МАРТ 2006г.

• 10 924
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Гледай ти, от снощи никой не е писал...

ето снимки на който му се гледа: http://nyc.MoiFoto.ru/35731/
http://nyc.MoiFoto.ru/35727/
http://nyc.MoiFoto.ru/35323/

малко са множко, то като тръгна да снимам и нямам спирачки

Heart Eyes

# 91
апропо, Бубичко, извинявай че не ти се обадих да се видим, но наистина не ми остана време
е ми аз като предложих, не знаех че така стоят нещата. разбира се че си извинена, нали си била в Бг за малко, то роднини и приятели ли да видиш или с нас да се занимаваш. само исках да кажа, че би ми било приятно да се запозная с всяка от вас и с малчовци

# 92
Здравейте, момичета!

Jessy, на мен ми харесваш и блондинка  Mr. Green

Nyc, много е сладък Иван, всеки път като гледам ваши сними, го установявам за пореден път  Hug Признавам си обаче, че не разгледах всички снимки, много ми дойдоха  Mr. Green

Дейзи, Криси е много срамежлива около 15-ина мин след като се срещнем с непознати за нея хора. После почва подред да реди номерата си  Mr. Green

# 93
Утре в 8 сутринта с Вики отиваме на детска градина ConfusedМного ми е притеснено ,ама много .....то ще е рев и чудо .Ще влезем двамата да види как закусват наборите .Ще се опитам да се измъкна незабелязано,ама как като той е все за крака ми залепен ?уф,и не спи следобед ,ама грам не ляга от известно време,че няма да яде е повече от ясно .....Иначе се надявам покрай игрите на открито и водните игри ще забрави да реве поне за малко .Имам пълна програма какво ще правят по часове ,учителката му е българка,поне това добре,обясних и за какъв мамин ревльо става въпрос .Ох ,стискайте ни палци .Отивам да ви видя дечицата на снимките .Утре ще докладвам за нас . Confused

# 94
Ради, дано му хареса на детето, че знам колко е кохти така да го оставиш да плачи, а те децата бързо забравят, ама ние мамите мн се шашкаме. Добре че са ти разрешили и ти да останеш с Вики, че дано адаптацията да е по лесна. Успех в детската градина.
Спорна дългааааааааа седмица на всички работещи мами, а тия дето си гледат малчовци да им се наслаждават всяка секунда

# 95
radi-t, пиши как е минало, че и мен ме чака същото скоро и ми е много притеснено! Всеки споделен опит ще ми е много от полза!

DessyM , благодаря много за комплиментите! Heart Eyes
  bouquet

# 96
Много са сладки всички дечица! Аз днес си останах в къщи, защото трябваше да ни бият полиомиелита, но заради тази рубеоза дето май изкарахме, я отложиха за 28, да минело повече време. Иначе за почти три месеца сме наддали само 20 гр и 3-4 см. Лекарката каза, че е нормално, пък и нали беше болна преди по-малко от месец и въобще не ядеше.
Успех на Ради и на Нук с дечицата и яслата. И аз се притеснявах, че Алекс няма да свикне с жената, дето идва да я гледа, но всичко е наред. Вярно, че вие в чужбина сте само с децата и сега промяната е по-рязка, но дано се адаптират. То зависи от детето, аз например ходих само 6 месеца на детска градина и много я мразих, ревяла съм, повръщала съм, само и само да не ходя, но и според родителите и според учителките съм била уникален случай и още ме помнят, но повечето деца за щастие не са като мен.
Лека вечер и лека седмица

# 97
Привет , мамчета
Ради - как мина на градината с Вики? И аз бях много притеснена , но и двата дни Ели се държа много добре.Е..прибирах си я с червени очи от рев , но я хвалеха ,че била много общително и весело дете - яла , спала , играла....

По този повод ще отговоря на Дейзи , че Ели не е от най - срамежливите.ПОстоянно се закача с непознати и нещо им бръщолеви.Например снощи ,навръщане от Разград спряхме в едно кафе и аз на майтап я пратих да си иска от сервитьорката лъжичка , че нещо се моткаше.И тя взе че отиде до бара и вика: " ШИчка , Шичка" и сочи към нас.Всички паднаха от смях , включително и ние Joy

И нас ни тръшнаха вирусите (всеки е с различен). Още в сряда Ели се събуди с хъркащо носле и не я заведох на ясла.След това изкара 5 дни с нос като фонтан.Днес се опитва да покашля , но на прегледа ме успокоиха ,че всичко е чисто и ми изписаха неща , които аз и изписах преди 5 дни.А аз трети ден съм с разбъркан стомах и имам чувството,ч е нося още един на гърба си.Днес вече се пооправих от към стомаха ,но още ми тежи всичко

Та това е от нас.За среща съм ЗЗЗЗЗЗЗЗАААААААААААААААААААААААААААААААА

# 98
Благодаря на вси4ки за торентите Hug,единия не ми се отваря,оба4е успях да се регистрирам в замундата и изтеглих един епизод "бейби ван гог" за цветовете.Дани на първия цвят зяпа,пя,танцува и после му стана безинтересно Rolling Eyes,на другия ден като му го пуснах успя да изгледа 2 цвята Laughing,на третия ден 3 цвята,имаме напредък Mr. GreenЖалко само,4е е само на английски и на китайски,някой ако може да ми препоръ4а филм4ета или други интересни неща на български ще съм много благодарна,4е нали само от мен го у4и българския и ми се искаше да му пускам някакви интересни неща,които да успеят да му привлекът вниманието и в същото време да се у4и.Много е разсеян този моят син,адски трудно успявам да му привлека вниманието,като се опитам да го нау4а на нещо направо излиза от стаята и най демонстративно ми тряска вратата под носа Crazy,дано като поодрасне да не е така Praynig,4е незнам какво щ? го правя.
Дейзи приятно изкарване в Барселона ви желая(зна4и да стигнете до Испания и да не дойдете до тук,сърдя се пък Crossing Arms Mr. Green),кога заминавате?
Аз другата седмица ми по4ват лекцииите и ве4е много по рядко ще се вклиу4вам,4е сутрин на работа,следобед на лекции,няма да имам никакво свободно време Confused
Ради кажи какво стана с яслата?
Приятна седмица на вси4ки Hug

# 99
Ето ме ,емоционално изтощена тук ,пия вече една чашка вино и да споделя .Отидохме в 8 и Вики се заигра в залата с децата с едни коли ,погушках го ,поцелувах го и леко се измъкнах .В групата са 14 деца и 3 учителки .В същото време ,аз също съм първи ден на работа в тази градина ,но до 1часа в кухнята да разпределя обяда на децата и след 2 часа отивам при кърмачетата до 1 годинка .Чух ,че Вики заплака и с учителката посрещаха децата .Ходих до обед няколко пъти да надничам през едно прозорче ,стоеше на една масичка или до вратата и чака Rolling EyesИмали са занимания с вода (голям фен ,много ясно ),после на двора игри и към 12 малко е хапнал ,плакал е на моменти .Заспал е за мое голямо очудване(1 час) ,но то ще е от преумора и емоции и при него .След сън ,хапват малко сирълс,млекце ,вода или сок ,малко играят и пак на двора .Към 16 започнаха да си прибират децата и аз нали съм в съседната стая вече го чух ,че се реве яко  Rolling EyesЯвно вече е очаквал да се появя,защото повтаряше мама  ConfusedОх ,сърцето ми се късаше ,аз в това време дундуркам бебетата и сменям памперси ......разхождаха го ,успокояваха го и така реве ,спре ,пак реве ,пак спре .Та до 18 ,като приключих работа и аз да си го взема .После гушкане ,целувки ,за миг не ме изпуска от очи .Вечеря стабилно и пи много вода ,явно е бил гладен цял ден ,няма кой като мама да настоява .Сега заспа и съм гроги от емоции .Дано свикне лесно ,макар ,че като за първи ден ,аз очаквах по-големи истерии .Добре ,че учитеките са българки и все докладват какво става ,а и мога да си го наглеждам тайно .А и си ревнах в края на дена в колата ,ама събирах ,събирах ,детето да ми реве ,много ясно . Rolling Eyes

Тук ясла ,гардина са на едно ,една стая бебета до 1 год,1 стая 1-2 год,1 став от 2-3 и по-големите са в друга стая и за от 9 до 20 деца .Климатиците са много силни ,пият сок,мляко и вода само от хладилник .Спят с дрехи и обувки  Shockedна земята на едни като матрачета ,с по едно леееко одеалце .Кой потен ,кой сополив,кой болен .......Иначе им мият ръцете по 100 пъти на ден  Thinking
дано не ми боледува много и да свикне ,макар ,че е травма няма начин .На всяко дете до минута му се описва ,какво  и колко е ял ,от колко до колко ,колко е пил ,в колко му е сменян памперса(каква работа е вършил),кога е играл(този лист се предава всяка вечер на родителя да знае всичко .Пожелавам на всички започващи ясла,лесно да свикнат .

Последна редакция: вт, 11 сеп 2007, 05:22 от radi-t

# 100
ММм така, нещо не бях в настроение да пиша и само си четях, закъсах го със зъбите и венците нещо та ходя по зъбари, освен това направих някакъв алергичен обрив по лицето и бях като домат червена, а и беше много болезнен, лекувам се, ама нещо бавно става  Confused та съм и грозна и ме болят и венците...

Зоуи, сто години избирахме между Лисабон и Барселона, в крайна сметка решихме да оставим Лисабон за догодина, та тогава живот и здраве може най-сетне да се видим / вие нали близко бяхте?/

Ради, разказа ти много ме развълнува, дано скоро се адаптира Вики, освен това нали доскоро бях на вълна детска градина, точно такава ни беше идеята - в едното помещение дребните, в другото малко по-големи, абе готино го бяхме измислили, ама карай...

# 101
  • София
Привет,милички! Hug

Ради,значи добре се е представило момчето като за първи ден Hug,дано свикне по-бързичко,а и е хубаво,че можеш да му хвърляш по едно око тайничко.И аз много се притеснявам как ще свикне Дани,от 1-ви октомври и той тръгва,милия,както е залепен за мен нон-стоп...
Иначе и Дани е доста контактен,гушка се и протяга ръчички към всеки,мнооого рядко се случва да се засрами и да се скрие зад краката ми,ама бързо му минава.
Ние в събота и неделя бяхме на гости в едно село до Ст.Загора,много хубаво си изкарахме,малкия видя всички животни на живо и беше супер щастлив.Със всеки изминал ден плещи все повече,от сега ми надува главата,а незнам като проговори наистина какво чудо ще е.Сега ме преследва с една магнитна дъска и иска да му нарисувам "нуна и ди" (луна и звезди Simple Smile),ама има и претенции Луната да е усмихната Mr. Green

Джеси,много ти отива с този цвят,предполагам,че и още по-русо ще ти отива.Много са сладки Юджи и Иван Heart Eyes Hug!

На всички болнички бързо оздравяване!
Целувки от нас!

# 102
Тук ясла ,гардина са на едно ,една стая бебета до 1 год,1 стая 1-2 год,1 став от 2-3 и по-големите са в друга стая и за от 9 до 20 деца .Климатиците са много силни ,пият сок,мляко и вода само от хладилник .Спят с дрехи и обувки  Shockedна земята на едни като матрачета ,с по едно леееко одеалце .Кой потен ,кой сополив,кой болен

Зоуи, сто години избирахме между Лисабон и Барселона, в крайна сметка решихме да оставим Лисабон за догодина, та тогава живот и здраве може най-сетне да се видим / вие нали близко бяхте?/
[/quote]
Дейзи ти сега и кажи,4е е иало възожност за Португалия ощ? пове4е да ме е яд Mr. Green Twisted EvilЛисабон ни е на 200км,но ако щхте да идвате щях да накарам мъжа  и да дойдем да се видим.А вие решете да дойдете догодина като ние сме си в Бг WinkЕто малко снимки от нас
http://images19.snimka.bg/003946424.jpg
http://images19.snimka.bg/003946221.jpg
http://images19.snimka.bg/003945876.jpg
http://images19.snimka.bg/003945874.jpg
 И за домашно да познаете откъде са ми тия синини Laughing
http://images19.snimka.bg/003946431.jpg

# 103
Привет! Hug

Като ви чета как се адаптират малките с яслата ми става едно жалнооо  Sad Но пък то е ясно,че неможе винаги да са с нас,а и в д. градина стават по самостоятелни и заучават много нови неща. Simple Smile
Дейзи,ти пък как го закъса така  Confused зъби и алергия,много гадно...Оправяй се бързо! Hug
Деси,Тасинка   bouquet Мерси за комплиментите и аз мисля,че по светло ще ми е още по-добре,но пък гледам и да си щадя косата..та постепенно ще карам  Grinning
Много са хубави Иван и Дани! Hug
Зоуи,нещо ме затрудняваш  Crossing Arms Това ми прилича на ухапано или ощипано..? newsm78 Mr. Green

# 104
Здравейте

Честит Рожден Ден на Туйти, макар на патерици! Здраве и много много радост желая на цялото семейство   bouquet
Искам да поздравя и все още кърмещите мами, браво на Вас   bouquet
Дейзи и аз утре съм на зъбар, напоследък усещам че имам леки болки, следователно наличие на кариеси, спирам газираните напитки, то напоследък само Пепси и сладко и ей на...
Аз също съм се замислила дали да не запчвам работа, много съм свикнала с Бобко, не знам, от друга страна вече се чувствам готова... много изнервящо е по цял ден с малкия. Пищи за най-малкото нещо, дано да е само период, за който да си спомняме с усмивка по-късно.
...

Общи условия

Активация на акаунт