И мъжът се прибира и ме буди в 1 часа да ме пита аз на кой съм пращала негови снимки 
Само знаел името на вашия татко
и да се оправя по скоро куклата
/ не смея да го казвам, но Алката е много по добре, слава на Бога. Още са и червени венците, но не чак толкова и нанка спокойно от както я мацотим с тоя Гранофорин - златен е ще знаете
Абе личи си че преминава кошмара...да не казвам голяма дума 
много бързо се разкриха заподозрените...можеше и да си траят че да е по интересно
и добре сте си дошли 

.Аз нали не съм фен на тия спортове, та пак съм изпуснала края.Но пък да ви кажа как в момента седя и ми иде да си изям ушите от яд. В момента в зала 1 под носа ми те4е концерт на Gary Moore. А аз патката, разбрах преди малко
ще взема да отско4а поне за финала, 4е ина4е ще се гръмна
Голям сантимент ми е и двамата с мъжа ми сме фоенове.А на вси4кото отгоре и сватбената ни песен беше "Still Got the Blues".Поздрав за вас
http://www.youtube.com/watch?v=Xx3yXUunEq8 аз отивам на концерт
Предполагам, че добре си починахте.

дано бързо се оправят
и Айла милата с тази болница
че и двете кукли ,много
на всички.
и то когато не го изпусна и не е снигнал вече до другата стая
А аз си мислех,че ще е по лесно,поне не ме занимава да го разхождам,но сега пък аз го следвам
Сега сме на Либеро,че ми се виждат по дълбоки от Памперс,но всяка нощ ми пропускат
и има ли бебоци на 5ца?

.Ние сме все още на 4+
.Сега е по-гадно дори, защото, поне Дари е доста бъзлива и ако сега падне, ще проходи отново в първи клас
.Пред месец и нещо е имала някакво падане, но виновниците си траят 
.Дано май4ето ти скоро се оправи
.А за университета, те пари взимат по всяко време
.Спокойно 
!
Сутринта само ревеше, не можех даже до WC да отида, не спря 30 мин. и повече. А вчера го бях оставила на баща му от 14ч. , а аз на шопинг и като се почна към 17 часа през 10 мин. ми се звъни
И аз за капак се върнах към 20.30ч. и да ви разправям татито кви нерви изкара и излезе
Но нека види на нас какво ни е и защо сме били все нервни и т.н. Та така. Утре пак отивам на шопинг, че трябва да взимам подарък на едно момиченце.
Бързо да се оправяте всички!
Много здраве и любов ти пожелавам!
,като знам какво беше преди няколко дни при нас си представям как сте 
Kaili радвам се ,че и Тони се подобрява! 

а колкото до концерта,определено е пропуск и за мен 

По принцип при момченцата е нужен наистина по дълбок памперс защото пишкат нагоре,анатомия какво да се прави 

И да се оправя бързо мама 
За щастие Вождът на червенокожите още спи и сега ще се измъкна от стаята тихо тихо да си направя едно кафе

Препоръчани теми