СЕПТЕМВРИ месец на чудеса да бъде в нашите сърца.

• 13 880
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Много трудолюбива съм. Изтърках си кухнята и разчистих буквално. Един кашон ненужни вещи отиде в кофата за боклук. Сутринта се сдобих и с билети за един концерт. Не че имам идея кой точно ще пее песните на Пърпъл, но денят на будителите ще бъде уважен. И ако се случи да има една екскурзия по същото време, ще хвърляме ези-тура.  Grinning
Светлето откакто даскалува, няма време за стария си клас, на който е все още класна.  Heart Eyes 

# 211
Явно тая стачка ни се отразява и на нас с мълчанието на класната  Laughing
Рони и на мен ми предстои такава чистка на кухнята ,но чакам първо да ми сложат новата дограма и след това ще се развихря.

# 212
  • Виена
Много трудолюбива съм. Изтърках си кухнята и разчистих буквално. Един кашон ненужни вещи отиде в кофата за боклук.
Ела ми на гости! Освен кухня, имам и една стайо-дневно-детска-столова за подобно разчистване!  Mr. Green
Това ме развесели:  hahaha hahaha hahaha
Явно тая стачка ни се отразява и на нас с мълчанието на класната  Laughing

# 213
За срещата - без нас! този път не съм виновна!
татко ламчо довлече някакъв бацил - сополесто кихавичов и дребната ламя е болна! с всички екстри - темпераури и т.н. Видяхме се в чудо!
ще се лекуваме, а вие ще излизате да пийнете и за нас!

# 214
Имам един заребрящ въпрос - някой държи ли да му се броят публикациите в този подфорум? Мисля си, че потребността ни от него е силно независеща от суетата на трупането на звездички.

Кой искаше да му изхвърля почти всичко? Да усещата чистофайство не само на кухненския фронт? Вече съм на тема публикации.
 Wink

Ламче, лекувай малката и бащатката й.  Hug

Дари, не се бях сетила, че Светлето тренира стачни действия върху нас.

# 215
В интерес на истината никога не ми е минавало през ума ,че има някакво значение кой колко публикации има. И изобщо каква е файдата от това да имаш повече. Имало подфоруми ,които ги отчитат и такива ,които не ги отчитат. Трудно ми е да повярвам ,че някой от този форум влиза тук с тази цел- да трупа бройки.

# 216
  • Стара Загора
Мен броя на публикациите не ме вълнува...все съм с много звездички Mr. Green
Рождения ден мина, че и християнче имам вече Mr. Green което упорито се бори за християнските шамари на мама Mr. Green
Благодаря още веднъж за пожеланията...да ви връщат стократно Heart Eyes

# 217
Да ти е живо и здраво и христянчето Слави.   bouquet
Дали да не те поздравя и с отец Нафарфори. От един час се заливан от смях с простотиите на Краси Радков. Безумен е. Луд.   Crazy
http://vbox7.com/play:2c23ec77

# 218
Честито християнче Херка!Да е жив и здрав малкия Слави!  bouquet
Ронка,аз за отчитането на публикациите въобще не съм се замислела,а и не ме интересува.Аз влизам тук,защото намирам разбиране и подкрепа и много си ви обичкам! Hug

# 219
Хера, честито ти християнче!

Рони - след месец ще те викам да помагаш и при мен Simple Smile)

# 220
  • Виена
Хера, Бог да е с момченцето ти! Да е ви е жив и здрав и все така жизнен и енергичен, та мамата му да припка край него и да няма време да мисли за глупости  Mr. Green
Имам един заребрящ въпрос - някой държи ли да му се броят публикациите в този подфорум? Мисля си, че потребността ни от него е силно независеща от суетата на трупането на звездички.
Мене форум ми не требе! Я си сакам звездичките!  Crossing Arms В подкрепа на това отивам да напускам 66 поста със съдържание: "Запис!  Peace", а от време на време може и: "Цитат"  Peace
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Кой искаше да му изхвърля почти всичко? Да усещата чистофайство не само на кухненския фронт? Вече съм на тема публикации.
 Wink
Рони - модератор!  newsm18

Аре малко и да се пофръцкам... Филип вече заспива сам в креватчето си вечер. Първо заспива на цицата, но докато го махна от възглавницата за кърмене, се ококорва. Мама цунка, слага го в леглото, погалва главичка и след десетина минути Филипчето си заспива без протест.  Grinning Много съм доволна! Heart Eyes

# 221
Рени,браво на доброто дете.И нашия Марти от една седмица си спинка сам в кревата.преди искаше само на нашия креват,но май му хареса неговия.

# 222
  • Виена
Берни, а Филип сутрин след цокане, непременно си доспива в нашето легло и няма сила, която да го прелъже, че в неговото му е по-удобно.  Mr. Green

# 223
Сутрен задължително е при нас,а от няколко дни точно в 7 му започват яки колики и просто няма как да го оставя сам в леглото му.
Ние с теб май сме единствените кукувици във форума по това време  Mr. Green

# 224
  • Виена
Зверски ми се спи вече, но чакам един филм да ми се свали и да гася. Нали само по това време не се гушкаме...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт