Не ни се чака вече! НОЕМВРИ уж не е далече,а бленуваме да видим малкото човече

• 13 308
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
  • Хасково
Здравейте мамита!!!
За трети път започвам да пиша пост и все нещо ме прекъсва и не мога да го публикувам.
Първо: надявам се, че всички сте добре, а на тези които имат някакви проблеми стискам палци скоро всичко да е наред и да се радваме на бременността си и бебоците в нас!!! Praynig
А аз вчера си взех изследванията, но нямах време да ги нося на Док, ама доколкото разбирам хомоглобина ми е паднал. Преди беше 119 или 120, а сега е 108. Утре док ще каже какво ще предприемем. Друго ме притеснява-срещу "седимент", пише нещо, явно имам някаква утайка в урината newsm78. Та се чудя, малко тъп въпрос следва Embarassed, възможно ли е течението дето го имам от 1-2 седмици да дава отражение върху резултата от урината newsm78. Мойто АГ вече ми пуска микробиология преди около месец, и тогава се лекувах с антибиотик за някакви гъби май...ама пак да са ме нападнали Sick. Не знам ... до утре не ми се чака да разбера, ама няма как
Айде доскоро  bouquet

# 121
ох, хич не е лесно със свекърви, особено такива с чувство за собственост над синовете си. Zvezdy, гледай да не се ядостваш, доколкото ти е възможно, че тя явно няма да те пази, макар че нейното внуче носиш. Ама че хора има  #2gunfire Мойта бившата, макар че не съм живяла с нея никога, винаги ме е гледала накриво, сякаш съм й отнела сина, а сега като ме види по улиците дори не ме поздравява, макар да й го върнах доста отдавна  Wink. Въпрос на възпитание. За настоящата не ми се коментира, не ме познава и пак злостно ме е обиждала. Пък не съм лош човек, не обичам конфликтите и не нападам хората, пък то.. Успокой се и си мисли за хубави неща! забрави думите й и се радвай на бебко и всички други прекрасни неща, който ни заобикалят!  Hug

# 122
Добро утро!

Тази нощ спах в къщата на нашите да поглезя любимия ми котарак, че те са на почивка в Гърция и той много самотен, милия. А бебка просто ми издъни корема!И голяма бяхме картинка - аз лежа на спалнята, галя си корема и говоря на бебка, а котака, глупчото, си мисли, че говоря на него и ми се бута в ръцете и мърка, ще изкърти стените! LaughingИ точно както пише ПростоАЗ,все едно ме дращи с нещо с това бебче! А понякога целия ми корем става на вълни!Голямо обръщане, голямо чудо! Heart Eyes
Звезди, тази жена свекърва ти, наистина е за бой!Ей, аман, от мами-орлици! Close Какво ви се меси - ще вдигаш колкото си искаш скандали, мъж ти е!Но, карай...дано си по-спокойна вече, опитвай се да не се разстройваш заради бебето. Hug
TIHA VODA, честита придобивка!Пожелавам догодина,с новия член на семейството, да си направите много хубави екскурзии и почивки! Wink То и аз това лято никъде не мръднах  Sad, една Трявна само...което е много нетипично за нас, но догодина, живот и здраве, ще си наваксаме. Само бебчето да е здравичко и послушно. Heart Eyes

# 123
  • София
Привет момичета  Hug

За апетита да ви кажа, че при мен е в повече  Simple Smile Снощи бяхме на една пицария...няма да ви казвам какви /и най-вече колко неща изядох/, но хората от съседните маси ме гледаха доста странно...общо взето ядях като невидяла  Embarassed... а милото само ми се смее и ме насърчава да си похапвам  Laughing

Снощи си купихме и фотоапарат и сега много му се кефим  Party...така, че скоро и аз ще пусна снимчица в албумчето   Wink

# 124
ProstoAz, а пък ти ме изненада пак /предишния път беше като изкара тая поезия.../, а сега с любовта си към палатките  Wink

Аз съм всестранно развита личност с много свободно време и леки психични отклонения  Laughing

# 125
Здравейте!
madchen, Честита годишнина! Пожелавам ви още дъъъълги заедно, изпълнени с любов, щастие и разбирателство!    bouquet
TIHA VODA , честита ви придобивка! Много пътешествия ви пожелавам! Страхотно е, мен също много ме привлича идеята за каравана и да си обикаляме на воля, но моят мъж  въобще не си пада по подобен род почивки, да не говорим, че и шофирането не му е любимо занимание  Simple Smile Но да сме живи и здрави, важното е да почиваме и да сменяме обстановката, пък било то на каравана, хотел, бунгало или палатка- няма значение!
Zvezdy, много неприятна ситуация! За съжаление, две поколения, две семейства, под един покрив, трудно съжителстват /пък било то и родните майка и баща/. Няма ли начин да се изнесете на квартира? Че като гледам търпилото и тактичността на свекърва ти, представям си като се роди бебето, как ще се меси. Поговорете и с мъжа ти - трябва да е на твоя страна, защото явно с реакцията си й да дава сила да се вихри на воля. Аз за това съм много благодарна на моя мъж - винаги пред майка си и баща си ме е защитавал, макар че се е случвало в последствие, двамата като останем сами да се скараме, защото не аз съм била правата. Но пред тях е бетон, винаги заема моята страна! Гледам да му отвръщам със същото, де.
tsetseto, питай наистина доктора си за тези болки в ставите. Имам приятелка, която беше по същия начин. Ако е от липса на някакви минерали или витамини, да можеш да го предотвратиш, защото тя след раждането, като й увисна и бебето в ръцете  Laughing, беше стигнала до инжекции. Но е обратим процес, няма страшно, ще мине  Laughing
serendipiti, може да даде отражение секрета върху урината. Но не се тревожи предварително, зависи какво пише срещу седимент. Ако са единични левкоцити няма страшно.
При мен засега няма хълцане, няма и болезнени ритници. Всъщност рядко има, когато ми уличи пикочния мехур  Laughing И понеже ми е и малко мързеливо бебето /или тъй като аз съм с предна плацента и като се улисам нещо не усещам всички движения/, но много се радвам и много ми е приятно като вземе да шава. Също като Prosto Az понякога усещам едно леко дращене  и го определям по същия начин - сякаш ме драска леко с ръчичка  Laughing Едва ли точно това прави, но усещането наистина е такова.
Апетит имам повече от необходимото  Twisted Evil

# 126
  • София
DIana, верно ли има тестове?Да разбера дали са околоплодни води ли? newsm78

Да, но не съм си купувала. Тествали, дали течението е околоплодна вода. В болниците също ги използвали. От миналата бременност го помня. Но засега си мисля, че е н ахормонална основа и организма се пази от зарази.

Цеце, вчера не плака, ама и днес не плака...направо да не ви разправям колко ми хвалят детето, направо ще ми го урочасат..едва ли не не са имали по-спокойно детенце. Сутринта си мислех, че ще плаче, а то й ми каза "чао, мамо", прати ми десетина целувки и влезна. Абе...пу-пу..бях подготвена за драми Simple Smile
А ти си хапвай повече сирене и мляко. Сутрин си прави попара, ако обичаш, де...200г сирене, 200г мляко и малко хляб. Аз май така се спасих тези бременности от дефицит на калций. Мисля, че на таблетки няма да ти предпишат, защото е опасно за бебока.

Jutoo , хубаво е, че имаш висок пулс и ниско кръвно...така трябва да е. Сърцето помпа повече за да снабди с кръв. При високото трябва да е нисък, иначе става, като при Цецето...може да гръмне човек Crazy

Тиха вода, честита ви каравана! Ние пък онзи ден си взехме огромна палатка  Laughing Старата замина 2004г при една буря..брр...беше страшничко. Много е хубаво на къмпинг  Hug

Билба, имам си апетит, като за световно! И колкото повече ям, толкова повече ми се яде  Laughing
Стомаха се разширява, мда...за килограмите поспрях да ги гледам, защото последно бяха 15 и не ми се мисли, че пак ще съм с 30 отгоре Crazy Така, че имай предвид, че стомаха се свива от неядене и е нормално да не си гладна после. А и то си е до структура на тялото, обмяна на веществата и така..спокойно, де.

Звезди  #Crazy нямам думи. Не й оставай длъжна и я постави на място, докато е време...Дет' се вика постели си чергата сама, щото после ще имаш още грижи на главата и няма да ти е до нерви по бабката.

А и да се похваля някрая, че нямам бактерии в урината и съм мнооого щастлива. Олекна ми. Само за това си мислех тези дни и антибиотици и щуротии  Crazy

Вчера ходих по магазините да купувам на малкия дрешки и ми изтекоха очите по разни бебешки комплекти...ама красотии...страшна работа! Едвам се сдържах, защото нямаше да ми стигнат парите и за двамата Laughing

Имах неблагоразумието да вляза в един магазин, уж за мъжлето да харесам нещо, и изпаднах в депресия после. Не трябваше да го правя. Толкова готини блузки имаше...а сега ме покриват само наполовина..то са цици, корем...нямат обличане. Наум се заканих догодина да го посетя пак и да изкупя стоката  Laughing

# 127
Дианче, благодаря. Ще питам днес по аптеките, ей така за мое успокоение, въпреки, че май не са околоподни води, ами скорпионския ми мозък дето си навива на пръста всяка щуротия дето прочете... Crazy Tired

# 128
Момичета благодаря ви за подкрепата. Наистина много олеква като споделиш и най-вече като получиш разбиране. Не знам как ще се оправям с тая жена. Все съм слушала как други момичета се оплакват и съм се чудила как така все намират за какво да заспорят.... Thinking
Ето на сега ми стана ясно. Но да ви кажа от всичко най-ми е тъжно, че не получих подкрепа от мъжа ми... SadЯд ме е също, защото толкова се старая за всичко, както казва sladurka спуквам се да помага с тоя ремонт, въпреки, че всички ми казват, че не ми е мястото там в мръсотията и прахуляците, а аз тъпачката, ходя и лазя по колене да чистя боклуците, та де не си каже свекървата, че ме мързи, пък само аз си знам какво ми е с тоя голям корем... Sad Чудя се как има такива хора... Sad
Благодаря на всички още един път!  bouquet

# 129
  • София
Дита, всичко е ОК..виж, че и аз се шашкам за всяко нещо. Но пък мисля, че е по-добре плашлива, отколкото смела в ситуация, в която живота на някой зависи от теб  Hug

В тази връзка се замислих колко съм се променила, откакто имам бебе (дете вече). Изобщо спрях с авантюрите , страх ме е от високи скорости, не бих скочила с бънджи, пазя се от болести..."играя" на сигурно. Какво нещо е живота и как променя хората. Усещането, че някой зависи от теб и ти си най-добото за него (колкото и кусури да имаш) те кара да бъдеш това, което не си бил..и да си щастлив от това. Сори за отклонението, но от няколко дена все го мисля. Blush

Звезди, не се сърди на мъжа ти. За него всичко е утъпкано, в релси, свикнал е с хората, с обстановката и изведнъж- бааам! жена с бебе в същата тази обстановка. Ако бяхте на ново място, където сте си господари сами щеше да е много по-различно. Та най-малкото м/у тези стени са му се карали, наказвали, свикнал е на подчинение на родителите. Трябва му време за да свикне с мисълта, че вече ти и детето сте най-важните и останалото е на заден план. Един вид мъжете порастват и се адаптират доста по-бавно от жените.
Но това не означава, че ти трябва да се вписваш в обстановката с огромни компромиси! Постави тази жена на мястото й. Може няколко години да не се обичате, но идва един момент на разбирателство. При нас този момент настъпи след 7години някъде...да не описвам какво чудо беше със свекито в началото, въпреки, че не живеем заедно. Но идва един момент, в който живота ви започва да тече заедно и се появява някакво уважение и разбирателство.

# 130
Звезди, мила, не знам какво да ти кажа. Като чета, сякаш буца ти е заседнала на гърлото. Тия свекърви, да се чуди човек от къде толкова злоба събират. И аз имам син, дано никога не озлобея така срещу жената, която га прави щастлива, ама то всеки така казва, пък после...

# 131
  • София
Диана, точно туй правя в момента - хапвам си сиренце обилно, а и по принцип без сирене не оставам, виж, за мляко рядко се сещам да си купя, но то е защото ми се промениха вкусовете от бременността. Почнах да си пия пак и Пренатала, че нещо ми ставаше лошо от него, ама ще се насилвам, че там има всякакви нужни за майката и бебето елементи....
Браво на твоя синковец, все така да е спокоен и да слуша! Grinning

Звезди, щях да те посъветвам да търсите начин да се отделите от свекитата, ама такъв голям ремонт предполага, че ще се позадържите там. То със тая ситуация само мъжът ти може да се справи, ако той не е на твоя страна - обречена си. Поговорете си и му дай да разбере, че в крайна сметка е избрал да се ожени за теб, а не за майка си. В никакъв случай не го приемай като съвет, но аз какъвто съм инат козирожки, при още една такава сцена си събирам парцалките и да ме няма. После да си търси жената и детето и да си решава кой е по-важен - те или майка му. Хич не цепи басма на никого, щото иначе ще те мачка тая докато е жива.

P.S. Диана, много много си права в съветите си към Звездито, ама то е, защото ти е минало през главата. Пък млади момичета, дето за пръв път се сблъскват с подобна ситуация, трудно могат да уцелят правилното поведение. Така че, Звезди, не ме слушай аз какви ги говоря, щото аз нямам опит със свекърви.  Grinning

# 132
Звезди  Hug  Както ти казах и аз - скоро ще имаш подкрепата на най-голямото съкровище....а на мъжа ти му покажи кой е шията Simple Smile  А и я стига си се морила с това чистене - и без това накрая никога никой нищо не оценява  Hug

# 133
Дита, всичко е ОК..виж, че и аз се шашкам за всяко нещо. Но пък мисля, че е по-добре плашлива, отколкото смела в ситуация, в която живота на някой зависи от теб  Hug

В тази връзка се замислих колко съм се променила, откакто имам бебе (дете вече). Изобщо спрях с авантюрите , страх ме е от високи скорости, не бих скочила с бънджи, пазя се от болести..."играя" на сигурно. Какво нещо е живота и как променя хората. Усещането, че някой зависи от теб и ти си най-добото за него (колкото и кусури да имаш) те кара да бъдеш това, което не си бил..и да си щастлив от това. Сори за отклонението, но от няколко дена все го мисля. Blush

Хм, и аз се замислям напоследък как бавно и постепенно се променям...наистина, особено сега,а предполагам, че така ще бъде и като се появи бебето, всичк авантрюристично у мен постепенно го изтласквам някъде назад...спирам да мисля за себе си някак си..сега с това течение, дреме ми, ако не бях бременна - малко свещички и работата спи...но мисълта, че може нещо да вреди на това малко чудо в корема ми... ConfusedАз съм до толкова важна доколкото съм абсолютно отговорна за мъника...

# 134
zvezdi,аз си мисля сащото което и ти,зарейи свекарва ти,но се сарди на мажа ти-тои трябва да те защитава винаги/дори и да не си права/бори се,говори му,но тои трябва винаги да е на твоя страна.аз сега живея сас 2-я си маж,сравнявам ги и внимавам много какво правя.бременна сам-глезя се /в рамките на нормалното/,но гледам да не се натоварвам,никои няма да ми благодари.бях като теб с парвата ми бременост,се му огаждах на мажа ми ,место тои на мен и какво....? Thinkingгледаи ти да си добре и беб4о разбира се,а свеки да си мармори-от едното влязло от другото излязло-аз сам на този принцип Party

Общи условия

Активация на акаунт