Карлово и Сопот - 9

• 12 630
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Привет и от мен, виждам че сте доволни от дрешките и аз трябва да се включа някой път ..............къде са мамите на първолаци, Тутти, Лолита? Аз още не съм се срещнала с госпожата, но тези дни ще го направя. Кажете накупихте ли някакви пособия, аз разбрах че работните тетрадки щели да ни ги купуват госпожите а ние после ще плащаме.

# 151
Микки аз не бързам за никъде даже искам ако може малката да се появи октомври, че сега си имам други планове, но за всеки случай аз да си имам телефона и на Минев и дано ако стане нещо се съгласи да ме изроди той.

# 152
  • Карлово
Добро утро!
Рано, рано бързам да ви пусна линк към темите за гласуване във фотошопския конкурс.  И моята Мартина я има тук-там. Забавлявайте се!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=222186.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=222190.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=222195.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=222188.0

# 153
  • на пистата
супер се свалих си марти с котенцата

# 154
щe ги разгледам на спокойствие следобед и ще гласувам.Абе микки аз от  митлосване забравих да ти пратя на  Стела и Вики снимка за конкурса,беше пуснала пост в нашата тема,ама може ли да ти пратя сега извън конкурса,да ми направиш нещо когато имаш време

# 155
  • на пистата
момичета много спешно ми трябва името на завода за лекарства срущу лаута.

# 156
Добро утро, къде стееееееее девойки?

# 157
КатКат, не сме купували тетрадки, никакви пособия, може да имат предпочитания или да им закупят както ти казваш. В събота ще се разбере. Щях да ходя в училището, но нищо не казват, няколко майки ходиха и се върнаха. От 9ч в събота ще са, но май ще има учителски протести, та в 10ч май ще почнат. Вчера Ламбова го тества, в петък ще видим дали ще се хване ваксината, дано че е много страхлив. На твоите момчета сложиха ли им ваксина? Даде ни и талонче за чревни изследвания, полагали му се, но за училището не ги изисквали. Питах за мен, но тя каза че никакви не ми се полагали. Доколкото разбарх, поне едни кръвни иследвания след раждането трябваше да ми пусне, обаче се направи на разсеяна. Кажете моля ви, как стоят всъщност нещата? Не че се натискам да ме дупчат, но защо пък ще ми отнема полагаемото?  Confused

# 158
Тъкмо разгледах колажите-страхотни са,направо картички.Да се похваля,че от вчера вечерта имам най-кроткото дете hahaha JoyМного рева като се прибрахме от кафетата и изпратих баща й да и вземе от аптеката бейби нос,обаче там му препоръчали долче нана и той взел тях.Дадохме и ги вечерта и о чудо Praynigлежи си в кошарката,в коша,не спи и не реве HugЕреве малко ама на инат че нали все иска на ръце,ама няма го майстора вече.Като знам,че не е от коремчето и си я оставям за по 5 минутки да пореве и тя като види,че няма ефект си спира.Айде днес май ще имам повечко време та и аз да се поровя да видя какво сте се запалили по тоя интернет шопинг.И гледам,че съм първа от сопотската група,та да докладдвам-вчера сис претнахме една среща набързо-Ирен,Цвети и Габи,Микки и ние.Пихме кафенце  и си прекарах много приятно Hug

# 159
В какъв смисъл не ти се полагат изследвания, напротив ако тя ти е Джи пи ти се полагат и още как. Аз разбрах че понеже децата не са навършили 7 години нямало джи пито  да им издава необходимите картони за училище, но не съм много сигурна.

# 160
Кат Кат, говоря за изслеванията които ми се полагат по здравна каса след раждане, визирам преглед при АГ, както и кръвни изследвания. Това го научавам от майки които са родили и са им пуснали талончета  техните джипита.

# 161
  • на пистата
бимбе не ти звъннах,защото вече бяхме в пловдив,взехме само една ваксина,защото само толкова имаха,другия месец другите две.получих си обувките,супер са,в момента от вън носят 20 кубика дърва а аз си чатя на компа hahaha

# 162
Ето ни и нас  Hug
Както ИН е казала вчера на срещата беше много хубавко, за мен беше първа среща с толкова майки и бременни преди това само с Ин се бяхме виждали ама ми се видя хубавко и чакам втората  Peace. Ин радвам се че малката се е успокойла, тя найстина милата доста плака а за теб направо мога да кажа че си супер спокойна и добра майка (ох като се знам аз каква съм нерва не го облазявам малкото) и Ева е голяма кукла да ти е жива и здрава  Hug.
Да ви кажа за мен имам чувството, че май скоро ще е ама то си знае работата бебока.
Това е за сега до скоро  Hug

# 163
бимбе не ти звъннах,защото вече бяхме в пловдив,взехме само една ваксина,защото само толкова имаха,другия месец другите две.получих си обувките,супер са,в момента от вън носят 20 кубика дърва а аз си чатя на компа hahaha

Вие не сте ли на клима? Или има и камина?

# 164
  • на пистата

Вие не сте ли на клима? Или има и камина?
и на клима и на парно,това хале сервиза как мислиш,че се отопля а и къщата то не може във всяка стая климатик,само в хола има клима.ти хареса ли си нещо от промода

Общи условия

Активация на акаунт