МАРТ 2006г.

• 10 951
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
Привет и от мен!

И аз нещо се позагубих много ангажиментите напоследък ми се събраха, а и покрай роклята за сватбата, днес имам поредната среща с дизайнеркта и се надявам да започват вече да я шият щото времето си тече....

Разгледах снимките: супер са всиики! А за среща - направо срамота как не можем да се организираме, да вземем пример от Варненки Simple Smile и да се видим този уикенд, вечееее!

Дейзи супер за почивката която сте планирали, най-накрая ще си поотдъхнеш, Барселона е невероятна красота, въобще Испания си я обичам многооо, нали там съм израснала.
Взимай бързо мерки за венците и алергията, дано бързо се оправиш за да се насладиш още повече на почивката  Hug

Зоуи, ама как те е хапнал този разбойник Дани  Simple Smile

Кали, добре дошла,  Hug покажи ни снимки, плийз

Цеци, не смятам че са много ефикасни тия ваксини, бих прибегнала до имуностимулатори вместо ваксини

Пожелавам на всички малчовци и мами бързо и лесно да се адаптират към яслите!  Hug И аз като Лили ме можах да се "преборя" със себе си и ще сме си така докато дойде време за ДГ

Джеси, много ти отива русо  Hug

Та така айде да се организираме за среща уикенда : с деца или без, както решим и когато решим. Предлагам ако сме с деца някъде към 11:00 или следобяд или ако сме без малчовците едно обядче да си спретнем?

# 121
Зори, незнам дали от аватара ти или нещо друго, ама винаги са ти много ведри и слънчеви постовете  Hug аз тази събота и неделя няма да мога, в събота трябва да ходим да чистим вилата и да носим някои мебели, че Али там ще е командирована докато нас ни няма, а в неделя ще отпразнуваме рождения ден на племенника ни.

Джеси, и аз все забравям да ти кажа, че много ми харесваш с новият цвят. Аз пък моята трябваше да я потъмня, тамън докарах русото и взе да ми пада косата, изтощи се и стана като метла, подрязах я късичко и сега съм в кестеняво-кафявата гама.

Абе с тия ясли е ужас, дано не ни се налага, засега майка е на разположение, ако най-сетне си намеря работа. Ужасявам се от мисълта да остана и тази зима в къщи, да минат 2-те години майчинство и да се върна на старата ми работа. Сега е момента да променя нещо, страх ме е обаче да не ме повлече инерцията  Confused

# 122

Цеци, аз мисля евентуално най-много някой имуностимулатор да дам, за ваксина хич не си и помислям,
Цеци, не смятам че са много ефикасни тия ваксини, бих прибегнала до имуностимулатори вместо ваксини

И аз така си мисля , но те - ваксина , че ваксина.С мъжа ми никога не сме си били противогрипни и мисля и Ели да лиша от това " удоволствие" , но все пак малко се позамислих защо настояват толкова.....или това е поредния бизнес за тях.... newsm78

днес дребния разсипа половин бутилка с олио в кухнята и за по добре седна в локвичката и хууууууубаво размаза всичко!

А в момента Кристина пуска един телефон, неин и неработещ, през горната част на гащеризона си и с интерес следи през кой крачол ще падне. След което умира от смях и си ръкопляска и вика "Бавууу"  Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy
А аз хвърлям боб през кой крачол ще протече акото на Ели ooooh!.Положението стана неудържимо Cry

# 123
Цеци, да ти кажа честно аз съм си била противогрипна ваксина преди няколко години и наистина не се разболях, а бях доста болнава до този момент. За толкова малко дете обаче...

# 124
Цеци, за това пусто разтройство ентерола не помага ли  newsm78 Давай там сухарчета, оризова водичка, ориз - ти си знаеш сигурно де, ама аз за всеки случай да си кажа квото знам. Печените ябълки с кората също помагат. Дано скоро се оправи Ели, че разтройството много мъчи  Thinking

И аз се замислям за имуностимулатор или осцилококцинум - по 1 на седмица, някой беше писал, че мин.годна така са удържали положението. Аз преди години също си слагах противогрипна ваксина и минах метър покрай грипа, но наистина, както и Дейзи казва, за толкова малко дете .... не знам  newsm78 Аз специално на нашата педиатърка никакво доверие и нямам вече. Елементарни неща не знае, ако питам нещо "елементарно" тя обикновео не ми обяснява нищо, ами ме отсвирва  #2gunfire По тоя повод, кога е месеца за смяна на личен лекар, да я отсвиря аз тогава  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 19:16 от DessyM

# 125
ceci, vzemi i vednaga hidrasek i ya nakaraj njakaksi da go izpie. molya te. da ne stignete i vie do bolnica kato nas. i na men mi izglevdashe bezobidno v nachaloto. no posle...

snimki shte kacha skoro i shte i pokaja, obeshtavam. oshte sym na rabota Sad

# 126
Ох и аз искам да сменям личната на Дени, бясна съм за тия АБ дето ни изписа, сега си имаме едно до болка разранено дупе, щото от АБ се и посра. Как да е спряхме го вече, но дупето кво да го правя не знам. И съм бясна, щото ми се струва, че АБ си беше превантивна мярка, нали предпразнично я заведах. А преди месец Дени пак беше вдигнала Т и тя пак изписа АБ, обаче тогава не го дадах и се оказа, че Т е от зъби. Кви са тия лекари не знам. Тая по големи препоръки я записахме Дени юни месец, ама май пак ще я сменям, проблема е че няма с кой да я сменя, явно вс лични лекари в Бс са такива. Направо не знам вече. Единственият лекар, който одобрявам не работи по ЗК, щото си бачка в неонатологията, но сега и тя си има здравословни проблеми и ми е съвестно да я притеснявам жената.
Цеци, за това разстройство вземи мерки навреме. Ако трябва освен прахчетата, които са ти казали момичетата, дръж детенце на строга диета. Нищо няма да стане, ако погладува малко. Няма да умре от глад я

# 127
Аз слава богу съм доволна от нашата педиатърка, не ми се е налагало обаче да я тествам с по-сериозни болести, дано не се и налага, малко ме издразни когато Алис изкара розеолата, ама карай.

Днес на каква находка попаднах, ако знаете  ooooh! вкъщи купуваме само розов Девин заради Алис, в най-големите бутилки. Тръгвам да разпечатвам една нова днес и виждам, че на етикета има залепена козина барабар с парче кожа  Shocked реших че е от плъх и сега се чудя дали да не почнем да я бойкотираме тая вода, може и в склада да се е случило или в магазина, но самата мисъл че може да е и при производствения процес ме потересе...та в този ред на мисли давате ли вече някаква друга вода освен розовия Девин?

Тоя вятър ще ме докара до лудницата, принудени сме да седим вкъщи и малкото подивява, избива я на адска лиготия и капризи и хленчене, пробвах да излезем за малко, ама безславно се прибрахме и без това нещо гъгне.

# 128
  • Варна
Дейзи, аз и преди бях писала за Девина тук. По шишето, от което пие Преслав оставаше чернилка, а помпата на голямата бутилка събираше направо кал. Спрях да я купувам и му давам вода от кана Брита. Като беше малък минавах водата през нея преди да я преваря. После я бях изоставила, но като видях какъв болкук е Девин и пак минах на нея. Ако имах повече време бих занесла бутилка Девин в РИОКОЗ да я изследват. #Cussing out

# 129
  • Sofia
Аз освен Девин давам и Thorn Spring, много е гадно това с Девина  Shocked, май и аз ще го спра.
Цеци, кажи как е Ели ... и аз а се присъединя към това, което са ти казали - внимавай да не се обезводни, давай Хидрасек, Ентерол. Вики като се беше раздрискал с кръв ми казаха на всеки половин час да му давам по 1ч.л. оризова вода + 1ч.л. глюкоза 5% + 1ч.л. мин. вода . Обаче тогава той беше на 1г. и може би количествата трябва да се завишат малко. Също и ориз, печени ябълки, солети, никакви сурови плодове и сокове ... това се сещам в момента  newsm78 . Аааааа, забравих - и лечебна Хумана. Дано не стане сериозно  Praynig , че като се сетя за снимките на Кало от Инфекциозна ...

# 130
Ама тази Торн Спринг е отвратителна  Sick тя не е ли от трънския край, баща ми има село там и си спомням, че водата беше толкова варовита, че сапуна не можеше да се пени.

Кате, я кажи за тази кана Брита, много се чудя, нашата вода е отвратителна - жълта, мирише, като си измия лицето сутрин и веднага пламва, едвам се примирявам, че трябва да се къпем с нея, а за пиене е абсурд. Та имаш ли й доверие на каната, пречиства ли наистина водата?

# 131
  • Варна
Ами то няма как да съм 100% сигурна, но такива кални следи по биберона няма, а Преслав пие по много вода на ден. Освен това чаят наистина е по-бистър, нали и тук водата е твърда. Та си мисля, че върши работа, поне се надявам. Rolling Eyes

# 132
Аз също ползвам кана Брита. Опитах с Девин-розов етикет, обаче ми направи впечатление, че в нея плуват някакви бели неща. Така че я спряхме и сега давам само фитрирана чешмяна вида. Обаче нашата е хубава, не е жълта и е вкусна за пиене. За доверието в каната - имам повече доверие отколкото в розовия Девин... вече.

Вятърът наистина е много гаден. Излязохме за малко, но и ние се прибрахме ... много ясно, с РЕВ. Вече и Кристина се скъса да се лигави и ако вятърът поутихне, ще я изведа следобед. Аз тази седмица съм си вкъщи Simple Smile

Не знам дали темата е обсъждана вече, но аз съм направо отвратена от площадките в нашия квартал. Навсякъде е страшна мръсотия, има всякакви болкуци, кучешки л**на. Страх ме е да я пусна да си играе в пясъчник  Sick Ужас някакъв е. Да не говорим за мръсните люлки, по които по-големите дечица се качват с обувките прави   Crossing Arms При това навсякъде където не е асфалтиране е с огромна трева, в която не се знае какво може да се намери. Естествено децата ги привлича винаги най-голямата мръсотия  #Crazy Sick

# 133
  • София
Здравейте,милички! Hug

И Дани пие вода от кана Брита откакто стана на годинка,аз съм много доволна,направо се променя вкуса на водата след като мине през каната,иначе и нашата в Люлин е отвратителна Sick

Цеци,аз питах нашето педи за противогрипна ваксина за Дани и тя категорично ми каза,че на толкова малки деца не се слага,вашата пък чак настоява да сложите newsm78.По-добре не и се доверявай,купи на Ели някакъв имуностимулатор.Дано се оправи по-бързо душичката Hug

Зори,на кой модел рокля се спря в крайна сметка,много съм любопитна Wink А на Жужи май вече и мина сватбата,не е писала скоро да разкаже и да покаже снимчици.

# 134
Цеци, как е малката кукла?

Общи условия

Активация на акаунт