Коя е последната книга, която подарихте на детето си?

• 112 874
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 105
това е последната книга, която купих за моето дете:

не съм й я подарила, защото е още малка, но на мен много ми хареса

# 106
  • Пловдив
Поредицата на Златното пате - Шишарко, Гъбарко, Работливата мецана, Дядовата ръкавичка и т.н. Приказките са в рими и с хубави картинки, обожава ги Peace

# 107
  • София
Моят син е много малък, за да се радва на подарък - книга, но често му купувам ей така, без повод. До скоро гледах да са с твърди корици, но вече взимам и разни приказки в нормален формат.
Последната книжка, която майка ми му купи е за оцветяване и лепене на лепенки.

# 108
  • София
Поредицата на Златното пате - Шишарко, Гъбарко, Работливата мецана, Дядовата ръкавичка и т.н. Приказките са в рими и с хубави картинки, обожава ги Peace

И ние ги имаме, а аз ги помня от моето детство и също много ги харесвам...

# 109
Има две нови издания. Едното е с меки корици и голям формат за три и нещо (което купих аз),
другото е това, на което дадох снимка (защото другото не го намерих онлайн). На сайта на Хеликон трябва да пише размера.

# 110
Грозното патенце.

# 111
Има две нови издания. Едното е с меки корици и голям формат за три и нещо (което купих аз),
другото е това, на което дадох снимка (защото другото не го намерих онлайн). На сайта на Хеликон трябва да пише размера.
Аз намирам само малкия формат.  И на сайта на Хеликон е 27/20 см.
Ти какво казваш? Значи едното е с меки корици и голям формат, а другото...?
На мен ми трябва по възможност голям формат и с твърди корици. Ако няма такова.... Не е чак толкова важно, но по-дълго ще се запази.
И двете нови издания ли са на изд. "Захарий Стоянов"?

# 112
Ами другото не е на "Захарий Стоянов", но тук на работа го нямам подръка, а в нета не го виждам. Има го по книжарниците обаче.
Голям формат, тънка, червена. На тази цена може човек да си купи два броя, за да му се запази по-дълго Simple Smile

# 113
Вчера му купих "Робин Худ" на изд. "Пан", беше ме помолил за нея. Иначе преди нея купихме две много хубави книжки, първа и втора от общо девет, като авторът не помня, в къщи са. Страхотни книжки са, много интересни за сина, детективски, като детективите са три деца и могат да пътуват във времето. Правят "разследванията си" в книжка № 1 в древен Египет- опит за покушение на Хатшепсут и в № 2- в древния Рим на лицето, което се опитва да спре гладиаторските игри. Първата вече я прочетохме и сега сдме на втората. Много ни е интересна и на тримата- на сина, на мен и баща му и си я четем заедно на глас. Отдавна не ми се е случвало да ми е интересна деска книжка чак до там, че да прелистя напред и да видя какво става... Купила съм преди тези двете и "Басни", също на "Пан", както и "Хвърчащата класна стая" на Кестнер, но още не сме ги чели. Кестнер му хареса и затова му купих още една негова книга.
Е, ние сме по- големи, на 7,5 години вече, ще сме и във втори клас.
Бебо кара на "Кой каза мяу", "Пиленцето и патенцето" и "Корабчето" на Сутеев- книги от моето най- ранно детство, но издания от тази година с твърди корици. Иначе рисукните са същите, които ги помня от малка. Вече цял месец ги четем, ще ги сменям скоро. А, чета му и от "Боско", но той се впечатлява от картинките на животни предимно и от това, което му разказвам по тях. Текстът не му го чета, на тази възраст ми се вижда безсмислено.
Горската поредица я имаме в цялост- наследство от баткото. "Горската аптека" ми беше една от любимите, когато бях 3-4 годишна, знаех я на изуст и още я знам, заедно с "Работна мецана". При баткото купихме новите книжки от поредицата /то чак при него си стана поредица, де/.

# 114
Анде, мерси!  bouquet

# 115
Да, купуваме книжки непрекъснато: за малкия, за нас.
Имаме цялата поредица за Франклин, за Мечо Пух - Уроци от Голямата гора, както и много други.
Има една доста добра поредица Любими Приказки - до сега са излезли 5 книги - с твърди корици са, много хубави илюстрации.
За нас последно си взехме "Богатите не целуват по-добре" - П.Г. Удхаус
и "Гордост и предразсъдъци" - Дж. Остин
на малкия : "Франклин хълца без да спре" , "Франклин засажда дърво", "Франклин и новата учителка" и "Франклин прощава"

# 116
  • Sofia
И ние сме фенове на Франклин.Последната книжка е за Франклин.

# 117
Моите деца също много обичат книжките и да им чета. На Франклин сме големи фенове, имаме почти всички книжки.
Последната книжка която купих е ,, Рани и морските сирени ,, .
redsonja , А от коя книжарница купи последните книжки за Франклин? Аз май съм изпуснала 2 от тези които си изброила.

# 118
"Косе Босе".  Simple Smile

# 119
    Патиланско царство,и книжка за малките момчета...Точно преди да заминат на лагер...

Общи условия

Активация на акаунт