МАРТ 2006г.

• 10 927
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен Hug Hug Hug
Зоуи, много е страстен твоя Дани  Laughing Laughing и Катерина ни хапе така в знак на любов, особено когато се "превъзбуди".
Разгедах снимките на всички малчугани -много са порастнали, като гъби след дъжд Heart Eyes Heart Eyes Джеси и аз се присъединявам към групата на харесващите те с русолява коса Peace Peace
Момичета, пожелавам ви лека адаптация към тръгването на малчуганите на ясла. Аз така и не можах да се "преборя" със себе си миналата година и реших да не пускам Катерина по-рано от догодина, т.че продължаваме да сме заедно.
Дейзи, дано бързо да се възстановиш Praynig
Спокойна вечер Hug Hug

# 106
Sunnypolly,да ти кажа и аз напоследък се замислям дали да не пусна Юджи на ясла  Rolling Eyes Станал е много капризен и е в един период на постоянно мрънкане  ooooh! Ужааас! ConfusedТам поне малко ще се дисциплинира,няма кой да му обръща постоянно внимание и да му минават номерата, като при нас ! От друга страна пък след, като съм си в къщи ми е някак съвестно... Rolling Eyes  

# 107
Джеси и аз се присъединявам към групата на харесващите те с русолява коса Peace Peace
И АЗ  newsm10 (Русо, гладно няма  Mr. Green)

# 108
дейзи, стискам палци да се оправиш по-бързо.

ние изкарахме 10 страхотни дни на морето след болницата. времето за общите разбирания беше гадно, но за нас беше супер, защото не можехме да си играем на пясъка леко облечени. за първи път не изгорях. много съм доволна. и дъжд ни валя на плажа, но си намерихме един навес и излизахме когато спираше да вали.
кало много се разсърди на морето, виж на големия пясъчник не му прости. в началото тичаше да му чистя ръцете с мокри кърпички от песъчинките, но после се прежали...

за ясла ми е трудно да мисля в момента... с бавачката ми е по-лесно. но определено му липсва да общува с други деца. имаме сега 2 на гости и е толкова щастлив. жалко, че си тръгват след седмица.

# 109
леле зоуи, как си се жертвала да те нахапе така яростно?? аз при най-малкото хапване веднага го гъделичкам да пуска. сега е почнал да гали щипейки и трябва да го отучвам утре... тежка задача.

# 110
Привет  Hug
Да се отчета набързо ,че днес най-накрая си спретнахме една хубвава среще и тук във Варна. Всички дечица са страшно пораснали и много хубави. Е не ни оставиха много да се наприказваме ,че всеки си хващаше пътеките на различна посока , но какво да се прави Grinning В момента качвам снимките и ще пусна линк след малко.
А снимките на Дани и Иван са много сладки също:)  Зоуи татуто ти е много гот , за спомен от Дани Mr. Green
Дейзи , дано скоро всичко при теб е ок.
Иначе при нас ново няма кой знае какво. В събота бяхме на сватба , барабар със Стела. Е тя бе във вихъра си такива танци му удари ,чак се чудя на кого се е метнала такава танцувална Grinning
Айде лека от мен Hug

# 111
Моми4ета не го оставям да ме хапе,веднага се дърпам,даже много се у4удих,4е такива следи ми е оставил.И това е снимка една седмица след инцидента.Ама не се бях сетила,4е е страстен Crazy
Дейзи имала съм болни венци и знам колко е наприятно,тгрябва да пиеш ударни дози витамин Ц,мисля 4е беше по 10 витамин4ета на ден.Дано се оправиш скоро.Стискам палци Peace

# 112
Ох , аз чакам Ели да се оправи  да я пускам на ясла , а тя снощи се одриска , а днес е с Т CryВеднага я подкарах на лечебна хумана , ентерол и шипков чай .Дано има ефект.Днес още не е акала , но преди малко изведнъж вдигна Т и сега кротува милото.Вече ми се къса сърцето.От април не беше боледувала , а сега я подкара яко Rolling Eyes

Момичета Педито ме натиска за противогрипна ваксина , но аз се дърпам , какво мислите вие? #Crazy

# 113
Оф , ето най-сетне снимките , докато ги качааааа : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=172150
Парола : varna
Хубав ден от нас  Hug

# 114
 .

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 20:23 от kalina na kayo

# 115
Иии браво, много хубаво сте си изкарали, чак ви завидях ние вече не правим срещи  Sad

Тамън си мислех, че съм си пооправила венците и сутринта изплюх една локва кръв в мивката  Cry а и от този гаден обрив сега кожата на лицето ми е като бабешки пети, суха, лющи се, явно ще трябва да опада, а на нейно място да дойде нова, абе мани, нещо се сринах здравословно.

Зоуи, направо ти се възхищавам и работа и учене и малкия ... дано се справиш леко с 3 дини по една мищница  Grinning

Цеци, аз мисля евентуално най-много някой имуностимулатор да дам, за ваксина хич не си и помислям, като знам как тежко понася задължителните.

Кали, радвам се, че сте изкарали добре, чакаме снимки  Grinning

# 116
 lily_b, ми то и на мен хич не ми се дава Иван но няма как. Сега се водя че работя в къщи, но както се сещате почти нищо не мога да свърша, крайно време е да се връщам, то всичко мене си чака...ако си бяхме в Бг, чесно да ви кажа до 3 годинки щях да си го гледам и чак тогава щях да го дам на ДГ. Сега нямам избор. Не мога да ви опиша какво ми е върте, мъжо разправя че го изживявам като трагедия...

днес дребния разсипа половин бутилка с олио в кухнята и за по добре седна в локвичката и хууууууубаво размаза всичко!

цунки

# 117
Здравейте!

Аз ако имам възможност ще дам Криси направо на ДГ. Естествено, ако обстоятелствата не ме принудят да я дам преди това на ясла. На нея също мисля, че й липсва контакта с други дечица. Днес идва една приятелка с нейното момченце, с което са почти на една възраст. Тя също е единствено дете и милите дечица на тръгване и двете се разплакаха едно за друго Sad Така хубаво си играха заедно. Мисля вече по-често да ги събираме, още повече, че сме почти съседи с тях. А и времето ще става все по-гадно  Rolling Eyes

днес дребния разсипа половин бутилка с олио в кухнята и за по добре седна в локвичката и хууууууубаво размаза всичко!

А в момента Кристина пуска един телефон, неин и неработещ, през горната част на гащеризона си и с интерес следи през кой крачол ще падне. След което умира от смях и си ръкопляска и вика "Бавууу"  Laughing

# 118
  • София
И Ема от понеделник е на ясла  Confused Днес търчах за поредните изследвания, които обаче се оказа, че ще станат готови чак в събота  ooooh! А трябва да ги нося на лекарката й - направо не знам как ще се справя - трябваше в петък да ида да я запиша в яслата с готовите документи. Сега може да се наложи да отложим тръгването с ден-два, ако е разрешено де.

ох, нещо хич мен няма напоследък  Sad имам чувството че грижите за целия свят са на гърба ми и в следствие на това съм станала много разсеяна и постоянно забравям нещо  Tired но ще трябва да се стягам

Разгледах снимките на дечицата - супер сладури са  Heart Eyes Зоуи, добре те е похапнал Дани - бързо да ти минава  Hug

# 119
  • Варна
Ей, наканих се и аз да драсна някой ред. Нещо не ми се пише в последно време, то няма и за какво, де. Rolling Eyes По повод вчерашната среща реших да се разпиша. Много хубаво стана, че се видяхме, но всъщност само с това си остана. Mr. Green От там нататък всяка затърча насам-натам след някое хлапе. С умиление си спомнихме за миналогодишните срещи, когато децата спяха по количките, а ние жулехме бира с пържени картофи по заведенията. Crazy Ех, хубави времена бяха. Sunglasses Въпреки това много ми беше приятно. Hug
Чета за перипетиите и емоциите ви покрай детските ясли и се питам дали ще доживея и аз да пусна Преслав на ясла. Дали ще успея да го запиша, дали няма да ме изненада пак с някоя алергия и т.н. В същото време знам, че и аз ще умра от притеснение и мъка, когато трябва да се разделя с него, но все и това трябва да стане някога. Пък и двамата се нуждаем от почивка един от друг. Mr. Green Успех на всички.  HugСтискам палци адаптацията да мине леко и без големи катаклизми.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт