Коя е последната книга, която подарихте на детето си?

• 112 856
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 75
@ДеЩоВиди
И ние четем "Цветни приказки" на Леда Милева, но любими са й Синя, Жълта и Оранжева приказка. Grinning
Велина също не се увлича особено по Франклин.

# 76
Карибски пирати.

# 77
На Виктор- Робинзон крузо, а на Емо- Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада.

# 78
На каката - Без дом и Гераците ,а на малката-Какво се случи на 35-ти май ,Емил от Льонеберя и Приказки на Кестнер.

# 79
Купувам всяка седмица, последната е "Малечко палечко"

Но не иска да й четем и разказваме приказки, сяда и си ги разглежда, но започнем ли да й четем или да разказваме ни прекъсва, от бебе е така  Rolling Eyes 

# 80
Тъкмо днеска, случайно: "Франкенщайн" на Мери Шели - от антикварната, 1981-ва година издание на Народна култура... Че я учиха в 11 клас по английски, ама друго си е на български.

# 81
поредната,сигурно 20та на франклин Tired ooooh!

# 82
  • София
Често купуваме книжки. Рали много обича да си чете сама  Laughing  Вечер само ме подканва да четем, само си избира книжка и си я носи.
Последно купихме " Тайната градина" и "Рожден ден в гората".

# 83
Много обичам да и подарявам книжки  Grinning Предпочитам ги пред играчка,а най-хубавото е че и тя харесва да има нови книжки.Последната която купихме е 'Дядовата ръкавичка".
Да подарявам  на близки дечица също много обичам,но май напоследък съм наблегнала на енциклопедиите  Mr. Green

# 84
Обичам да й купувам книги, защото това е подаръкът, който най-много я радва. И тъй като напоследък проявява огромен интерес към азбуката и буквите, вчера й подарихме няколко букварчета за малки деца. По цял ден се занимава и вече научи повечето буквички.

# 85
По цял ден се занимава и вече научи повечето буквички.
Браво на Калина!
Какви са тези букварчета? На кое издателство?
Ние имаме 2 вида букви. Едните са на ПАН, с животни. Дървени плочки, от едната страна е печатната буква, а от другата е картинката с животното и ръкописния вариант. Другите са на картончета със съвсем малки магнитчета отзад,  с различни картинки. Ламинирах ги и станаха много хубави, махнах магнитите.

# 86
Последната са всъщност две - Енциклопедия на човешкото тяло и Татко Мумин и морето на Туве Янсон.
Много обича книгите. Често предпочита книжка пред лакомство, което много ме радва  Grinning

# 87
Любими са в момента цветните приказки на Леда Милева, които купих миналата събота и вече са прочетени поне по 5 пъти всяка. Много са въздействащи и са близки до мен, до детството ми. Освен това много се забавляваме с приказки за гугулетата (Юлка, искаме нова книга!  Hug )
Друго ново - "Цилиндърът на магьосника" - купихме я още топла преди седмица и мама Муминка, Муминтрол, Снусмумрик са голяма забава.
Човекът помни като слон. Дори понякога ме чува до коя страница сме стигнали и после ми напомня.  Когато я четохме за първи път, заспа на 19 страница и на другата сутрин ми каза, че иска да четем за мама Муминка. На 2 г. и 7 мес. е.

Франклин хич не ми е интересен. Сигурно аз не съм в ред, след като всички го купуват... newsm78

# 88
  • София
Освен това много се забавляваме с приказки за гугулетата (Юлка, искаме нова книга!  Hug )
И на нас Гугулетата са ни любими Grinning. Всъщност на Цвети още й казваме Гугуле /отскоро е голямото Гугуле bowuu, а бебка - малкото/. Юлка има още книжки, обаче не искали да ги издават Sad. Много, много жалко Sad. Няма ли начин да променим това?

Запалена явно от темата, днес купих "Приключенията на Лукчо" и "Лили" на братя Мормареви. Зачетохме Лукчо и дъщеря ми много я хареса. За съжаление Муминските книжки не са от любимите на Цвети, но много се надявам да станат - много си ги харесвам.

# 89
Последната ни беше поредната енциклопедия за космоса за сина ми. На него Франклин вече не му е интересен, не че отказва да слуша, но по-често избира други неща, на 6 и 3 м. е Обаче дъщерята пък сега е върл фен, поне ги имаме всичките от сина Simple Smile Тя е на 4 и 6 месеца.
Дивиана, как ви се е разминала Франклинската мания, ние още от Торонто се зарибихме и още ни държи  Crazy Имаме всички книги и филмчета, които са излезли. Аз също ги харесвам, така че точно тази мания не ми е проблем Simple Smile

С дългите приказки все още имаме проблем, трудно дочитаме някоя. С Карлсон и Пипи се справихме, напоследък опитвахме с д-р Дулитъл, но на 3-тият ден избраха друго Sad Все още не могат да слушат и разберат Приказките на Ридиард Киплинг, които аз обожавам. Но Приказки по телефона са им любими. И двете ги купих с огромно удоволствие миналото лято. Преводите са си тези от моето детсво - голям кеф  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт