,но все пак студеничко.
Пускам малко снимки на Юджи и моя милост/с вече по светла коса  Wink ще я исветляваме още постепенно,но от червена имам голям напредък.. Grinning/ Кажете какво мислите? Hug http://s121.photobucket.com/albums/o234/jesssy_03/desi/?action=v … rrent=DSC0114.jpg
Azzy,много гадно с този вирус  Confused Оправяй се бързо и да си организирате хубава почивка скоро! Hug
Дайзи,и на вас приятно изкарване в Барселона  Hug Ти откога искаше да заминете без детенце  Wink

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 12:34 от Jessy I

# 89
Честит Рожден Ден, Туити![/b][/color]

Здравейте момичета!

Пак сме в Дубна, докато се обърна и времето в Бг изтече. Така и не успях да видя половината си приятели. В София тази година почти не стояхме, практически цялото време прекарахме в Бургас, супер беше! Всеки ден ходихме сутрин за час на плаж...кеееееф...
апропо, Бубичко, извинявай че не ти се обадих да се видим, но наистина не ми остана време
кръстихме Дребния и вече си ни е християнче, кошмарно изживяване, рева ужасно...аз ревах като го гледах как се дърпа, никога не искам да погледна даже записа
ще пусна снимки като се оправя тука

Дейзи, с непознати Иван е точно както Алис, сигурно е нормално за възрастта им.
И аз още кърмя, вече обмислям как да го отбия, но наистина не знам дали ще мога

Записах дребосъка на ясли тука, от октомври ще пробваме да видим как ще ги понесе, аз се притеснявам и заради кърменето и за това че той е толкова привързан към мен че до тоалетна не ме оставя да отида...но директорката се съгласи първите няколко дена да съм там с него и да го оставям за по половин час най-много, да видим какво ще стане.

Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт