Отговори
# 90
Честит син на Калака  и дъщеричка на Алис11 и от мен newsm07.
Също така рожденните дни на FEMININE както и на мъжовете на Анири и Ескарина newsm59.
Честита годишнина и на БЕРИНА  1dating...
Леле колко честитки днес - сега остава и още някой бебчо да се появи в тоз хубав и прохладен ден Grinning....
При нас нищо ново - снощи такива киселини имах че не знам нямам думи просто ( днес уж съм в ред за сега ще видим ) . Признаци за раждане - никакви ( нищо че днес ни е официално термина ) ... явно ще се вадим насила във вторник.
Това за сега от мен цун и гуш на всички мами и бебета  Hug Hug Hug...
Ха знаех си аз че ще имаме хубава новинка и днес newsm10...
Честито на мама Бенич много радости да и носи малкия Виктор  newsm30....

Последна редакция: нд, 02 сеп 2007, 14:19 от bebe_to

# 91
  • Кърджали, България
ИМАМ НОВИНА!!!!!!!

Днес в 11:15 се е родило бебе Виктор на Бенич!!! Тежи 3550 гр. и е 51 см - идеални мерки! Всичко е нормално, мама и бебе са добре!

И аз с розовия шрифт - запазена марка на Бенич, да честитя сладура на нея, на Ивето и на татко Ицо!!!! Пожелавам ви всички да сте здрави и щастливи и да сте задружно семейство!!! И да ми гледаш хубаво зетя  Wink !

# 92
честито бебе ВИКТОР и на мама БЕНИЧ. smile3525 smile3525 smile3525бадете здрави ш бързо възстановяване

# 93
Да се разпиша и аз днес!
Честити бебоци на Калака и Алис11! Да са ви живи и здрави и много да ви радват, а вие да ги слушате!
Честит рожден ден, Феми! Бъди най-обичаната жена и майка! И нека всички твои близки те обграждат с най-нежното внимание!
Честита годишнина, Беринка! Нека добрите домашни духчета и купидончета бъдат неотлъчно до вас още много години! И малките мушмороци да ви носят само радости!
Честити рожденници на Анири и Ескарина! И много да ви слушат!
Ехааа! Колко много честитки! Сега ако може да имаме и едно- две бебчета днес ще е супер!
Ама, много съм застреляна! Много са ни сладки малките буболечки! Пу-пу!  Hug Да ги нацелувате, мами!
Еееее! Докато пишех, още една хубава новина! Hug Да е честит син Виктор на Бенич! Много здраве и радости!

# 94
Честити бебчета на Алис, Бенич и Калака   bouquet  bouquet  bouquet
Да са ви живи и здрави   bouquet  bouquet  bouquet

Феми, честит рожден ден, много щастие и любов ти желая   bouquet
Честито и на мъжете на Анири и Ескарина, да са ви живи и здрави   bouquet
Берина, на вас честита годишнина и още дълги години семейно щастие   bouquet

аз преди малко станах  Blush голям сън му ударих и сега се чудя от къде да почвам къщата, на голямо чистене ме избива... уж щях да чакам майка да дойде за чистенето, ама не ме свърта нещо. Утре съм на запис на тонове и да се проверяваме дали се е увеличило разкритието или сме си ище на 1 см. Контракции имам от време на време, ама все повече се разреждат и не са болезнени  Tired хем ми се иска вече да излиза бебка, хем си викам да устиска докато дойде баба и... абе, и аз не знам какво искам   .Blush

# 95
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Уха, що празници, що честитки... Laughing Благодаря ви много, момичета, за пожеланията! Hug

Честити бебоци на alis11 и на Beni4 - тамън вчера си побъбрихме малко с нея в скайпа и си беше 2 в 1, а сега гледайте каква я е свършила! Laughing Много й се радвам! Hug Hug Hug

Честита годишнина на berina и рожден ден на съпруга на Escarina! Grinning
И, разбира се, честит празник на FEMININE!!! Все така ведра и щастлива да си!  bouquet

# 96
Здравейте и
честито на всички майчета с бебоци

Да са ви живи и здрави всички малки човечета  и бързо възстановяяване на вас мили майчета!

