Не ни се чака вече! НОЕМВРИ уж не е далече,а бленуваме да видим малкото човече

• 13 300
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Днес и двете ми "дечица" се обзаведоха с легълца - обадиха ми се, че креватчето за бебето вече е пристигнало и утре мога да си го взема, и ми звъннаха и от фирмата, на която бях поръчала легло за кучето, че довечера ще ми го доставят.  Joy Та големи вълнения ще имаме де, да видим кученце дали ще си хареса новите покои.  Мамите с домашни любимци кога смятат да ги съберат с бебетата? Аз мисля да ги опазвам два месеца и после лека-полека да ги събирам, пък да видим какво ще стане....

# 151
 Jutoo честит ти осмак и на теб за изследванията не съм питала , но моя доктор ми каза на 10 да отида да дам кръв за да видят как ми е хемоглубина че беше 104 а на 15 ме вика да ми напише 45 дневния болничен трябва и дата за плановото секцио да изберем вече

# 152
Ау колко много мами вече са в осмия месец и вече избирате дати за секцио #CrazyТ и аз скоро трябвя да вляза в осми и вее ще чакам,нали знаете,че влезне ли се в девето всеки ден се чака вече Rolling Eyesзначи още малко ще потърпя бутовете си подпухналата мутра(сенките не броя,че доста след това май ще ги имам Laughing)

# 153
Цеце, мисля да срещна бебчо и кучето още като се приберем, но мисля да не пускам кучето в детската стая известно време. Дано не прояви агресия или ревност моя хубавец, че ще изпадна в дълбока депресия ако трябва да се разделим.  Cry Той си е част от семейството ни  animal037

# 154
Цеце, мисля да срещна бебчо и кучето още като се приберем, но мисля да не пускам кучето в детската стая известно време. Дано не прояви агресия или ревност моя хубавец, че ще изпадна в дълбока депресия ако трябва да се разделим.  Cry Той си е част от семейството ни  animal037

madchen,не сподели коя идея ползва снощи и как мина Mr. Green

# 155
  • София
Здравейте момичета Simple Smile От коа не съм ви писала, нещо нямах нет и сеа докато ви прочета...

Какво чувам разстроени от свекърви има?!? Ама Звезди, моля ти се, как можеш да позволиш на когото и да било да те ядосва, а какво одтава да те разплаква? Знаеш ли че като се разстроиш и малкия човек в теб се свива на топка, защото усеща, че става нещо. Да не ти казвам, че аз последния път като ме ядоса "милото" ми се сви корема и два дена не можах да се съвзема. На свекървата ти - много и здраве - ако тя не уважава и обича внучето си, обичай го поне ти! С някои изключения, свекитата са доста "чао с главата" и могат да ти скъсат нервичките..Аз понеже не живея при мойта и бая изречения и права като ме ядоса, но това че живееш при нея не означава че пък че ще я търпиш! И тебе майка те е раждала като "милото и" и няма да се даваш Simple Smile Я си вдиги един път багажчето, да видиш как ще се усмири на бързо идиотката.... Извинявай, ама тая тема ми е много чувствителна

А ние сме още в 7-мия месец -чак на 20-ти влизаме в осмия - и вече съм дебела, ужасна, не ми стават дрешките, ама съм добре и нахилена...бебо е нинджа и ме подритва здраво Simple Smile

А ние ще правим ли като другите мами (септемврийките) списък на мамите с дати за секцио, после списък с термините и болниците на другите и най-отпред естествено списък на родените бебчета? То още ни е много рано, защото на никоя от вас не давам и да си помисля да ражда, но да попитам... Simple Smile

# 156
Ей,ей,ей...чакайте..някои още сме 6 месец! Wink
Аха, но ако си направиш като нашите лентички, ще си вече в седми  Laughing
Ние май имаме само един ден разлика в термините. Ти как броиш месеците? Аз на всяко 26 число си броя, че преминавам в следващия.

newsm78 Ми ако е така значи и аз съм в седми...Аз се водя по книгата, която чета и според нея имам още две седмици до седмия месец...
Аз да острамя малко свекървенското поприще  Wink Моята свеки е страхотен човек!Много е добра, много е умна, много е съвременна...сега си ме гледа докато нашите са на море и милото си вее гъзината из Швейцария Mr. Green Може би защото не живеем заедно сме в такива чудесни отношения...Ето днес й намекнах как ми се яде леща и точно в 13ч ми звънна да ми каже, че ме чака на обед и има леща. Grinning

# 157
  • София
Цеце, мисля да ги запозная веднага. И миналия път беше така. Но нашата мацка я къпем всяка вечер. Тя през деня е на двора и вечер си спинка при нас в спалнята. Малко ми се мотае, че май я пуснахме след 1-2 седмици да спят в една стая  newsm78 Трябва да попитам половинката за да съм 100% сигурна. Но й дадохме да го подуши веднага след болницата. Тя доста се изплаши  Simple Smile И сега си я е страх, де  Wink Въпреки, че дребното вече знае как трябва да се държи с нея, тя си има едно наум и помни предишните времена  Simple Smile А сега с второто бебе ще откачи сигурно..трето ще отгледа и ще е проходилка  Laughing
Хайде, честити ти легълца със здраве да си ги ползвате  Grinning

# 158
  • София
Ей Ditta, ти си щастливка наистина със свекървата дето имаш Simple Smile Мойта вече я строих, ама много ме дразнеше преди Simple Smile Сега вече (от един месец насам) не ми се е обаждала и не ме е ядосвала Simple Smile

А за следенето - аз си следа седмиците от първия ден на последната менструация и като ги докарам до 40, значи ми е време...И аз съм объркана - до миналия месец мислех че съм в 6-ти а аз съм била в 5-ти

абе ужас Simple Smile

# 159
m_face,как така ще си била в 5-ти newsm78,на датата на термина всеки месец влизаш в следваш месец(лунарен),ами то верно,че и тука може да има разминаване,все пак трябва да знаеш точно датат на последната менструация,пък ако се знае и на зачеването съвсем ще е вярно,но ако не +- 2 седмици си е верен начина на смятане.

# 160
  • Плевен
И моята свеки е много добричка,сигурно защото не живее с нас де,но пък изобщо не дава съвети за бебо и не се бърка в нищо,и по-вероятно ще се скара със сина си отколкото с мен,винаги ме защитава и преди да забременея и сега.Харесахме си с нея леглото за бебчо и тя каза че ще ни е подарък от нея и е много ентусиазирана от появата на бебчо повечв от мен даже.А аз ще кръстя бебока на нея,тя незнае още,но мисля приятно да я изненадам Laughing

# 161
  • София
Диана, и аз като madchen ще ги "запозная" още като се приберем, но не ми се ще да избързвам със събирането в една стая, най-вече заради космите, иначе кучето си е ваксинирано и си го поддържам чисто. Аз затова му взех легълце и на него, да не се депресира изолирано в антрето, щото ми е било дружинка толкова години и много си го обичам. Абе ще видим, то ще си покаже само. Само не ща да се вманиачавам за туй и онуй.

# 162
  • София
При нас няма проблем с космите и затова съм спокойна, предполагам...Може би, ако се скубеше нямаше да постъпя така. Абе, ти сама ще си прецениш..майчинските решения мнооого рядко са грешни  Hug Говоря за мислещи хора, де  Wink

# 163
  • София
Sladurka, аз за това си сложих линийка защото наистина ми е трудно да разбера кое трябва да броя Wink А аз мисля че знам датата на зачеването и трябва да изчисля спрямо нея да вида как ще се получи... Simple Smile

# 164
Относно кучето,ами и аз ще запозная куче Билба с бебе Никола веднага.та тя си го чака и слуша всеки ден за него GrinningА относно свекървите-моята е един прекрасен човек.Страшно се разбираме от самото начало,което беше преди 15 години.Дори когато имам проблем с нашите и тя ми съдейства и ме успокоява.Много са готини и двамата със свекър ми.Сега са много въудушивени от появата на бебо и непрекъснато ми звънят да ме питат как сме.Забравят,че имат син май LaughingЖивяли сме доста време заедно и беше голям купон.

Общи условия

Активация на акаунт