Коя е последната книга, която подарихте на детето си?

• 112 861
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 90
Дивиана, как ви се е разминала Франклинската мания, ние още от Торонто се зарибихме и още ни държи  Crazy Имаме всички книги и филмчета, които са излезли. Аз също ги харесвам, така че точно тази мания не ми е проблем Simple Smile
Оо, Миленка, и ние ги имаме.  Crazy
Само на "Франклин сменя зъбче" обърна малко внимание - и то, заради батко си, защото й разказа, че го е посетила Зъбната фея.   Grinning

# 91
  • София
Две книжки от летния списък за след втори клас -"Приключенията на Лукчо" и "Малкият принц"

# 92
На големия всяка седмица му "подаряваме"книжка от Детската поредица на в-к Труд. Grinning
На малкия вчера му купих книжка"Цифрите" .

# 93
  • Пловдив
Последните книжки, които си избра баткото (10год.) бяха "Мери Попинз", "Двойната Лотхен" и "Матилда" Simple Smile Отделно за рожденния си ден получи "Тримата Мускетари", "Хари Потър" 6-та част и страхотна енциклопедия за фокуси Simple Smile

# 94
Какви са тези букварчета? На кое издателство?

"Азбука за най-малките" на ПАН, "Буквите" на Тома Бинчев - Издателство Август.

# 95
Последната книжка, която им купих беше "Любими приказки от Х.К. Андерсен" на издателство
"Златното пате". Все още са малки и аз им чета. Освен това всяка вечер след като сме прочели приказка, книгата се прибира на високо, за да е чиста и здрава. И двамата знаят, че с книги не се играе.

# 96
  • София
N-тата книжка на Франклин й купих последно. Основно купувам това, което тя си избере - заедно сме.
Има ужасно много книжки и честно казано понякога не знам кое има, кое няма - но тя си знае. Мисля, че съвсем скоро ще имаме всички книжки на Франклин - големи, малки...всякакви.

Днес цял ден чета приказки обаче  ooooh! явно вече Франклин й омръзва. Преди него беше Мечо Пух и компания и там имаме всички излезли книги и книжки и книжища... Whistling

# 97
"Космическите кораби" от поредицата "Всичко искам да знам", след увлечението по динозаврите, сега се вълнува от космически работи  Simple Smile

# 98
ЗА Франклин,много обича да му я чета

# 99
"Франклин играе хокей" от днес следобед.
Предпоследната е много хубава - "От слон до мравка" на Дора Габе с илюстрации от Илия Бешков. Много хубава, много! Илюстрациите ги помня от малка, радвам се, че са я преиздали.

# 100
"Горската поща"-много е хубава цялата поредица!
А ние купихме последно "Горската сладкарница. Любимата ни от тази поредица обаче е книжката "Пожар в гората"

# 101
"Франклин играе хокей" от днес следобед.
Предпоследната е много хубава - "От слон до мравка" на Дора Габе с илюстрации от Илия Бешков. Много хубава, много! Илюстрациите ги помня от малка, радвам се, че са я преиздали.

Точно тази препоръчах на Лекси, защото питаше за хубави стихчета.
Като малка съм ги знаела всички наизуст.
Анда, новото издание с твърди корици и голям формат ли е? Моята е доста надраскана и искам да купя нова.

# 102
"Спящата красавица"

# 103
http://www.pe-bg.com/?cid=9&pid=22601&pt=0&cat=197

мила много я хареса. все още не може да реши, обаче, цвета ли е или търла-мърла.

# 104
"Горската поща"-много е хубава цялата поредица!
А ние купихме последно "Горската сладкарница. Любимата ни от тази поредица обаче е книжката "Пожар в гората"

Пък аз не мирясах, докато не ги купих всичките.  Rolling Eyes

Последната, която много харесахме с Борис, е "Робин Худ" от поредицата "Класиката за деца" на издателство "Гема". Детските книги на това издателство са с разкошни илюстрации - което е рядко явление в днешно време, поне по мои впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт