Не ни се чака вече! НОЕМВРИ уж не е далече,а бленуваме да видим малкото човече

• 13 302
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Ха добър ден и от мен.

Честито придобивка TIHA VODA На мен също ми е мечта някой ден......

Ох Диана много хубаво го е написала - аз не бих могла да се изразя толкова точно.

А аз се опитвам да не обръщам внимание на разни подмятания и забележки - гледам да го отдавам на повишената чувствителност в момента и все гледам да се съгласям на прима виста - само мир да има - но после с малко приказки и леки подхвърляния пак да става на моята   Crazy

А и аз като Цецето - нали съм коза - доскоро не оставах длъжна на никого а и си злобеех доста и сърце не ми даваше да оставя нещата така. Но сега с бебето.... - и моите приоритети са се преподредили. Спокойствието ми е на 1 място и май като че ли доста надраснах разни битовизми които преди не можех да преглътна . та така.... то ноемврийки сме май основоно рогати и щипати - демеке чепати  Mr. Green

# 136
  • Плевен
Zvezdi я да не и се впрягаш на тая жена и в никакъв случай да не и мълчиш,какво право има да ви се меси в отношенията.Обаче според мен ревнува от теб жената досега си е бил само неин и и е обръщал внимание и изведнъж си дошла ти и цялото внимание към теб и бебчо и и е кофти.Та като ви е чула да се карате какво ли си е казала "Я аз да си защитя момчето" с цел да спечели малко точки и внимание от негова страна.Обаче вече "мама" не е на първо място за него и няма и да бъда та колкото и да се опитва няма да и се получи.Поговори с мъжа си поне можеш да му кажеш че не ти е приятно да се меси в отношенията ви,предполагам че и на него му не е приятно.
Bilba и аз съм така с апетита и килограмите,засега съм +5 и почти нищо не ми се хапва,а и едни киселини ми вървят постоянно каквото и да хапна се появяват и ме мъчат страшно.А за месото и аз се насилвам да хапна малко,но с огромно нежелание.

# 137
talyy, арабела, благодаря за поздравленията! Peace
bilba, не ги мисли тези контракци, пий си хапченцата (нали пиеш?) и задръж още малко - то не остана.
Звезди, и аз съм козирог като Цецето. Не знам дали заради това или защото откачих като прочетох проблема ти, но напълно подкрепям мнението на Цецето. Ясно е, че с тиха дипломация няма да стане. Представи си какво те чака като се роди бебето - само да посмееш да не се съобразиш с някоя безумна идея за отглеждането на детето и ще има скандал. Ако имате макар и незначителна възможност за квартира се изнасяйте още сега, ако ли не - багажчето, и при майка ти. Ако обстоятелствата налагат да останете при този "изрод" не се оставяй да ти скача по нервите, вместо да си стоиш и да плачеш, по-добре крещи истерично - поне ще ти олекне, а тя току виж спре да издевателства над теб. И стига си чистила стройтелни отпадъци, защото ако на дай Боже се случи нещо с бебето - никой няма да го интересува, че си си давала зор заради онова "чудовище". Сигурна звуча много крайно, но никой няма право да кара теб и бебето да се чувствате зле. Ако на мъжа ти не му изнася, да си напъне задника и той да износи и роди едно бебе.

# 138
Цеци,и аз се си мисля 4е не ми стига Ca+/калция/.трябва да пиеш и мляко,аз оби4ам много плодовото и косело и прясно и си го правя сама -мляко +натурален сок,особено касис,или мялина,ягода,млякото става божествено.но има зна4ение много и какво млако копуваш,защото пове4ето са фалшиви.аз пия главно Фибела и верея,за тях сам сигорна 4е са от истинско мляко а не от сухо и нишисте. Thinkingтрябва да ядеш и ако можеш извара/тя садаржа много пове4е ценен белтак отколкото сиренето/ #Crazyизвиняваи за лекцията  Embarassedаз си правя разли4ни салатки с извара и колкото да не я харесвам я ям.  chef

# 139
 madchen Честит празник весел и незабравим ден и догодина да празнувате с увеличен състав

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 19:21 от Мечтание

# 140
Момичетата наддали по-малко килограми, не се притеснявайте толкова. това въобще не е показател как расте бебето.
Е, не е хубаво умишлено да пазите диети и да се лишавате от основни вещества /ето за Сашка Васева пише днес, че пазила и сега съжалявала вече/, но щом бебчето расте, отговаря си на седмиците няма страшно.
Нормално е през лятото, на човек да не му се яде месо.
Наблягайте на млечните продукти, плодове, зеленчуци, сурови ядки, яйца и всичко ще е наред.
Примерно вместо да изпиете една чаша вода, спокойно може да си направите един айран, предполагам няма да ви затрудни да го преглътнете  Laughing
Един бананов шейк например също е чудесен начин да си доставите и калории ,и витамини и минерали.
Фрешове, по малко сурови лешници, бадеми, половин филийка черен хляб с масло, едно варено яйце към вечерята /пък дори и само това да вечеряте/ - нито е много натоварващо стомаха, нито пък и ще напълнеете много от това.
Важно е до някаква степен да се храним пълноценно, а не да се тъпчем.
Пък и това ако не можете да се насилите, то си пийте витамините и спокойствие   Grinning
bilba, и аз понякога съм така с контракциите. Чак дъх не ми остава. Но като зачестят, мисля, че и притеснението ми оказва влияние. Затова пия 2 но-шпа или магнезий, повече течности, гледам да запазя спокойствие /все пак досега по прегледите всичко си е нормално/ и преминават. Отсега нататък и прегледите ни ще са по-на често, мен това по-често наблюдение ме поуспокоява. Уф, дано са фалшиви тревоги и устискаме до 38-39 седмица  Praynig
Охо, виждам една лентичка, където бебето е вече в осмото квадратче  Wink Ех, кога и моето ще се премести  Laughing

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 13:14 от арабела

# 141
Здравейте банда Hug
Звезди знам как се чувстваш, аз все още се боря с това поне мъжът ми да не застава срещу мен.Определено за 5 години имаме вече частично разбирателство със свекито, но по важното е да покажеш ясно но мъжът ти че няма да търпиш такова отношение или да използваш някоя хитринка за да го дръпнеш малко от "мама".
Лили-33 как е при теб, писах ти на лични , пиши как си.

# 142
  bouquetмного сам щастлива -токущо разбрах 4е една маминка е родила.незнам подробности,за6тото мажете това не ги интересува ,само дето 4е дове4ера сме на копон по слу4ея. ooooh!преставяте ли си какав голяй ще дигнат нашите сакровища като родим бебоците.много ми се иска някои да ги снима как се напиват и после да ми го покаже. Whistling

# 143
ladybebi,благодаря добре сам.днес  ве4е няма нищо.при мен бе6е много малко и за два дни савсем избледня и спря.пия magnerich i qvno deistva.утре сигорно 6те отида при моита докторка,така се разбрахме с нея като поодмине да отида.ти как си?правите ли секс?????

# 144
Абсолютно ни е забранено да правим каквото и да било. ooooh!И не само секс а и други неща свързани с мен. Blush

# 145
Честито осмо квадратче на Мечтание! Айде ProstoAz е следваща Peace И аз нямам търпение вече,коя седмица се влиза в осмо квадратче Laughing

# 146
Ей,ей,ей...чакайте..някои още сме 6 месец! Wink

# 147
Ей,ей,ей...чакайте..някои още сме 6 месец! Wink
Аха, но ако си направиш като нашите лентички, ще си вече в седми  Laughing
Ние май имаме само един ден разлика в термините. Ти как броиш месеците? Аз на всяко 26 число си броя, че преминавам в следващия.

# 148
Sladurka благодаря вече ударихме с бебо осмака АЗ знам че на всяко първо число влизам в следващия ей ама то останал още само един бе девети ама че работа ами то кога беше само точка сега е вече към 2 кила бебе

# 149
  • София
И аз вече ударих осмия месец  Simple Smile малко остана до финала.
Сега на колко време ни се полагат изследвания кръв и урина?

Общи условия

Активация на акаунт