Отговори
# 210
  • София
Анди ситуацията беше много смешна, защото вашият Тошо вчера е пътувал с Митко. И той го е питал дали жена му не пише във форума, щото една негова позната му била показвала снимки на детето и на Митко. Joy И мъжът се прибира и ме буди в 1 часа да ме пита аз на кой съм пращала негови снимки Joy
Питам го как се казва мамата - Тошо не помнел Mr. Green Питам го как се казва детето - не бил питал hahaha Само знаел името на вашия татко  Laughing

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 21:15 от nana77

# 211
Опалянка само да се разпиша да не ни мислите /miss_74  Heart Eyes и да се оправя по скоро куклата Praynig /  не смея да го казвам, но Алката е много по добре, слава на Бога. Още са и червени венците, но не чак толкова и нанка спокойно от както я мацотим с тоя Гранофорин - златен е ще знаете  Peace Абе личи си че преминава кошмара...да не казвам голяма дума  Praynig

Ама тука какви разследвания водите само  Joyмного бързо се разкриха заподозрените...можеше и да си траят че да е по интересно hahaha 
 AndyB  Wink и добре сте си дошли  Hug

Айде отивам да видя нашите, че мъжо сънувал мача тая нощ - 2:2 щял да бъде резултата  smile3534

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 22:15 от val_stef

# 212
Валка да се надяваме поне на равен.Те Холандците вече поведоха в резултата. Радвам се че Али е по-добре. Hug

miss_74 дано и вие бързо да оздравеете. Praynig
Доста мами ми се губят напоследък , но си мисля че са на почивка още. newsm78

В това време ме е налегнал мързела и само ми се лежи. Днес гледахме сладка анимация за едно пингвинче  "Happy feet" - "Весели крачета". Дори и Тони се загледа за известно време. Малко се развеселихме в мрачния ден.  Grinning

# 213
Какъв мач има... Embarassed newsm78.Аз нали не съм фен на тия спортове, та пак съм изпуснала края.Но пък да ви кажа как в момента седя и ми  иде да си изям ушите от яд. В момента в зала 1  под носа ми те4е концерт на Gary Moore. А аз патката, разбрах преди малко Closeще взема да отско4а поне за финала, 4е ина4е  ще се гръмна CrazyГолям сантимент ми е и двамата с мъжа ми сме фоенове.А на вси4кото отгоре и сватбената ни песен беше "Still Got the  Blues".Поздрав за вас  bouquet http://www.youtube.com/watch?v=Xx3yXUunEq8  аз отивам   на концерт Grinning

# 214
Много мачове, много нещо. Аз досега гледах волейболистките ни по Евроспорт2. Е, много са слаби горките, паднаха от всички досега, имат само една измъчена победа с 3:2. Мъжа ми отиде в наш'те да гледат с брат ми футбола, децата вече спят, така че спокойно ще си поровя в нета  Laughing
Анди  welcome Предполагам, че добре си починахте.
Велмар, поздрав и за теб, много готина песен  Peace
Вал, радвам се, че Али се подобрява. Бързо оздравяване и на Мис-74 и Даяна.
Карим, откъде ги вадиш тези емотикони, много са оригинални  newsm78
И на мен много мами ми се губят, но още малко и като свърши отпускарският сезон, ще има: "Събрахме се"  Laughing

# 215
 Здравейте Laughing
 И аз да драсна набързо,докато мъжо гледа мача Laughingто и аз хвърлям по едно око Shocked
 Ама много болни дечеца пак Tiredдано бързо се оправят Praynig и Айла милата с тази болница Sadче и двете кукли ,много  Hug Hug Hugна всички.
   Велмар мила като те четох ,чак не съм предполагала какъв късмет имам с моята свекърва.за 4 дена му изгради навици и то все хубави,даже и на гърне е седял при нея,а аз не мога да го накарам да седне Crossing Arms
  При нас положението сега е по зле  от преди Mr. Green Наско реши да се пусне вече сам и сега само го гоня да не се удари в някой ръб ooooh! и то когато не го изпусна и не е снигнал вече до другата стая CrazyА аз си мислех,че ще е по лесно,поне не ме занимава да го разхождам,но сега пък аз го следвам hahaha
Ох,и да попитам за памперсите,че вече в чудо се видях #Crazy Сега сме на Либеро,че ми се виждат по дълбоки от Памперс,но всяка нощ ми пропускат Twisted Evil то и Памперса си ми мокри де.
Сега сложих 5 ца на Памперс да видя как ще бъдем тази нащ.
Някой има ли такива проблеми newsm78 и има ли бебоци на 5ца?
  Милото само го мъча нощем да го преобличам,а то така сладко си спинка,и се сърди като го връткам.
   Оплаках ви се набързо,но това е положението Mr. Green
   Хайде лика вечер и сладки  smile3524
   П.п. И дано нашите се стегнат второ то полувреме smile3512

Велмар И аз обожавам Gary Moore ,и много съжелявам,че не мога да го чуя на живо Sad

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 22:44 от elli78

# 216
Концертът все още продължава, но се наложи да си тръгна, защото следват....тъпите новини #2gunfire
Ели, Ивчо на Елвинг беше на Памперс 5-ица от доста време Wink.Ние сме все още на 4+
А положението с тъ4ането след "проходилото "дете ми е  до болка познато Crazy.Сега е по-гадно дори, защото, поне Дари е доста бъзлива и ако сега падне, ще проходи отново в първи клас ooooh!.Пред месец и нещо е имала някакво падане, но виновниците си траят Twisted Evil.Детето беше видимо травмирано , защото в момента в който се усети 4е е сама се спира и запо4ват буквално да й треперят краката Shocked.Та- сега се опитвам да й вдъхна все пове4е увереност.А и все пак ми се иска тя самата пскихи4еки да е много стабилна, заради яслата Rolling Eyes

От тук разписалите след молбата ми за преброяване Елиона и Буб4ето май не потвърдиха присъствие на общия РД Thinking
Адрианска,  ще вземеш ли и каката на празника Wink

# 217
  • София
Велмар,потвърждавам,мацка,просто тези дни вече не знам на кой свят съм.Майка ми не се подобрява,дойдоха ни гости от чужбина,изпуснах си срока за записване на следващия семестър в университета,абе кофти неща. Rolling Eyes
Деска,изброеното по-горе обяснява,но не ме оравдава,ще се реванширам Embarassed Heart Eyes

# 218
Добър вечер мацки !

Пиша от варненска земя, дойдохме за 4 дни и утре потегляме към Софето. До гуша ми идва пътя вече. На идване имаше толкова голяма катастрофа, че пътя беше затворен. Чакахме 1 час, валеше дъжд и беше 8 градуса ,и 11 вечерта !!!!  Моля се този ужас по пътя да спре.
Вярвайте ми в който и  да е град карам без капка страх, но извънградско рядко се наемам.

За друго влязох, но задълбах. Простете

Надявам се по-малко болни дечица. Скорошно оздравяване на Ваня и Ники на Aila

Бройте и нас за общия Р.Д.

Колкото до цветовата гама при бебешкото облекло-  нехаресвам св.синьо и розово. В комбинация с др.цвят, за акцент, по-бива

Моят син от 2 седмици не ми дава миг почивка в къщи, не ми дава да готвя,нито до WC. Хленчи, плаче- негова да съм. И навън да сме! Спи само от 11-12.30  Неискам зимаааааа (и той)

Лека и спокойна нощ!

# 219
Велмар,потвърждавам,мацка,просто тези дни вече не знам на кой свят съм.Майка ми не се подобрява,дойдоха ни гости от чужбина,изпуснах си срока за записване на следващия семестър в университеъа,абе кофти неща. Rolling Eyes
БУб4е, и аз помислих 4е е неволен пропуска Wink.Дано май4ето ти скоро се оправи Praynig.А за университета, те пари взимат по всяко време Money.Спокойно Wink
На мен ми остана още малко от работния ден.Ве4е едва гледа, и за да се държа будна, досаждам във форума Blush

# 220
  • Някъде там...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  Divas!
БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ДОБРЕ ДА СЕ СПРАВЯШ С ДВЕТЕ ТИ МИШЛЕНЦА.МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ!!!  bouquet  bouquet  bouquet
!

И на мен нещо не ми се пише, то не че остава време де:)
Виктор е добре, само мрънка и още със ставането му започва с "бу бу" . Направо вече като чуя бу" и полудявам Crazy Сутринта само ревеше, не можех даже до WC да отида, не спря 30 мин. и повече. А вчера го бях оставила на баща му от 14ч. , а аз на шопинг и като се почна към 17 часа през 10 мин. ми се звъни  #Cussing out И аз за капак се върнах към 20.30ч. и да ви разправям татито кви нерви изкара и излезе #2gunfire Но нека види на нас какво ни е и защо сме били все нервни и т.н. Та така. Утре пак отивам на шопинг, че трябва да взимам подарък на едно момиченце.
А Мисс74 вчера обиколих навсякаде в Пловдив-като почнеш от Штъркел(много евтино там брее Mr. Green), после Вис Виталис, Хиполенд и в Метро бях- ми навсякаде имаше пантофки:) Даже във Вис Виталис имаше едни много яки като чорап, но отдолу гумени:)
А също така в Хипото имаше намаление на обувки  на Бенетон с 30% и бяха на доста добри цени.

Много гадно , че има болнички Sick Бързо да се оправяте всички!
Честито християнче на Деситка:)
Честито и на всички проходили!
Ние още дори не сме стабилни, та камоли да ходим newsm78

Айде лека.

# 221
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  Divas!  bouquetМного здраве и любов ти пожелавам!
Много ми е мъчно за Ваня и Ники ,дано по скоро се оправят Praynig
Мисс74 дано и вие скоро се оправите Praynig,като знам какво беше преди няколко дни при нас си представям как сте ooooh!
Валка много хубави новини за Али!  Hug Kaili  радвам се ,че и Тони се подобрява! Hug
Деситка честито христянче!   bouquet
velmar ние няма да можем да дойдем Sad а колкото до концерта,определено е пропуск и за мен Rolling Eyes,мерси за поздрава,страшна песен Peace
 bebon ох разбирам те и ние до скоро все по пътищата бяхме ,където човек се убеждава че човешкия живот все още не се цени достатъчно.
bubcheto15 май много ти се събра напоследък Hug
elli78 ние сме също още на Памперс 4,но май ще минаваме на 4+  ThinkingПо принцип при момченцата е нужен наистина по дълбок памперс защото пишкат нагоре,анатомия какво да се прави Mr. Green

AndyB оооо вие се завърнахте Mr. Green,а къде са ви снимките да видим Гого с тен ? Thinking

Марулче стигат ми езиците засега Mr. Green имам една позната която живее в Прага и понякога я карам да ми каже някоя по смешна думичка, в чешкия има доста,весел език е  Laughing

Малко снимки от Испания за нощните птици:)
Испания

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 02:00 от MamaMargo

# 222
  • Sofia, Bulgaria
Ох, пак аз Grinning
Ние с мъж ми сега се прибираме от един пиано бар. То било много хубаво да разпуснеш малко Whistling
Ама за друго се включих де. Първо мерси на всички за поздравите за християнчето. И второ: Ели, пробвай с памперсите на Хъгис. На Алекс само те не му пропускат и съм адски доволна. Ама гледай да са от серията на Дисни, че другите са фалшиви.
Бубче, прощавам ти  love001 И да се оправя бързо мама  bouquet
Хайде лека ви нощ!

# 223
  • София
Eли78 Калоян е с петица от 3-4 месеца. Не съм имала никакви проблеми досега с Памперс.

Аз поне успях да се наспя, след като снощи се нервирах от мача и си легнах без да го догледам.  #Cussing out За щастие Вождът на червенокожите още спи и сега ще се измъкна от стаята тихо тихо да си направя едно кафе Wink

# 224
Здравейте и от нас!
Деситка, честито ти Християнче!
Велмар, още не съм решила дали да взема и Боби, защото ако все пак дойде има вероятност да стана разногледа. Пък и все пак празника си е на Сашко, тя да се гледа с баща си. Ще видиме, а това има ли значение за бройките?  newsm78
Ние мислиме сега да отидеме до зоогическата градина. Навън не е никак студено. Дано да има излезнали животни. Айде до после!
П.П. Мама Марго, много хубави снимки!  Grinning

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 14:16 от adrianska

Общи условия

Активация на акаунт