Коя е последната книга, която подарихте на детето си?

• 112 926
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 120
А от коя книжарница купи последните книжки за Франклин? Аз май съм изпуснала 2 от тези които си изброила.

Не е към мен, но да кажа аз от къде ги взимам - онлайн или книжарницата на Фют малко след Плиска  Peace

# 121
  • Вече в моята си приказка...
Синът ми много харесва списание "Бърборино" и му го купувам всеки месец. Последната книга, която му подариха /не аз, обаче!/ беше за "Дядовата ръкавичка", въпреки че я има...

# 122
  • София
Още сме малки и само разлистваме, мачкаме и дъвчем книжките, но определено много си играе с такива, от много ранна възраст. Последната я купих вчера - "Верни приятели" Mr. Green, с горски животинки, с мърдащи очи...  Laughing

# 123
Моята кукла най-много се радва,когато й купя книжка.Последната беше "Франклин си има нов приятел".От списанията купуваме "Мечо Пух"и"Бърборино" Peace

# 124
  • с/у ОколоМръсТното
На нея - "Маугли".
На него - "Спящата красавица", обемна книжка.

# 125
Горската поредица на Атанас Цанков-Горската гара..детска градина...полиция..концерт..театър..
Според мен е чудесен детски автор.

# 126
На голямата - "Първите хиляда думи на английски"  - картинен речник и произношения

на малката - Пепеляшка /на Егмонт/.

# 127
Купих и последните две книги от поредицата Лили чудото. Вече е доволна, че ги има всичките и днеска прочете едната, а утре прави план и за другата  Simple Smile

# 128
  • София
4-те книжки за Зайчето Рики. СТраааашно ги хареса. Първите 3 ме накара да му ги прочета в момента, в който ги видя. За 4-тата трябваше да почака докато легне.
Следващите дни ги четохме още няколко пъти.
Офф: Има хавлийка със заешки уши и сега си дърпа едното ушенце надолу-било клепнало.  Laughing

# 129
Коя е последната книга, която подарихте на детето си?
Ами аз не ги подарих, по-скоро ги споделих.
На Мика - "Хайка за вълци" на Ивайло Петров
На Бобо - "Името на розата" на Умберто Еко
На Сашко - "Имението Холоу" на Агата Кристи
На Камен - "На лов за живи животни" на Джералд Даръл.

# 130
Цитат
Горската поредица на Атанас Цанков-Горската гара..детска градина...полиция..концерт..театър..
Според мен е чудесен детски автор.
И ние, и ние тази поредица Heart Eyes Laughing Даже от някои книжки съм купувала по 2бр.- едната за градината, другата за в къщи.

# 131
Вчера ме купих много хубава образователна книжка "Какво става с мен?" Има я в две варианта за момиченце и за момченце

# 132
  • София
Серия приказки.

# 133

С чудесни илюстрации. Четем я всяка вечер преди да заспи / наред с още 2-3 други книжки  Crazy/

# 134
Кравата Милкана

Общи условия

Активация на акаунт