Ние сме добре, още сме си две в едно и както ви писах в миналата тема, за мое огромно съжалаление се налага да се вадим със секцио  Cry Cry Cry
Може да ми отбележите датата - засега ще е 12.09., ако дочака до тогава  Mr. Green

Много поздрави и целувки от нас на всички вас и най-вече на всички сладки бебчовци  Hug Hug Hug

# 97
  • Варна
Привет момичета вчера ни изписаха  Peace
исках да почета но то много писано нямам такова време в момента
Благодаря на всички за подкрепата и се извинявам че таткото се е забавил толкова с новината

само да помоля за една поправка
АЗ се казвам Радостина  а беба я кръстихме на мен и се казва Радост
ако може да я оправите за сега толкова после ще понапиша че то има какво да се пише Flutter

# 98
  • Севлиево
Здравейте!
Първо да честитя на всички които празнуват днес.Честито на мамите с бебоци.Живот и здраве на всички!!!
Само да ви кажа че и при нас нещата стоят така - хълцаме много и кихаме много.Благодаря на опитните майчета че си изказаха мненията за тези две неща. Базилиск, много са ми важни твоите постове и с удоволствие разбирам, че досега всичко което съм правила е добро по отношение на кърменето. И аз в началото така правих, давах и от двете гърди да суче. Сега си дърпа само от едната, а на следващо хранене ги сменям.

# 99
Berinche, честита годишнина и от мен! Много щастливи години заедно ви пожелавам и много любов!   bouquet  Hug

Анири, честит рожден ден и на твоя мъж! Много да те радва и обича!  Grinning

Честито бебче и на мама Бенич! от личен опит знам, че момчетата, родени на 2-ри са супер готини и много добрички! Така че още веднъж честито, да ти е жив и здрав сина!   bouquet  Hug

# 100
Честити бебчета на Бенич, Олис и Калака! да са ви живи и здрави и само радост да ви носят!
Честит рожден ден на Феми!
Феми, благодаря ти, наистина ме успокои. Понеже на мен през предишните бременности направо ми изитичаше коластра, а сега излиза по капчица само ако изцедя, и като се прибави към това и фактът че отскоро имам заболяване на щитовидната жлеза, което може да повлияе на лактацията... абе малко съм се притеснила на темата, ама ти ми даваш надежда Grinning Благодаря Peace
Басилиск, тези възглавници които виждам на твоя сайт изобщо не ми се виждат безопасни.

# 101
И на мен, точно затова се зачудих.
Май ще карам без и ще въртя посоките.

# 102
  • гр.Варна
ЧЕСТИТО НА МАМА БЕНИЧ И МАЛКИЯ ВИКТОР! bouquet  bouquet  bouquet
ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!ДА ПОРАСНЕ МОМЪК ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ И ДА РАЗБИВА ЖЕНСКИТЕ СЪРЦА!
БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА! 
bouquet  bouquet  bouquet

# 103
Мамита пък аз да ви се оплача.  Супер ми е смотано. Ние нали трябваше да се раждаме във вторник и аз толкоз щастлива бях че наближава... Отивам одеве в банята да пишкам и ко да видя '' обзавела '' съм се с няква гадост newsm09 и така се ошашках щото сутринта нищо нямаше  и ся изведнъж. И хванах аз книгите да чета и туй нещо май на херпес някъв ми мяса Weary. Обадих се в кабинета на новия док ама утре чак ми дадоха  час. И аз си чета сега и пише че трябвало ако 2 месеца преди раждането ти цъфне такова нещо задължително с цезарово да се роди щото иначе било опасно за бебо. И ся ми е толкоз нещастно  smile3518 от къде се дяна тва нещо не знам пише че си било такова имал си си го и трябвало да стане нещо за да предизвика появата ( преумора или да се напичаш на слънце ... ама аз такива работи не съм правила ) ...
Абе не знам... то май не трябваше да ви занимавам в тоз хубав ден ама много криво ми стана като видях и ми се искаше да споделя...
Гушам ви и заминавам оттатък да си тъгувам  Weary...

# 104
bebe_to,не се притеснявай миличка!!!може да не е херпес ,а нещо което се появява по време на бременност,по принцип при херпес найстина се налага и се прави секцио,защото може бебчо да се зарази и докторите се застраховат,но..сега не се притеснявай утре ще ти кажат,аз мисля,че е нещо друго...знаеш,че по време на бременност излиза какво ли не и каде ли не!!!така,че...горе главата,стискам палци  Praynig утре да ти кажат,че не е нищо сериозно и да си родиш нормално!!!!  Praynig  Hug и..не се притеснявай,че ни занимаваш в този хубав ден,нали за това сме тук да си помагаме и подрепяме както можем и в хубави и в лоши дни!  Hug  Hug  Hug

оххх,пак бях забравила,честито бебе на Бенич!да й е живо и здраво!!!   bouquet

Последна редакция: нд, 02 сеп 2007, 16:10 от peteto_86

Общи условия

Активация на акаунт